Super League: «Δοκιμασία» Παναθηναϊκού στο Αγρίνιο, στη Λιβαδειά ο Ολυμπιακός - Όλο το πρόγραμμα
Intime

Super League: «Δοκιμασία» Παναθηναϊκού στο Αγρίνιο, στη Λιβαδειά ο Ολυμπιακός - Όλο το πρόγραμμα

Super League: Εκτός έδρας «δοκιμασίες» περιλαμβάνει το πρόγραμμα της εμβόλιμης 12ης αγωνιστικής για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, τη στιγμή που η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΟΦΗ στην «OPAP Arena» - Όλο το πρόγραμμα και η βαθμολογία.

Λίγες μέρες μετά το επεισοδιακό ντέρμπι της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός «δοκιμάζεται» στο Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό. Οι «πράσινοι» διατήρησαν την απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες τους και κόντρα στα «καναρίνια» της Αιτωλοακαρνανίας θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να κλείσει ιδανικά τον πρώτο γύρο.

Βέβαια, το «συγκρότημα» του Γιάννη Αναστασίου «καίγεται» για το «τρίποντο», καθώς μετράει πέντε συνεχόμενα ματς χωρίς να έχει γευτεί τη χαρά της νίκης. Αυτός είναι και ο λόγος που έχει υποχωρήσει στην 7η θέση, έπειτα από την πολύ καλή εκκίνηση. Η αναμέτρηση του Αγρινίου είναι αυτή που ανοίγει την αυλαία της ημέρας, καθώς έχει οριστεί να ξεκινήσει στις 17:00.

Μία ώρα αργότερα θα λάβει χώρα το δεύτερο παιχνίδι της ημέρας. Στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης. Οι δύο ομάδες βρίσκονται στα μεσαία «σκαλοπάτια» της βαθμολογίας. Οι «κυανόλευκοι» μετρούν 12 βαθμούς, δύο περισσότερους από τους Αρκάδες. Μάλιστα, οι δύο ομάδες ακολουθούν παρόμοια πορεία στο πρωτάθλημα και βρίσκονται αρκετές αγωνιστικές μακριά από τη νίκη.

Συγκεκριμένα, ο Ατρόμητος πανηγύρισε για τελευταία φορά το «τρίποντο» στο πρωτάθλημα για την 7η αγωνιστική, κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ η τελευταία επικράτηση του Αστέρα ήταν στην 6η στροφή του πρωταθλήματος κόντρα στον ΟΦΗ. Έκτοτε, οι Περιστεριώτες μετρούν τρεις ήττες και μία ισοπαλία, ενώ η ομάδα του Ηρακλή Μεταξά έχει απολογισμό 2 ήττες και 3 ισοπαλίες.

Η δεύτερη ημέρα της εμβόλιμης αγωνιστικής θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Τετάρτης (09/11) με δύο αναμετρήσεις. Συγκεκριμένα, στις 20:00 η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΟΦΗ στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ την ίδια ώρα, ο Ολυμπιακός «δοκιμάζεται» στη Λιβαδειακό κόντρα στον Λεβαδειακό.

Η Ένωση θέλει να επιστρέψει στις νίκες, καθώς πριν από μερικές μέρες έμεινε στο 1-1 με τον Αστέρα στην Τρίπολη, σ’ ένα ματς που στιγματίστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Νίκλας Ελίασον. Παράλληλα, ο «Δικέφαλος» έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει στην κορυφή και να εκμεταλλευτεί την ισοπαλία στο «αιώνιο» ντέρμπι. Από την άλλη, οι Κρητικοί βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις 7 βαθμούς συγκομιδή και «καίγονται» για τη νίκη και το «τρίποντο».

Τέλος, στη Λιβαδειά, ο Λεβαδειακός θα παίξει απέναντι στον Ολυμπιακό. Οι «πράσινοι» της Βοιωτίας θέλουν να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα στην έδρα τους και να πάρουν σημαντική βαθμολογική «ανάσα», μια και είναι στην τελευταία θέση μαζί με τον ΟΦΗ και τον Ιωνικό. Από την άλλη, οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούν ένα «ξέσπασμα» μετά την ισοπαλία και κυρίως τον τρόπο που απώλεσαν τη νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην τελευταία φάση.

Συνοπτικά, το πρόγραμμα της εμβόλιμης 12ης αγωνιστικής

Τρίτη 8 Νοεμβρίου

Άρης-Λαμία 5-0

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου

17:00 Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός
18:00 Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης
20:00 ΑΕΚ-ΟΦΗ
20:00 Λεβαδειακός-Ολυμπιακός

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου

19:00 ΝΠΣ Βόλος-ΠΑΣ Γιάννινα
21:30 Ιωνικός-ΠΑΟΚ

Η βαθμολογία της Super League (σε 11 αγώνες):

1. Παναθηναϊκός 31
2. ΑΕΚ 25
3. Ολυμπιακός 21
4. ΝΠΣ Βόλος 21
5. ΠΑΟΚ 19
6. Άρης 18 (12 αγ.)
7. Παναιτωλικός 13
8. Ατρόμητος 12
9. Αστέρας Τρίπολης 10
10. ΠΑΣ Γιάννινα 9
11. Λαμία 9 (12 αγ.)
12. Λεβαδειακός 7
13. Ιωνικός 7
14. ΟΦΗ 7



Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved