Η Novibet είναι ο νέος Μεγάλος Χορηγός της ΠΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑ για το επόμενο έτος

Η Novibet είναι ο νέος Μεγάλος Χορηγός της ΠΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑ για το επόμενο έτος

Η Novibet και η ΠΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑ ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους, με την Novibet να αποτελεί το Μεγάλο Χορηγό της ομάδας για την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Με οδηγό την προώθηση των αξιών του «ευ αγωνίζεσθαι», η Novibet γίνεται συνοδοιπόρος της ΠΑΕ Κηφισιά, σε μία περίοδο που η ομάδα κατέκτησε για πρώτη φορά στην ιστορία της μια θέση στη SuperLeague. Κοινό στόχο αποτελεί η περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας ΠΑΕ Κηφισιά και η εδραίωσή της στο Ελληνικό Πρωτάθλημα.

Η ΠΑΕ Κηφισιά κουβαλά μακρά ιστορία, που ξεκίνησε το 1932, ενώ συστήθηκε στο ποδοσφαιρικό κοινό με την υπάρχουσα μορφή το 2012, έπειτα από τη συγχώνευση του Α.Ο. Ελπιδοφόρου με τον Α.Π.Ο Κηφισιάς. Στόχος της συγχώνευσης ήταν η δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συλλόγου στην Κηφισιά, που θα συμμετέχει δυναμικά στις εθνικές κατηγορίες. Το 2018 ξεκίνησε η ραγδαία ανοδική πορεία της ΠΑΕ Κηφισιά με διαδοχικές επιτυχίες, με αποκορύφωμα την ιστορική άνοδο στη Super League.

Ο Χρήστος Πρίτσας, Πρόεδρος της ΠΑΕ Κηφισιά, δήλωσε σχετικά με τη συνεργασία: «Για την Κηφισιά, η φετινή χρονιά είναι σαφές, πως έχει ιστορικό χαρακτήρα. Η πρώτη συμμετοχή της ομάδας στην κορυφαία κατηγορία της χώρας αποτελεί τίτλο τιμής, χαράς, αλλά και σκληρής δουλειάς για όλους. Δεδομένης λοιπόν της ιστορικής συγκυρίας, είμαστε πολύ χαρούμενοι, που η Κηφισιά θα έχει ως συνοδοιπόρο, σε αυτή τη διαδρομή τη Novibet. Οι συστάσεις νομίζω είναι περιττές, δεδομένου πως μιλάμε για μια κορυφαία στο είδος της εταιρεία, με έντονη κοινωνική δράση και ηθικές αξίες εφάμιλλες, με αυτές του συλλόγου. Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν, είμαστε πολύ χαρούμενοι που ενώνουμε τις δυνάμεις μας, με τη Novibet. Ευχή όλων στην ΠΑΕ Κηφισιά είναι αυτή η συνεργασία να αποτελέσει την αφορμή για ακόμη περισσότερες επιτυχίες εκατέρωθεν, αλλά και να στείλει το μήνυμα για ένα καλύτερο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Ο Χριστόφορος Μποζατζίδης, Chief Marketing Officer της Novibet δήλωσε: «Η αξιέπαινη αγωνιστική πορεία της ΠΑΕ Κηφισιά τόσο εντός του αγωνιστικού χώρου, όσο και εκτός, θέτει τις βάσεις της κοινής μας πορείας για την επόμενη χρονιά. Η ομάδα κατέκτησε το μεγάλο της στόχο τον περασμένο Ιούνιο, της άνοδό της στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Συνεπώς, είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε την ευκαιρία να γίνουμε και εμείς ένα μέρος της ιστορίας αυτού του συλλόγου, που έχει αξιοσημείωτη ανοδική πορεία τα τελευταία έντεκα έτη. Σε αυτή την στιγμή ορόσημο, η χορηγική συνεργασία έχει ως σκοπό την ανάδειξη του πολυπλεύρου χαρακτήρα του ποδοσφαίρου, να προσελκύσει νέους στα γήπεδα, αλλά και να προωθήσει τις αξίες του υγιούς αθλητισμού. Καλούμε τους φιλάθλους της ομάδας, να συμμετάσχουν ενεργά σε αυτή τη νέα πορεία, καθώς και στις πρωτοβουλίες που θα υλοποιήσουμε από κοινού με τον Σύλλογο και θα αποτελέσουν παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές της ευρύτερης περιοχής».

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Παναθηναϊκός - Άρης: Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων
Παναθηναϊκός - Άρης: Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι «Δικεφάλων» της Super League
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι «Δικεφάλων» της Super League
Ολυμπιακός-Λαμία 4-1: Εντυπωσιακός πριν τον πρώτο ημιτελικό
Ολυμπιακός-Λαμία 4-1: Εντυπωσιακός πριν τον πρώτο ημιτελικό
Χωρίς κόσμο η Θύρα 7 στο "Γ. Καραϊσκάκης"
Χωρίς κόσμο η Θύρα 7 στο "Γ. Καραϊσκάκης"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved