Ισχυρή... παραίτηση Μαρινάκη!

Ισχυρή... παραίτηση Μαρινάκη!

H παραίτησή του Βαγγέλη Μαρινάκη… μετατίθεται μετά την επικύρωση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος, αφού ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας τόνισε πως κανείς δεν ζήτησε να φύγει άμεσα.

Εξερχόμενος από το ΔΣ της Super League ο Βαγγέλης Μαρινάκης τόνισε αναλυτικά:

«Σε λίγη ώρα θα βγει η τοποθέτησή μου στο επίσημο site της Super League που θα σας λύσει όλες τις απορίες.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι το πρωτάθλημα που ομοφώνως συμφωνήσαμε θα αρχίσει στις 28 Αυγούστου και η κλήρωση θα γίνει το δεύτερο 15νθήμερο του Ιουλίου».

Σε ερώτηση για τις φήμες περί παραίτησής του:

«Όπως έχω πει και  το  Φεβρουάριο και το Mάρτιο και τον Απρίλιο όλοι οι πρόεδροι μέχρι σήμερα έχουν μείνει ένα χρόνο. Σήμερα, για λόγους ηθικής τάξης ρώτησα μόλις μπήκα μέσα στο ΔΣ αν οποιοδήποτε μέλος του ΔΣ θέλει να παραιτηθώ και συμφωνεί με τις επιστολές της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού. Κανείς δεν συμφώνησε και προχωράμε κανονικά. Εχω δεσμευτεί ότι θα τελειώσει το πρωτάθλημα, θα επικυρωθεί η βαθμολογία, θα εξασφαλίσω ότι θα υπάρχουν ομαλές συνθήκες για τη διαδοχή μου. Από εκεί και πέρα θα προκηρύξω εκλογές για τον επόμενο πρόεδρο της Σούπερ Λίγκας».

Για το αν το πρωτάθλημα είναι καθαρό:

«Oπως θα δείτε την τοποθέτησή μου είναι ξεκάθαρη. Διαβάστε την και θα βγάλετε χρήσιμα συμπεράσματα. Δεν υπήρχε θέμα να γίνει επικύρωση. Το θέμα ήταν να συζητήσουμε κάποια θέματα όπως πχ. για τον Ηρακλή, που έχει προσφύγει και έπρεπε όλοι μαζί να συζητήσουμε το θέμα της επικύρωσης. Συμφωνήσαμε ότι στο επόμενο Δ.Σ. θα συζητήσουμε και θα πάρουμε τις αποφάσεις μας. Να δούμε ποια θα είναι η τρίτη ομάδα που θα ανεβεί στη  Σούπερ Λίγκα».

Για τις αδειοδοτήσεις:

«Yπήρχε ομόφωνη απόφασγη όλων των ομάδων που την είχαμε ξαναπάρει και νωρίτερα. Αλλά έκανα μια προσωπική τοποθέτηση για να βγούμε από το αδιέξοδο και είπα στον εκπρόσωπο του ΟΦΗ για να αποφύγουμε τις παρεξηγήσεις ότι η προσωπική μου άποψη θα ήταν ο φάκελος του ΟΦΗ να επανεξεταστεί από μια καινούργια επιτροπή. Δεν είναι όμως δική μου αρμοδιότητα. Από εκεί και πέρα προσωπική μου πρόταση ήταν να αποφασίσει η ΕΠΟ».

Ερωτώμενος τέλος αν έχει κάτι να σχολιάσει για τη προφυλάκιση του Αχιλλέα Μπέου αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο.Εθνική Νέων: Πρεμιέρα με «τριάρα» στην Elite Round
Εθνική Νέων: Πρεμιέρα με «τριάρα» στην Elite Round
Η εξομολόγηση του Τσιτσιπά: «Έμενα κλειδωμένος δύο εβδομάδες στο δωμάτιο μου» (vid)
Η εξομολόγηση του Τσιτσιπά: «Έμενα κλειδωμένος δύο εβδομάδες στο δωμάτιο μου» (vid)
Κριστιάνο Ρονάλντο: Το παγκόσμιο ρεκόρ που γράφει με την Πορτογαλία στα 38 του!
Κριστιάνο Ρονάλντο: Το παγκόσμιο ρεκόρ που γράφει με την Πορτογαλία στα 38 του!
Αστρολογικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια, 23/03: Τέλος εποχής
Αστρολογικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια, 23/03: Τέλος εποχής
©2011-2023 Onsports.gr - All rights reserved