Παναθηναϊκός: Οριακά μία κίνηση μέχρι τέλος του χρόνου

Παναθηναϊκός: Οριακά μία κίνηση μέχρι τέλος του χρόνου

Παναθηναϊκός: Οι προσπάθειες για ενίσχυση συνεχίζονται, με τις περιπτώσεις που απασχολούν να έχουν δυσκολίες – Το δεδομένο που αναγκάζει τις διαδικασίες να είναι χρονοβόρες.

Τα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού είναι σε εξέλιξη, όμως ακόμη δεν έχει προκύψει «λευκός καπνός» κάπου. Οι υποθέσεις που «τρέχουν» είναι τόσο αυτές που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, όσο και αρκετές που δεν έχουν γίνει γνωστές. Για τις θέσεις που αναζητούν οι «πράσινοι» ποιοτικές λύσεις για να γεμίσουν το ρόστερ τους.

Μέχρι το τέλος του μήνα, άρα και του έτους, δεν είναι σίγουρο πως θα έχει «κλείσει» κάποια κίνηση. Με τα τωρινά δεδομένα μόνο η υπόθεση του Πούχατς θα μπορούσε να τελειώσει θετικά. Πρόκειται για δανεισμό, η Ουνιόν Βερολίνου δεν τον έχει στα πλάνα της κι έτσι κι ο ίδιος ο Πολωνός θέλει να πάει κάπου που θα έχει περισσότερες πιθανότητες να αγωνίζεται.

Το δημοσίευμα για ενδιαφέρον της Στρασμπούρ για τον Πούχατς, δείχνει πως ακόμη κι εκεί ίσως να προκύπτει ανταγωνισμός. Κάτι που σαφώς περιπλέκει τις καταστάσεις, ακόμη κι αν στο τέλος ολοκληρωθεί θετικά το θέμα. Ίσως λοιπόν να χρειαστούν κάποιες μέρες για να οριστικοποιηθεί αυτή η υπόθεση.

Οι θέσεις του εξτρέμ και του χαφ με δημιουργικές ικανότητες, είναι κυρίως αυτές που «καίνε» το «τριφύλλι». Τα ονόματα των Γιάχανμπακς και Βέκια υπάρχουν για τη θέση του δεξιού εξτρέμ, ενώ του Κάουλι είναι αυτό που έχει ξεχωρίσει για τον επιτελικό μέσο. Όλοι τους έχουν συμβόλαια με τις ομάδες τους, οπότε δεν είναι απλό να «κλείσουν» τα deal. Αν τελικά «κλείσουν».

Ο Γιάχανμπακς παρότι η Φέγενορντ δεν μοιάζει να τον υπολογίζει κυρίως για οικονομικούς λόγους, δεν δείχνει να το παίρνει απόφαση να αποχωρήσει. Σε ένα «παιχνίδι» που ίσως τραβήξει χρονικά. Ο Βέκια έχει προταθεί μεν, αλλά δεν έχει προχωρήσει κάτι. Όσο για τον Κάουλι, η Λουντογκόρετς έχει μεγάλες οικονομικές απαιτήσεις και κυρίως δεν έχει ανάγκη να τον πουλήσει. Οπότε δύσκολα θα κάνει πίσω στις απαιτήσεις της.

Ο Παναθηναϊκός αναγκαστικά θα πρέπει είτε να περιμένει λίγο παραπάνω, είτε να στραφεί σε άλλες περιπτώσεις. Αν δεν το έχει κάνει ήδη. Όμως το δεδομένο πως αναζητούνται παίκτες ενεργοί, που ανήκουν σε ομάδες και δεν είναι ελεύθεροι, περιπλέκει το πράγμα. Γιατί δεν είναι απλά να δώσει συμβόλαιο σε έναν ποδοσφαιριστή ο Παναθηναϊκός και να τον κάνει δικό του. Πρέπει να τα βρει και με σύλλογο.

Ακόμη και στις υποθέσεις που κάποιοι θα παραχωρηθούν δανεικοί, οι ομάδες συνήθως περιμένουν πρώτα μήπως βρουν προτάσεις για να πωληθούν οι παίκτες αυτοί κι αν δεν γίνει κοιτούν για δανεισμό.

Σε κάθε περίπτωση οι συζητήσεις γίνονται μυστικά, ο Παναθηναϊκός έδειξε και στα θέματα των ανανεώσεων πως προχωρά τις διαπραγματεύσεις χωρίς να διαρρέουν πολλά, ή τις περισσότερες φορές χωρίς να διαρρέει τίποτα. Πάντως όπως έχουν τώρα τα πράγματα, δύσκολα θα έχουν «κλείσει» τα ανοιχτά μέτωπα στις μεταγραφές, αρχές Ιανουαρίου.

 


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παναθηναϊκός: Ιστορικό το γκολ του Μπερνάρ – Ο 300ός σκόρερ των «πρασίνων»

Παναθηναϊκός: Ιστορικό το γκολ του Μπερνάρ – Ο 300ός σκόρερ των «πρασίνων»

Παναθηναϊκός: Κανονικά οι Σένκεφελντ, Βέρμπιτς

Παναθηναϊκός: Κανονικά οι Σένκεφελντ, Βέρμπιτς

Ο ΠΑΟΚ σήκωσε την «κούπα» στο «γήπεδο» του Novasports!
Ο ΠΑΟΚ σήκωσε την «κούπα» στο «γήπεδο» του Novasports!
Ιστιοπλοΐα: Φινάλε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula Kite του Ιέρ
Ιστιοπλοΐα: Φινάλε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula Kite του Ιέρ
Τένις: Πτώση για Τσιτσιπά
Τένις: Πτώση για Τσιτσιπά
Κηφισιά: Τέλος ο Μπράτσος
Κηφισιά: Τέλος ο Μπράτσος
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved