«Πρόταση του Ολυμπιακού στην Τσίβας για τον Αρμάντο Γκονσάλες»
Ο Ολυμπιακός φέρεται να κατέθεσε επίσημη πρόταση στην Τσίβας για την απόκτηση του 23χρονου επιθετικού Αρμάντο Γκονσάλες, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Σέσαρ Λουίς Μέρλο.
Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Αρμάντο Γκονσάλες της Τσίβας, με δημοσίευμα από το Μεξικό να κάνει λόγο για επίσημη πρόταση των «ερυθρόλευκων» για την απόκτησή του.
Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Σέσαρ Λουίς Μέρλο, ο Ολυμπιακός κατέθεσε το Σάββατο την πρώτη του προσφορά για τον 23χρονο επιθετικό, επιβεβαιώνοντας το ενδιαφέρον που υπάρχει εδώ και αρκετό διάστημα για την περίπτωσή του.
Η ελληνική ομάδα φέρεται να θέλησε αρχικά να διαπιστώσει τις προθέσεις της Τσίβας και τις οικονομικές απαιτήσεις της για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή. Η ρήτρα αποδέσμευσής του ανέρχεται στα 15 εκατομμύρια δολάρια, ωστόσο ο μεξικανικός σύλλογος εμφανίζεται διατεθειμένος να συζητήσει για χαμηλότερο ποσό, διατηρώντας παράλληλα ποσοστό μεταπώλησης.
Ο Γκονσάλες αποτελεί ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα του μεξικανικού ποδοσφαίρου. Έχοντας αναδειχθεί από τα τμήματα υποδομής της Γουαδαλαχάρα, έχει καταγράψει συνολικά 33 γκολ και 8 ασίστ σε 84 επίσημες συμμετοχές στην επαγγελματική του καριέρα. Με την πρώτη ομάδα της Τσίβας μετρά 6 γκολ και 2 ασίστ σε 28 παιχνίδια στη Liga MX.