«Το μυαλό στην Ευρώπη»

«Το μυαλό στην Ευρώπη»

Για τον άμεσο στόχο του ΠΑΟΚ στο Γιουρόπα Λιγκ  μίλησε ο Γιώργος Φωτάκης.

Ο μέσος του Δικεφάλου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα στημένα παιχνίδια, υπογραμμίζοντας, όπως και πολλοί άλλοι συνάδελφοί του, πως δεν ήταν κάτι άγνωστο, απλά δεν υπήρχε τρόπος αντίδρασης.

Αναλυτικά:

Για την προετοιμασία ως τώρα: «Νομίζω έχουμε δουλέψει πολύ καλά αυτό το διάστημα κυρίως στη φυσική κατάσταση και είναι λογικό να είναι λίγο βαριά τα πόδια»

Για το αν η προετοιμασία γίνεται για όλη τη σεζόν ή για το πρώτο επίσημο παιχνίδι: «Παίζει πολύ σημαντικό ρόλο η προετοιμασία, αλλά αυτό που έχουμε στο μυαλό μας είναι το πρώτο παιχνίδι στο Γιουρόπα Λιγκ».

Για τον κορμό που έχει μείνει στην ομάδα: «Είναι πολύ καλό που έχει μείνει ο κορμό και έχουμε δουλέψει όλοι μαζί».

Για τη διαφορετική φιλοσοφία του προπονητή φέτος: «Είδαμε πέρσι με τον Μπέρετα που υπήρχε διαφορετική φιλοσοφία. Ο Μπόλονι έχει δείξει διάθεση για να δουλέψει στη φυσική κατάσταση. Θα το δούμε πώς θα βγει στα παιχνίδια».

Για την προσπάθεια να παίξει η ομάδα ποδόσφαιρο με μία επαφή: «Μας έχει πει να παίζουμε όσο το δυνατόν πιο απλά. Αν μπορούμε με μία επαφή να το κάνουμε. Αυτό προσπαθήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο του φιλικού με τη Φορτούνα και νομίζω τα καταφέραμε».

Για το αν η εικόνα του ΠΑΟΚ τη νέα σεζόν θα είναι καλύτερη: «Πιστεύω ότι μπορεί να παρουσιαστεί καλύτερος ο ΠΑΟΚ. Με τη βοήθεια του νέου προπονητή να βγάλει η ομάδα τα στοιχεία που μπορεί. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό»

Για τους προπονητές που συνεργάστηκε πέρσι: «Για τον κ. Μπερέτα δε μπορώ να σχολιάσω γιατί έμεινε πολύ λίγες μέρες. Για τον κ Δερμτιζάκη δεν είχα τις ευκαιρίες που ήθελα. Με τον κ. Χάβο πήρα ευκαιρίες για ένα δίμηνο πήγα καλά αλλά μετά ήρθε ένας σοβαρός τραυματισμός και το τελευταίο εξάμηνο δεν εξελίχθηκε όπως θα περίμενα».

Για τα στημένα και όσα ακούγονται: «Δεν ξαφνιάστηκα… Ήμουν σε μία ομάδα που γνωρίζω καλά τι γινόταν. Για κάποια ονόματα ίσως να ξαφνιάστηκα, αλλά όλοι ξέρουν τι γίνεται. Εμείς δε μπορούσαμε να κάνουμε κάτι. Προσπαθούσαμε στον αγωνιστικό χώρο».

Για το στόχο της ομάδας: «Το πιο βασικό είναι τα παιχνίδια στο Γιουρόπα Λιγκ και να προκριθούμε. Είναι κοντά και για αυτό δουλεύουμε για να είμαστε πιο έτοιμοι σε αυτό το παιχνίδι».

Για το αν μπορεί να ανταποκριθεί η ομάδα σε μία χρονιά όπως η περσινή: «Όταν είναι 55 παιχνίδια θα πρέπει να γίνεται καλύτερη διαχείριση του ρόστερ. Εμείς θέλουμε να περάσουμε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Στην Ευρώπη πήγαμε καλά πέρσι, στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο δεν τα καταφέραμε».

Για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ ως τώρα: «Την πρώτη χρονιά πήγαμε πολύ καλά γιατί βγήκαμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πέρσι καταφέραμε να μπούμε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Όσον αφορά εμένα θα ήθελα να έχω περισσότερο χρόνο συμμετοχής στην ομάδα».

Για το πόσο επηρέασαν οι αλλαγές προπονητών πέρσι: «Έπαιξε ρόλο. Κάναμε τρεις αλλαγές προπονητή και το να μάθεις τη φιλοσοφία του καθενός είναι δύσκολο. Εμείς όμως παίζουμε ποδόσφαιρο και δεν υπάρχει δικαιολογία. Όταν δεχόμαστε γκολ από στημένες φάσεις φταίμε εμείς. Κανένας παίκτης δε διαλέγει παιχνίδια. Το πιο σημαντικό από όλα είναι να έχουμε καλή αμυντική λειτουργία. Είναι το ιδανικό να πετυχαίνουμε ότι πετύχαμε την τρίτη χρονιά του Σάντος».



Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved