Παναθηναϊκός: Ο Γιάχανπακς και οι άλλοι 2+1
Intime

Παναθηναϊκός: Ο Γιάχανπακς και οι άλλοι 2+1

Παναθηναϊκός: «Καυτό» αναμένεται το επόμενο διάστημα για τα μεταγραφικά των «πράσινων» που είναι πιθανό να κάνουν ακόμη και τέσσερις κινήσεις.

Μεσοεπιθετικά οι τραυματισμοί των Αϊτόρ και Τρουιγιέ. Αμυντικά το πρόβλημα που προέκυψε με τον Γκάνεα. Ο Παναθηναϊκός συγκριτικά με το πώς τα υπολόγιζε στην αρχή της σεζόν, είναι αναγκασμένος να αλλάξει δεδομένα. Λόγω των σοβαρών ζητημάτων που του παρουσιάστηκαν και επιβάλλεται να τα διαχειριστεί.

Χρονικά υπάρχει πίεση, καθώς η αρχή του Ιανουαρίου περιλαμβάνει κομβικές αναμετρήσεις. Σερί εκτός έδρας αγώνων στο Πρωτάθλημα, παιχνίδι με την ΑΕΚ που μπορεί να καθορίσει πολλά, αναμετρήσεις Κυπέλλου πιθανότατα με τον ΠΑΟΚ αν οι «πράσινοι» προκριθούν κόντρα στο Βόλο. Κατά συνέπεια οι λύσεις που χρειάζεται το ρόστερ του «τριφυλλιού» πρέπει να έρθουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα, ο Παναθηναϊκός δεν είναι καθόλου απίθανο να πραγματοποιήσει ακόμη και τέσσερις μεταγραφές. Δίχως αυτό να είναι βέβαιο, καθώς όπως έχει αποδειχθεί, η απόκτηση παικτών στις τελευταίες περιόδους δεν είναι η ευκολότερη υπόθεση. Κυρίως λόγω της προσπάθειας του Γιοβάνοβιτς να βρει ακριβώς αυτό που θέλει, μειώνοντας σημαντικά τα ποσοστά ρίσκου.

Η βασική και πρώτη ανάγκη, είναι στα «φτερά» της επίθεσης. Εκεί δεδομένα θα αποκτηθεί ένας παίκτης. Κατά προτίμηση θα παίζει δεξιά. Ο Αλιρεζά Γιάχανμπακς είναι ξεκάθαρα ψηλά στη λίστα κι αν ο ίδιος αποφασίσει να έρθει στην Ελλάδα, θα αποκτηθεί. Ο Παναθηναϊκός τον θέλει, η Φέγενορντ δεν μοιάζει να είναι σημαντικό εμπόδιο, αλλά πρόκειται για παίκτη ποιότητας που κάλλιστα θα βρει κι άλλες επιλογές. Οπότε το ζήτημα είναι ο ίδιος να πει το «ναι». Αν κάτι τέτοιο γίνει χωρίς η υπόθεση να τραβήξει χρονικά, τότε ο Παναθηναϊκός θα προχωρήσει την περίπτωσή του.

Μέσω του Ιρανού φαίνεται και το στυλ παίκτη που αναζητά ο Παναθηναϊκός. Εξτρέμ που θα έχει έφεση στο γκολ δίνοντας λύσεις στον συγκεκριμένο τομέα. Δεν αποκλείεται να κινηθούν και για δεύτερο ακραίο οι «πράσινοι». Αν κατορθώσουν να εντοπίσουν κάποιον που θα δίνει λύσεις και στα «φτερά» και ως επιθετικός αν χρειαστεί.

Δεδομένη είναι και η απόκτηση χαφ. Παίκτη που θα παίζει κεντρικός και επιτελικός χαφ. 8-10 με λίγα λόγια. Ικανός στη δημιουργία, για να αγωνίζεται ως εναλλακτική του Μπερνάρ ή και μαζί με τον Βραζιλιάνο στην ενδεκάδα, αν επιλεγεί να μετατοπιστεί στο αριστερό άκρο ο λατινοαμερικάνος.

Φυσικά υπάρχει πάντα και το αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Γκάνεα θα λείψει καιρό, οι τρεις μήνες είναι σίγουροι και αφορούν συμμετοχή σε προπονήσεις. Άρα στο καλύτερο σενάριο μιλάμε για κοντά στους τέσσερις μέχρι να γυρίσει στους αγωνιστικούς χώρους. Προφανώς προέχει η υγεία του, όμως ο Παναθηναϊκός έχει να σκεφτεί και την κάλυψη του κενού του.

Ο Ρουμάνος έχει συμβόλαιο με το «τριφύλλι», οπότε είτε θα κινηθούν οι «πράσινοι» για κάποιον πιο ελπιδοφόρο αριστερό μπακ, ή θα κοιτάξουν την περίπτωση δανεισμού μέχρι το τέλος της σεζόν και βλέπουμε. Στη λίστα προτεραιοτήτων του Γιοβάνοβιτς, ο αριστερός μπακ μοιάζει να είναι η τελευταία περίπτωση, αν κι αυτά αλλάζουν ανάλογα και με το ποια περίπτωση εντοπίζεται, εγκρίνεται και προχωρά τις διαπραγματεύσεις γρηγορότερα.

Οι εβδομάδες μέχρι το τέλος του χρόνου είναι καθοριστικές καθώς θα ξεκαθαρίσουν πολλά στο μεταγραφικό ζήτημα. Φαντάζει και σίγουρο πως θα έχει «κλείσει» τουλάχιστον μία κίνηση μέχρι τέλος του μήνα.



Οριστικά χωρίς Μπάλντγουιν η Μακάμπι
Οριστικά χωρίς Μπάλντγουιν η Μακάμπι
Κίτρινες οι εξέδρες στη “Χάλα Πιονίρ”
Κίτρινες οι εξέδρες στη “Χάλα Πιονίρ”
Παναθηναϊκός AKTOR: Έφτασε στην «Aleksandar Nikolic Hall» - Πόλος έλξης ο Βιλντόζα
Παναθηναϊκός AKTOR: Έφτασε στην «Aleksandar Nikolic Hall» - Πόλος έλξης ο Βιλντόζα
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: «Όλοι είδαν σε ποιες συνθήκες βρέθηκε ο Αλμέιδα» - Έκπληξη για την κλήση του
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: «Όλοι είδαν σε ποιες συνθήκες βρέθηκε ο Αλμέιδα» - Έκπληξη για την κλήση του
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved