Παναθηναϊκός, Ιωαννίδης: «Δεν είχα να φοβηθώ τίποτα, η απάντησή μου θα δοθεί στο γήπεδο»

Παναθηναϊκός, Ιωαννίδης: «Δεν είχα να φοβηθώ τίποτα, η απάντησή μου θα δοθεί στο γήπεδο»

Ο Φώτης Ιωαννίδης έδωσε τη δική του απάντηση για το υποτιθέμενο κρούσμα ντόπινγκ σε αγώνα με την Εθνική Ελλάδας μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στη Λαμία.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε άνετα με 5-0 εκτός έδρας της Λαμίας για την 6η αγωνιστική των playoffs της Super League, με τον Φώτη Ιωαννίδη να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής με δύο γκολ και μία ασίστ.

Ο επιθετικός των «πράσινων» και της Εθνικής Ελλάδας μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο θέμα που δημιουργήθηκε τις προηγούμενες μέρες με το υποτιθέμενο θετικό δείγμα Έλληνα διεθνή, το οποίο τελικά δεν υπήρξε ποτέ, όπως ενημέρωσε η FIFA και ο ΕΟΚΑΝ.

Μάλιστα, επειδή υπήρξε και ένα απαράδεκτο δημοσίευμα και αναφορές στα social media που ενέπλεκαν τον ίδιο με το θέμα, έχει ήδη ξεκαθαρίσει πως θα κινηθεί νομικά.

Ο Φώτης Ιωαννίδης στις δηλώσεις του μετά τη νίκη στη Λαμία απάντησε πως δεν έχει λόγο να ανησυχεί: «Η απάντηση μου θα δοθεί στο γήπεδο, όπως πάντα. Εγώ δεν ασχολούμαι με αυτά. Είμαι ένας άνθρωπος που κάνω τα πάντα όσο πιο καθαρά γίνεται, είμαι δίκαιος και δεν είχα να φοβηθώ τίποτα».

Σε ότι αφορά το επικείμενο ντέρμπι ΑΕΚ - Παναθηναϊκός, ο 24χρονος φορ ανέφερε: «Κάθε παιχνίδι είναι τελικός, δεν υπάρχει αγωνία. Ήδη το μυαλό μας είναι στην ΑΕΚ και ετοιμαζόμαστε να τους αντιμετωπίσουμε».

Για την προσωπική απόδοση και τα γκολ που σκοράρει, ο Ιωαννίδης είπε: «Στόχος μου είναι να βοηθάω όσο περισσότερο μπορώ, αυτό έχω πει. Νιώθω ότι είμαι σε πολύ καλή κατάσταση και θα κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Αυτός είναι ο στόχος μου και αυτό προσπαθώ να κάνω σε κάθε παιχνίδι».

Όσο για το αν έχει πρότυπα γνωστούς ξένους επιθετικούς για να μαθαίνει από τις κινήσεις τους, ο Ιωαννίδης τόνισε: «Γενικά δεν βλέπω πολλά παιχνίδια στον ελεύθερο χρόνο μου. Εννοείται πως παρατηρώ μερικούς μεγάλους επιθετικούς. Αλλά δεν είναι ότι δεν μπορούσα να τα κάνω αυτά τα πράγματα και πιο πριν. Τα έκανα και πιο πριν. Αλλά τώρα τα κάνω με μεγαλύτερη συχνότητα».

Ξέσπασε ο Μπακασέτας: «Ντροπή να σπιλώνουν αθλητές - Διεθνής έψαχνε τις αντιβιώσεις των παιδιών του»

Νωρίτερα, ο Τάσος Μπακασέτας τόνισε για το ζήτημα με την υπόθεση ντόπινγκ πως είναι ντροπή να σπιλώνεται έτσι ένας αθλητής και ανέφερε ένα χαρακτηριστό παράδειγμα συμπαίκτη του στην Εθνική ομάδα.

«Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που σπιλώνουν έτσι ονόματα ποδοσφαιριστών. Είναι τόσο απογοητευτικό για εμάς που δεν προκριθήκαμε. Υπάρχουν όμως κάποιοι άνθρωποι που σπιλώνουν παίκτες.

Είναι το χειρότερο πράγμα να σπιλώνουν έτσι έναν αθλητή. Κάνανε πολύ κακό όσοι ξεκίνησαν αυτή τη διαδικασία. Είναι απαράδεκτο. Υπήρχε παίκτης που έψαχνε τις αντιβιώσεις από τα παιδιά του για να δει αν υπήρχε καμιά παράνομη ουσία.

Ελπίζω ότι η ΕΠΟ και οι παίκτες να κάνουν τα πάντα, ώστε να τιμωρηθούν. Το να σπιλώνεται ένας ποδοσφαιριστής με αυτό τον τρόπο είναι το χειρότερο πράγμα που μπορεί να κάνει.

Τον ποδοσφαιριστή τον βγάζουμε στη σέντρα με κάτι αναληθές και βρώμικο. Θα μπορούσα να μιλήσω με πολύ σκληρά λόγια. Ντροπή πραγματικά», ανέφερε ο Τάσος Μπακασέτας.



Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Επίσημο το sold out για το Game 5
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Επίσημο το sold out για το Game 5
Χάντμπολ: Έως το 2026 στο «τιμόνι» της ΑΕΚ ο Μπουζόν
Χάντμπολ: Έως το 2026 στο «τιμόνι» της ΑΕΚ ο Μπουζόν
Ολυμπιακοί Αγώνες: «Άκυρο» σε Ρώσους και Λευκορώσους εθελοντές λόγω ασφάλειας
Ολυμπιακοί Αγώνες: «Άκυρο» σε Ρώσους και Λευκορώσους εθελοντές λόγω ασφάλειας
Ντιέγκο Μαραντόνα: Σκέψεις μεταφοράς των λειψάνων του στο Μπουένος Άιρες
Ντιέγκο Μαραντόνα: Σκέψεις μεταφοράς των λειψάνων του στο Μπουένος Άιρες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved