Γκατσίνοβιτς: «Ο ΠΑΟ ξεκίνησε καλά, αλλά θα παλέψουμε – Η ΑΕΚ έδειξε πόσο με θέλει»
Intime

Γκατσίνοβιτς: «Ο ΠΑΟ ξεκίνησε καλά, αλλά θα παλέψουμε – Η ΑΕΚ έδειξε πόσο με θέλει»

ΑΕΚ: Συνέντευξη στο «Kicker» παραχώρησε ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, εξηγώντας γιατί επέλεξε την Ένωση αλλά και τα όσα συμβαίνουν μέχρι τώρα στο Πρωτάθλημα.

Είναι δίχως άλλο απ’ τους κορυφαίους της ΑΕΚ. Έχει γίνει απ’ τις πολυτιμότερες μονάδες στο πλάνο Αλμέιδα και οι αριθμοί του το αποδεικνύουν. Σκόραρε και κόντρα στον ΠΑΟΚ, οπότε ανάγκασε τους Γερμανούς να τον θυμηθούν. Άλλωστε εκεί ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις επί σειρά ετών.

Το «Kicker» φιλοξένησε συνέντευξη του Σέρβου άσου της Ένωσης. Ο οποίος εξήγησε πως ο Παναθηναϊκός έχει αρχίσει καλά το Πρωτάθλημα, αλλά η ομάδα του θα «παλέψει» μέχρι το τέλος. Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως αν κι έχει φίλους στο «τριφύλλι», η ΑΕΚ του έδειξε πόσο τον ήθελε και γι’ αυτό έκανε το βήμα να πάει στην Ένωση που του παρουσίασε ξεκάθαρο πλάνο.

Οι δηλώσεις του Γκατσίνοβιτς:

Γιατί πανηγύρισες με αυτό τον τρόπο το 2-0 κόντρα στον ΠΑΟΚ;

«Η ιδέα να πανηγυρίσω με αυτόν τον τρόπο είχε να κάνει με τον 3χρονο γιο μου. Ήθελα να πανηγυρίσω το γκολ μαζί του. Η σύζυγός μου, ο αδερφός μου και άλλα μέλη της οικογένειάς μου βρίσκονταν στην εξέδρα και ήταν πολύ χαρούμενοι», ανέφερε.

Στη Γερμανία είχες πετύχει 11 γκολ. Μέχρι τώρα σε 10 ματς έχει 3 γκολ και 2 ασίστ…

«Τόσα λίγα πέτυχα στη Γερμανία (γέλια); Εδώ παίζω πιο επιθετικά και αγωνίζομαι στην ίδια θέση σε μια σειρά αγώνων και συγκεκριμένα από τα αριστερά συγκλίνοντας προς τα μέσα. Αυτή ήταν πάντα η αγαπημένη μου θέση, έτσι είχα σεζόν με διψήφιο αριθμό γκολ στη Σερβία, εκεί έπαιζα και με την Εθνική ομάδα. Στη Γερμανία αντίθετα είχα κάποιες φορές οκτώ, άλλες έξι, άλλες δέκα. Αλλά ποτέ δεν είχα μια σειρά αγώνων ως αριστερός εξτρέμ. Αυτό μου δίνει ασφάλεια πλέον και το παιχνίδι μου μπορεί να εξελίσσεται».

Πώς κρίνεις την ατμόσφαιρα που υπάρχει γύρω απ’ την ομάδα, όλο αυτό τον ενθουσιασμό;

«Δεν μπορώ να κάνω συγκρίσεις με πριν γιατί δεν ήμουν στην ομάδα. Αλλά τα πάντα γύρω από το κλαμπ είναι μοναδικά, λαμβάνοντας υπόψη και το γεγονός ότι οι φίλαθλοι το περίμεναν για χρόνια (σ.σ. το νέο γήπεδο). Ανεξάρτητα από τον αντίπαλο, η ατμόσφαιρα είναι πάντα εξαιρετική, οι οπαδοί μαζεύονται μπροστά από το γλυπτό του ατσάλινου Δικέφαλου Αετού ώρες πριν το παιχνίδι. Η ώθηση από το νέο γήπεδο είναι τεράστια. Αυτό ήταν ένας σημαντικός λόγος για μένα να έρθω στην ΑΕΚ. Οι οπαδοί μας είναι ένθερμοι και μας δίνουν ορμή».

Μπορεί η ΑΕΚ να τελειώσει τη σεζόν με τίτλο;

«Οι μεγάλοι στόχοι της ΑΕΚ ήταν καθοριστικοί για μένα. Υπέγραψα τετραετές συμβόλαιο και ελπίζω όλα να πάνε καλά. Δεν θα είναι εύκολο γιατί ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει καλά, αλλά θα παλέψουμε ως το τέλος και θα τα δίνουμε όλα σε κάθε παιχνίδι. Eπειδή υπάρχουν και τα πλέι οφ, η σεζόν θα είναι μεγάλη».

Μιλώντας για τον Παναθηναϊκό. Ήσουν δανεικός εκεί στο πρώτο μισό του έτους…

«Κι ακόμη έχω επαφές με πολλούς ανθρώπους εκεί, έχουμε γίνει φίλοι με αρκετούς παίκτες. Όμως η ΑΕΚ μου έδειξε πως πραγματικά με ήθελε. Έβαλε προσπάθεια σε μένα, μου παρουσίασε ένα ξεκάθαρο πλάνο και έτσι ήταν εύκολο για μένα να κάνω το βήμα».

Έχεις ακόμη ελπίδες για το Παγκόσμιο Κύπελλο;

«Απ’ τη στιγμή που δεν έχω νέα από κανέναν, δεν μπορώ να πω το οτιδήποτε».

 



Σωκράτης Παπασταθόπουλος: Βάζει τέλος στην καριέρα του - Πότε αποσύρεται
Σωκράτης Παπασταθόπουλος: Βάζει τέλος στην καριέρα του - Πότε αποσύρεται
Basket League: Για τη «ζωή» του ο Κολοσσός, για την πρόκριση το Περιστέρι
Basket League: Για τη «ζωή» του ο Κολοσσός, για την πρόκριση το Περιστέρι
Άρης - ΠΑΟΚ: «Συναγερμός» στη Θεσσαλονίκη - «Αστακός» η πόλη | «Ασπρόμαυρο» πάρτι στην Καμάρα
Άρης - ΠΑΟΚ: «Συναγερμός» στη Θεσσαλονίκη - «Αστακός» η πόλη | «Ασπρόμαυρο» πάρτι στην Καμάρα
NBA: Στους τελικούς της Δύσης οι Μάβερικς με τρομερή ανατροπή
NBA: Στους τελικούς της Δύσης οι Μάβερικς με τρομερή ανατροπή
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved