Μίτσελ: «Ευκαιρίες σε όλους – Θέλαμε πιο μικρό ρόστερ»
Intime

Μίτσελ: «Ευκαιρίες σε όλους – Θέλαμε πιο μικρό ρόστερ»

Ολυμπιακός: Ο Μίτσελ ανέλυσε τα δεδομένα πριν το ματς στο Βόλο, αλλά και τις ευκαιρίες που θα πάρουν όλοι οι παίκτες της ομάδας του.

Συνέχεια στις νίκες φτάνοντας για πρώτη φορά φέτος σε τρίτη σερί επικράτηση, θέλει να δώσει ο Ολυμπιακός. Ο Μίτσελ μίλησε στην Cosmote TV, τονίζοντας πως η ομάδα του πάει στο Βόλο με ταπεινότητα, αλλά και ξεκάθαρη στόχευση για τους βαθμούς της νίκης. Παράλληλα, ανέλυσε και τα δεδομένα του ρόστερ, επισημαίνοντας πως θέλει να δώσει ευκαιρίες σε όλους τους παίκτες.

Οι δηλώσεις του Μίτσελ:

Για το ματς με τον Ιωνικό και αυτό που έρχεται με τον Βόλο: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι γιατί λύσαμε κάποια προβλήματα που είχαμε στα τελευταία παιχνίδια και παίξαμε με κυριαρχία. Οι προθέσεις μας για το επόμενο παιχνίδι είναι περίπου οι ίδιες. Φυσικά χρειάζεται να κάνουμε προσαρμογές σχετικά με την τακτική, αλλά θα έχουμε πάλι την ίδια πρόθεση, να κερδίσουμε. Πάντα έχουμε την επιθυμία και την πρόθεση να κερδίσουμε. Αυτός είναι ο στόχος μας. Ακούγονται παντού οι φράσεις πρέπει να κερδίσουμε, χρειαζόμαστε τη νίκη, ωστόσο αυτό που μετράει μόνο είναι η επιθυμία μας να κάνουμε αυτό που πρέπει για να νικήσουμε».

Για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός δεν έχει κάνει ακόμα τρεις σερί νίκες: «Ναι το σκεφτόμουν και εγώ αυτό και νομίζω πως έχει έρθει πια η στιγμή για να κάνουμε ένα βήμα μπροστά. Φυσικά δεν εξαρτώνται όλα από εμάς. Παίζουμε με τον Βόλο. Μια ομάδα που έχει αποδείξει μέσα στη σεζόν πως είναι πολύ καλά οργανωμένη. Θα τους αντιμετωπίσουμε με ταπεινότητα, όπως κάνουμε απέναντι σε όλες τις ομάδες».

Για το αν σκέφτεται να κάνει αλλαγές λόγω των συνεχόμενων ματς: «Αναμφισβήτητα θα γίνει αυτό. Το σκεφτόμαστε και είναι κάτι που πρέπει να γίνει. Θα δοθούν ευκαιρίες σε όλους τους ποδοσφαιριστές. Για αυτόν τον λόγο θέλαμε και πιο μικρό ρόστερ ώστε να είναι όλοι χρήσιμοι».

Για το αν υπάρχουν εξελίξεις για το «μικρό ρόστερ»: «Εδώ η δουλειά που κάνουμε είναι να προετοιμάζουμε τους ποδοσφαιριστές που έχουμε στην ομάδα ώστε να βρίσκονται στην καλύτερη κατάσταση για τα παιχνίδια που έχουμε να παίξουμε. Τα υπόλοιπα τα έχει αναλάβει άλλος».Και οι γυναίκες στον στρατό - Ο Νίκος Δένδιας φέρνει ριζικές αλλαγές στη θητεία
Και οι γυναίκες στον στρατό - Ο Νίκος Δένδιας φέρνει ριζικές αλλαγές στη θητεία
NBA: Ο ΛεΜπρόν έσπασε το φράγμα των 40.000 πόντων αλλά οι Νάγκετς χάλασαν το παρτι
NBA: Ο ΛεΜπρόν έσπασε το φράγμα των 40.000 πόντων αλλά οι Νάγκετς χάλασαν το παρτι
Μίλτος Τεντόγλου: Χρυσό μετάλλιο αξίας… 40.000 δολαρίων
Μίλτος Τεντόγλου: Χρυσό μετάλλιο αξίας… 40.000 δολαρίων
«Βασικός στόχος της κυβέρνησης να φτάσει ο μέσος μισθός στα 1.500 ευρώ»
«Βασικός στόχος της κυβέρνησης να φτάσει ο μέσος μισθός στα 1.500 ευρώ»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved