«Τα σκαμπίλια της ΟΥΕΦΑ»
SHARE

«Τα σκαμπίλια της ΟΥΕΦΑ»

Με μια καυστική τοποθέτηση ο SUPER 3  κάνει λόγο για την κωλυσιεργία που παρατηρείται από πλευράς ΕΠΟ στο θέμα της τιμωρίας του Ολυμπιακού Βόλου αναφορικά με το σκάνδαλο των στημένων αγώνων.

Την ώρα που τα σενάρια Ευρώπης για τον Άρη «αναζωπυρώνονται», ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών των «κιτρίνων», βάζει στο «στόχαστρό» του την ΕΠΟ και ειδικότερα τον Σοφοκλή Πιλάβιο, κατηγορώντας τον για ελλιπή άσκηση καθηκόντων. Όπως αναφέρουν στην τοποθέτησή τους, ο κ. Πιλάβιος θα έπρεπε να είναι ο πρώτος που θα επέβαλλε παραδειγματικές τιμωρίες στις ομάδες που εμπλέκονται στο «Κοριόπολις», ενώ παράλληλα αφήνει αιχμές για την στάση του να αποκρύψει την επιστολή που απέστειλε η UEFA προς την Ελληνική Ομοσπονδία.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του SUPER 3:

«Δεν πέρασαν 3 μήνες, από τη χρονική περίοδο, που με αφορμή την υπόθεση της φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας του Πανιώνιου, είχαμε πάρει θέση απαιτώντας, να φέρουν πίσω τα κλεμμένα. Η ΕΠΟ, μετά από μικρή καθυστέρηση κι αφού βοούσε το σύμπαν ότι θα «βρεθούν», τελικά, γνήσιες ενημερότητες, όπως κι έγινε, πιστοποίησε ότι ο Πανιώνιος ήταν νόμιμος και το θέμα έκλεισε. 

Δεν βάζουμε το χέρι μας στη φωτιά, για το κατά πόσο όλα έγιναν νομότυπα, αλλά εφόσον δεν έχουμε αποδείξεις για το αντίθετο, είμαστε υποχρεωμένοι να δεχθούμε την «αλήθεια» που μας παρουσίασαν. Ξεπεράστηκε, λοιπόν, ο σκόπελος αυτός και το δίκιο του ΑΡΗ «φαγώθηκε», ο Ολυμπιακός Βόλου κράτησε την 5η θέση, πήρε το δικαίωμα να συμμετάσχει στα playoffs και ούτε γάτα, ούτε ζημιά. 

Ο σοφός λαός όμως λέει ότι «αγαπά ο Θεός τον κλέφτη, αγαπά και τον νοικοκύρη» και ήρθε η στιγμή να μπει ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. Γιατί το άδικο δεν ευλογείται κι αυτός που καρπώθηκε προνόμια και οφέλη που δεν δικαιούται, ν’ αναγκαστεί να υποστεί τις κυρώσεις για τις ανομίες του.

Αναφερόμαστε στην υπόθεση «Κοριόπολις» που συγκλονίζει τη χώρα μας (η χάρη μας έχει ξεπεράσει τα σύνορα και είναι παγκόσμια είδηση, πλέον) και μοιάζει με παρατεταμένο σεισμό όπου καθημερινά αναμένουμε μετασεισμικές δονήσεις κι ευελπιστούμε σε πλήρη κατάρρευση αυτού του σαθρού και σάπιου οικοδομήματος και την ανοικοδόμηση ενός καινούργιου, στη θέση του. 

Ο πανικός που επικρατεί στο ποδόσφαιρο της χώρας και σ’ όσους έχουν το φόβο ότι τ’ όνομά τους άμεσα ή έμμεσα εμπλέκεται ή δύναται να εμπλακεί στην υπόθεση είναι χαρακτηριστικό των διαστάσεων που ‘χει πάρει το σκάνδαλο αυτό. Δεν είναι μια υπόθεση που αφορά τα μέλη μιας εγκληματικής οργάνωσης που δρούσε αυτόνομα και στο σκοτάδι, αλλά ένα εκτεταμένο δίκτυο ανθρώπων που άλλοι ήταν συνήθεις ύποπτοι κι άλλοι υπεράνω υποψίας.

Παρακολουθούμε, είναι η αλήθεια, με εύλογη απορία και διαρκή περιέργεια, το ρόλο του προέδρου της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιου. Η λογική έλεγε ότι θα έπρεπε να ‘ναι ο πρωταγωνιστής της κάθαρσης, ο άνθρωπος που θα ηγηθεί της προσπάθειας για απονομή δικαιοσύνης στο ποδόσφαιρο, το πρόσωπο που θα αποζητά, με επιμονή, τη διαφάνεια στις διαδικασίες.

Περιμέναμε ότι θα ήταν εκείνος που θα πιέζει για ταχύτητα στις αποφάσεις και πως ο «πρώτος πολίτης» του ελληνικού ποδοσφαίρου θα επεδείκνυε τη μέγιστη διάθεση για παραδειγματική τιμωρία των ενόχων, προβάλλοντας μια σκληρή γραμμή, ως θέση της Ομοσπονδίας, απέναντι στο μεγαλύτερο σκάνδαλο που ξέσπασε, από καταβολής ποδοσφαίρου στη χώρα μας.

Αντίθετα, αυτό που, με εκνευρισμό, διαπιστώνουμε είναι μια προεξαγγελτική, στα όρια της παρεμβατικής, διάθεση όσον αφορά τις επικείμενες αποφάσεις των πειθαρχικών οργάνων, μια βεβαιότητα για τις συμμετοχές των ομάδων στις διεθνείς διοργανώσεις, μια απροκάλυπτη παρέμβαση στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για παύση στις διαρροές συνομιλιών από τη δικογραφία, γενικότερα ένα άγχος και μια εικόνα πιεσμένου ανθρώπου που δε συνάδει με το ρόλο του.

Εμείς ξέρουμε πως όταν δεν έχεις κάτι να φοβηθείς, δεν έχει κανένα λόγο ν’ ανησυχείς και να κινητοποιείσαι, αντιθέτως να πιέζεις για διαλεύκανση του τοπίου με κάθε τρόπο. Εκτός κι αν αυτό που προέκυψε από τις συνομιλίες «είμαστε ένα» δεν ήταν μια φράση, χωρίς περιεχόμενο, που ειπώθηκε στα πλαίσια της οικειότητας (!) μεταξύ φίλων!

Κι εκεί που φάνηκε να ηρεμεί η κατάσταση (λες και αυτό ήταν το ζητούμενο) ήρθαν τα «μαντάτα» από την UEFA. Σε επιστολή που στάλθηκε προς την ΕΠΟ (πουθενά δε γίνεται λόγος για την ημερομηνία αποστολής της, όμως) και η οποία δημοσιεύτηκε την επομένη της αργίας (!) της Ομοσπονδίας (απίστευτο, αλλά ελληνικό να θεωρείται η 4η Ιουλίου αργία για την ΕΠΟ) η UEFA έρχεται να φέρει νέα πίεση στον «χαλαρό» Πιλάβιο και, στα δικά μας μάτια, να του τραβήξει το αυτί. 

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ανέλαβε να του υπενθυμίσει τα καθήκοντα που ‘χει ως Ελληνική Ομοσπονδία, ώστε να τα επιτελέσει στο ακέραιο. Και το χειρότερο όλων; Με αφορμή το, παρόμοιας υφής, σκάνδαλο που ανέκυψε και στην γειτονική Τουρκία, ο επαναπαυμένος Πιλάβιος να ‘χει πια μεγαλύτερη πίεση, καθώς οι συγκρίσεις στη διαχείριση των υποθέσεων είναι αναπόφευκτες.

Εμείς θα σταθούμε σε τέσσερα σημεία της επιστολής και θα σχολιάσουμε τις αναφορές της UEFA. Μπορεί το ύφος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας να διακρίνεται από ευγένεια, αλλά πίσω από τις λέξεις, μάλλον κρύβεται ο… Σοφοκλής. Ψηλός είναι, διάθεση να κρυφτεί έχει, αλλά η UEFA μάλλον δεν έχει διάθεση για «κρυφτό» κι άλλα τέτοια παιχνίδια. 

Συγκεκριμένα, στη δεύτερη παράγραφο, γίνεται ονομαστική αναφορά στον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βόλου, όπου χωρίς περιστροφές αναφέρεται ότι έχει συλληφθεί, στοιχείο που για την UEFA αξιολογείται ως ιδιαίτερα σημαντικό, γι’ αυτό και επισημαίνεται στην επιστολή ενώ στην τρίτη παράγραφο, η επιστολή κάνει λόγο για άμεση ή έμμεση εμπλοκή συλλόγου σε δραστηριότητες που αφορούν προσυνεννόηση ή επηρεασμό αγώνα σε εθνικό ή διεθνές επίπεδο. Το κομβικό σημείο είναι η λέξη «έμμεση» με την οποία η UEFA δεν αφήνει το παραμικρό περιθώριο ή «παραθυράκι» για να τη γλιτώσει σύλλογος εμπλεκόμενος σε τέτοια ζητήματα. 

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ζητά ενημέρωση για την πορεία των ερευνών και δεν κάνει πουθενά αναφορά σε τελεσίδικες αποφάσεις πειθαρχικών οργάνων όπως ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κατ’ επανάληψη έχει δηλώσει ότι θα πρέπει να υπάρχουν για την αποβολή ομάδας από τις διοργανώσεις της UEFA. Πρόκειται, προφανώς, για εφεύρημα της ΕΠΟ κι όχι εύρημα όπως ζητά, παρακάτω η UEFA προκειμένου να λάβει αποφάσεις. 

Κλείνοντας, η επιστολή, με εύσχημο τρόπο, ζητά από την ΕΠΟ να κινηθεί ταχύτατα, στον πειθαρχικό τομέα, λαμβάνοντας τα αναγκαία μέτρα ανά περίπτωση. Να σας πούμε την αλήθεια, δανειζόμενοι έναν όρο της «πιάτσας», αυτή η επιστολή της UEFA ήταν ένα «σκαμπίλι» προς την ΕΠΟ. Βρίθει υποδείξεων, συγκαλυμμένης ανησυχίας για την ταχύτητα στην εξέλιξη της υπόθεσης και παροτρύνσεων που φανερώνουν ότι η UEFA δεν νιώθει και ιδιαίτερη ασφάλεια για τον ρυθμό με τον οποίο κυλούν τα πράγματα στο σκάνδαλο «Κοριόπολις»

Ο Πιλάβιος απ’ αλλού το περίμενε κι απ’ αλλού του ήρθε. Έκλεισε τη διαρροή από τη δικογραφία, αλλά τα «υδραυλικά» έχουν χαλάσει και έχει πλημμυρίσει ο τόπος, από απόνερα. Εμείς, σαν SUPER 3 απαιτούμε την αποκατάσταση της αδικίας που υπέστη ο ΑΡΗΣ και βρίσκεται εκτός Ευρώπης, ενώ πέρσι τον καμάρωσε όλη η Ελλάδα. 

Ζητάμε από τον πρόεδρο της ΕΠΟ να δράσει άμεσα και μέχρι την καταληκτική ημερομηνία να προβεί στη κίνηση που θα δείξει ότι συμμερίζεται το δίκαιο. Να αντικαταστήσει τον Ολυμπιακό Βόλου από τη λίστα των ομάδων και να μην υπεκφύγει. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε, αν αυτή η κωλυσιεργία έχει να κάνει με τον άλλο Ολυμπιακό και τη συμμετοχή του στο Champions League και ουδόλως μας ενδιαφέρει αν υπάρξουν παράπλευρες απώλειες. 

Η UEFA έκανε ονομαστική αναφορά, στην επιστολή της, σε σύλλογο, κάτι που σπανίως συμβαίνει, έλυσε τα χέρια της ΕΠΟ κάνοντας λόγο ακόμα και για έμμεση εμπλοκή σε παράνομες δραστηριότητες, οπότε το πεδίο για τον Πιλάβιο είναι ανοικτό. Μένει να δούμε ποια θα ‘ναι η στάση του στο ζήτημα. 

Ο χρόνος πιέζει, η υπομονή μας έχει εξαντληθεί και μόνο με πράξεις θα πειστούμε, εφεξής. Αυτές αναμένουμε και δε μας καλύπτει τίποτα άλλο. Ευχόμαστε, να μη χρειαστεί να επανέλθουμε στο ζήτημα, γιατί το ύφος μας θα ‘ναι πιο «γηπεδικό» και δεν θ’ αρέσει στους εμπλεκόμενους…»

Καμία συζήτηση Ερασιτέχνη – ΠΑΕ για τις συμβάσεις
Καμία συζήτηση Ερασιτέχνη – ΠΑΕ για τις συμβάσεις
Μήτρογλου… on fire!
Μήτρογλου… on fire!
Το αυτοτρολ του αιώνα από Νεϊμάρ για τις…. βουτιές του! (video)
Το αυτοτρολ του αιώνα από Νεϊμάρ για τις…. βουτιές του! (video)
Φενέρμπαχτσε: Ενίσχυση με Ένις
Φενέρμπαχτσε: Ενίσχυση με Ένις
 • Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2018
 • GP Confidential 2018 E12
  07:45Στιγμιότυπα.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E653
  08:05Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ίνγκολσταντ - Αρμίνια Μπίλεφελντ
  08:15Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Κυριαζής.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  08:30Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός Superfoods - Πανιώνιος ΒΙΚΟΣ COLA
  08:35Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • La Liga Specials - Πόλεις
  08:45Επεισόδιο: Μπετίς. Στιγμιότυπα.
 • Τένις: Ισπανία - Γερμανία
  09:00Davis Cup 2018. By BNP Paribas. Προημιτελικός. Αγώνας Μονού. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • Ποδόσφαιρο: Λεγανές - Σεβίλη
  09:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - ΑΕK
  10:30Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. Προημιτελική φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E653
  10:50Στιγμιότυπα.
 • MotoGP 2018
  11:00Pramac Motorrad Grand Prix Deutschland. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Πόρτο - Βιτόρια Γκιμαράες
  11:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Μπάσκετ: Μάλαγα - Ρεάλ Μαδρίτης
  11:35Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. 25η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2018 E7
  11:50Αθλητική εκπομπή.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  12:15Μαρκόπουλο.
 • Τένις: Γερμανία - Τσεχία
  12:35Fed Cup 2018. Ημιτελικός. Αγώνας Μονού. Περιγραφή: Αγγελική Παπαμιχαήλ.
 • Ποδόσφαιρο: Λεβερκούζεν - Άιντραχτ Φρανκφούρτης
  12:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 30ή αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  12:55Kentucky Quaker State 400. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  13:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E653
  13:40Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ντόρτμουντ - Σάλκε
  13:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 13η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  14:00Γκστάαντ, Ελβετία. Τελικός ανδρών. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός Superfoods - Κύμη
  14:20Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 19η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Ποδόσφαιρο: Μπόχουμ - Καϊζερσλάουτερν
  15:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 30ή αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Sports Classics: XTERRA Adventure Series 2018 E1
  15:15Outdoor Specials.
 • Sports Classics: XTERRA Adventure Series 2018 E2
  15:45Outdoor Specials.
 • Ποδόσφαιρο: Μπράγκα - Μπενφίκα
  16:00Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Sports Classics: XTERRA Adventure Series 2018 E3
  16:15Outdoor Specials.
 • Εκπομπή Grand Prix 2018
  16:30Η εκπομπή για όλες τις εξελίξεις στα πρωταθλήματα μηχανοκίνητου αθλητισμού που φιλοξενεί η COSMΟΤΕ TV (F1, MotoGP, WRC, FIA WORLD RALLYCROSS, Formula E).
 • Sports Classics: XTERRA Adventure Series 2018 E4
  16:45Outdoor Specials.
 • Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ - Ατρόμητος Αθηνών
  17:00Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. Προημιτελική φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • Sports Classics: XTERRA Adventure Series 2018 E5
  17:15Outdoor Specials.
 • Sports Classics: XTERRA Adventure Series 2018 E6
  17:45Outdoor Specials.
 • La Liga Specials - Πόλεις
  18:00Επεισόδιο: Εσπανιόλ. Στιγμιότυπα.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E29
  18:15Στιγμιότυπα.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Βρετανίας
  18:30Παρακολουθήστε τον αγώνα που διεξάγεται στο Σίλβερστοουν, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Αφιέρωμα: Stefanos Tsitsipas
  19:00Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις προσπάθειες του Στέφανου Τσιτσιπά στη φετινή διοργάνωση του ATP World Tour. (Στέφανος Τσιτσιπάς - Πάμπλο Καρένο Μπούστα. 2018 ATP World Tour 500. Barcelona Open BancSabadell. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.)
 • Ποδόσφαιρο: Βιγιαρεάλ - Ατλέτικο Μαδρίτης
  20:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • GP Confidential 2018 E12
  21:00Στιγμιότυπα.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E653
  21:05Στιγμιότυπα.
 • Τένις: Ισπανία - Γερμανία
  21:20Davis Cup 2018. By BNP Paribas. Προημιτελικός. Αγώνας Μονού. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • Μπάσκετ: Αναντολού Εφές - Τόφας
  21:35Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 22η αγωνιστική. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  21:45Μέγαρα. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπράγκα - Μπενφίκα
  22:25Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ - Ατρόμητος Αθηνών
  23:00Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. Προημιτελική φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E653
  23:30Στιγμιότυπα.
 • Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018
 • WRC 2018
  00:00Ανασκόπηση μισής σεζόν.
 • Τένις: Γερμανία - Τσεχία
  00:10Fed Cup 2018. Ημιτελικός. Αγώνας Μονού. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • Ποδόσφαιρο: Μπέτις - Βαλένθια
  00:25Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Ποδόσφαιρο: Μπάγερν Μονάχου - Γκλάντμπαχ
  01:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 30ή αγωνιστική. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • GP Confidential 2018 E12
  01:15Στιγμιότυπα.
 • Τένις: Γερμανία - Τσεχία
  01:35Fed Cup 2018. Ημιτελικός. Αγώνας Μονού. Περιγραφή: Αγγελική Παπαμιχαήλ.
 • Ποδόσφαιρο: Βιγιαρεάλ - Ατλέτικο Μαδρίτης
  02:20Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Μπάσκετ: Βαλένθια - Μπασκόνια
  02:30Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. 27η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • RBAR 2018
  03:00Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ - Ατρόμητος Αθηνών
  03:45Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. Προημιτελική φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • WRC 2018
  04:00Coiluna Loelle 2, Ιταλία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  04:05Γκστάαντ, Ελβετία. Τελικός γυναικών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Ποδόσφαιρο: Μπράγκα - Μπενφίκα
  04:15Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Μπάσκετ: Αναντολού Εφές - Τόφας
  04:30Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 22η αγωνιστική. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  05:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • WRC 2018
  05:15Sassari Argentiera 2 - Power Stage, Ιταλία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  05:30Παγκόσμιο Πρωτάθλημα XTERRA.
 • Ποδόσφαιρο: Μπάγερν Μονάχου - Γκλάντμπαχ
  06:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 30ή αγωνιστική. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  06:20XTERRA Pan-Am Championship.
 • Ποδόσφαιρο: Μπέτις - Βαλένθια
  06:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E653
  06:35Στιγμιότυπα.
 • WRC 2018
  07:05Ιταλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Υδάτινα Σπορ: 2018 Icarus Action E3
  07:10Στιγμιότυπα.
 • Ο Κόσμος του Αγγλικού Πρωταθλήματος 2017-18
  07:3049η αγωνιστική. Κατά τη διάρκεια της σεζόν, η εκπομπή παρουσιάζει όλες τις τελευταίες τροποποιήσεις των ποδοσφαιρικών ομάδων καθώς και συνεντεύξεις με παίκτες και προπονητές. Δείτε επίσης, ρεπορτάζ και ανασκοπήσεις σε πρώην και νυν αθλητές από όλο τον κόσμο.
 • Τένις: Ισπανία - Γερμανία
  07:35Davis Cup 2018. By BNP Paribas. Προημιτελικός. Αγώνας Μονού. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • Ποδόσφαιρο: Μπόχουμ - Καϊζερσλάουτερν
  08:15Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 30ή αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • GP Confidential 2018 E12
  08:20Στιγμιότυπα.
 • La Liga Specials - Πόλεις
  08:45Επεισόδιο: Εσπανιόλ. Στιγμιότυπα.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Γερμανίας (Ζ)
  08:50Παρακολουθήστε τα ελεύθερα δοκιμαστικά 1 που διεξάγονται στο Nurburgring, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Βιγιαρεάλ - Ατλέτικο Μαδρίτης
  09:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Μπάσκετ: Βαλένθια - Μπασκόνια
  09:35Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. 27η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ - Ατρόμητος Αθηνών
  10:30Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. Προημιτελική φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  10:35Μαρκόπουλο.
 • WRC 2018
  11:05Ανασκόπηση μισής σεζόν.
 • Ποδόσφαιρο: Μπράγκα - Μπενφίκα
  11:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Μπάσκετ: Βενέτσια - Τρέντο
  11:40Ιταλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. Ημιτελικοί. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Beach Soccer: Λιθουανία - Ελλάδα (Ζ)
  11:45Euro 2018. Μόσχα. Αγώνας ανδρών. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • GP Confidential 2018 E12
  12:20Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπάγερν Μονάχου - Γκλάντμπαχ
  12:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 30ή αγωνιστική. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Γερμανίας (Ζ)
  12:50Παρακολουθήστε τα ελεύθερα δοκιμαστικά 2 που διεξάγονται στο Nurburgring, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  13:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E29
  13:45Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Κολοσσός H Hotels
  13:50Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 19η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  14:30Γκστάαντ, Ελβετία. Τρίτη θέση γυναικών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  14:35Kentucky Quaker State 400. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ίνγκολσταντ - Νυρεμβέργη
  15:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 30ή αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  15:35Μαρκόπουλο.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  16:00Φινλανδία.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Γερμανίας
  16:30Παρακολουθήστε τα ελεύθερα δοκιμαστικά 1 που διεξάγονται στο Nurburgring, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  17:00Paragliding World Cup.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  17:30Canada Man.
 • Sports Classics: XTERRA Adventure Series 2018 E7
  18:00Outdoor Specials.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Γερμανίας
  18:30Παρακολουθήστε τα ελεύθερα δοκιμαστικά 2 που διεξάγονται στο Nurburgring, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Αφιέρωμα: Stefanos Tsitsipas
  19:00Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις προσπάθειες του Στέφανου Τσιτσιπά στη φετινή διοργάνωση του ATP World Tour. (Ραφαέλ Ναδάλ - Στέφανος Τσιτσιπάς. 2018 ATP World Tour 500. Barcelona Open BancSabadell. Τελικός. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.)
 • GP Confidential 2018 E12
  20:30Στιγμιότυπα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies