Super League: Τα φώτα στη Λεωφόρο, για τη συνέχεια ο ΠΑΟΚ και «μάχη» στη Νίκαια
Intime

Super League: Τα φώτα στη Λεωφόρο, για τη συνέχεια ο ΠΑΟΚ και «μάχη» στη Νίκαια

Super League: Τρία ματς στο σημερινό «μενού», με αναμέτρηση της αγωνιστικής το Παναθηναϊκός-Άρης – «Μάχες» για Ιωνικό-ΠΑΣ Γιάννινα και ΠΑΟΚ-Αστέρα Τρίπολης.

Δεύτερο «πιάτο» για την 9η αγωνιστική σήμερα Κυριακή (23/10), με το ματς που ξεχωρίζει να είναι δίχως άλλο το Παναθηναϊκός-Άρης. Ένα ακόμη μεγάλο ματς στο σερί των ντέρμπι που είναι σε εξέλιξη τις τελευταίες αγωνιστικές και θα συνεχιστεί τις επόμενες εβδομάδες.

Η πρώτη αναμέτρηση της ημέρας, είναι προγραμματισμένη για τις 16:00 (Cosmote Sport 1). Ματς που δεν είναι ντέρμπι μεν, αλλά δεδομένα θα είναι «αίμα κι άμμος». Στο γήπεδο της Νεάπολης ο Ιωνικός φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα. Αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες με κοινό στόχο την παραμονή και κοινό παρονομαστή την όχι και τόσο καλή πορεία τους μέχρι τώρα.

Ειδικά ο Ιωνικός δεν έχει κατορθώσει να πάρει νίκη μέχρι τώρα, οπότε «καίγεται» για το πρώτο του «τρίποντο». Απ’ την άλλη ο ΠΑΣ Γιάννινα με 5 βαθμούς, δε θέλει με τίποτα να δει τον αντίπαλό του να τον «πιάνει» στη βαθμολογία.

Οι γηπεδούχοι δεν αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα τη στιγμή που επιστρέφει κι ο Βαλεριάνος. Όσο για τους Γιαννιώτες, είναι στην Αθήνα τις τελευταίες μέρες καθώς είχαν και το ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ. Απ’ την αποστολή «κόπηκε» μόνο ο Πριόρ, συγκριτικά με το παιχνίδι κόντρα στην Ένωση.

ΠΑΟΚ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Στις 19:30 (Novasports Prime) ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα. Δύο ομάδες με εντελώς διαφορετική ψυχολογία, αλλά και με εντελώς διαφορετικά δεδομένα στο Πρωτάθλημα. Ο «δικέφαλος» φαντάζει το ξεκάθαρο φαβορί, ειδικά απ’ τη στιγμή που έχει βρει αυτοπεποίθηση μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού. Τη στιγμή που οι Αρκάδες προέρχονται απ’ την ισοπαλία με τον Παναιτωλικό και τον αποκλεισμό απ’ τον Ατρόμητο στο Κύπελλο, όλα αυτά στην έδρα τους.

Το ζητούμενο ουσιαστικά είναι να δείξουν οι Θεσσαλονικείς συνέπεια και σταθερότητα. Σε ματς με μεγάλο «πρέπει» νίκης, κόντρα στον Αστέρα που θα έχει λιγότερη πίεση και θα προσπαθήσει με το γνωστό αμυντικό στυλ του Μεταξά να πάρει κάτι.

Σε επίπεδο αγωνιστικών προβλημάτων, ο ΠΑΟΚ έχει τους γνωστούς απόντες Μπράντον Τόμας και Αντρέ Βιεϊρίνια. Απ’ την άλλη ο Αστέρας Τρίπολης πήγε στη Θεσσαλονίκη «μισός». Χωρίς εννιά παίκτες, οι οποίοι είναι: Μπαράλες, Ντομίνγκεθ, Ριέρα, Καστάνιο, Βαλιέντε, Γκαρθία, Μπερτόγλιο, Άλβαρες, Καρμόνα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΡΗΣ

Το ματς της αγωνιστικής έχει προγραμματισμένη ώρα έναρξης επίσης τις 19:30 (Cosmote Sport 1). Στην κατάμεστη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, με το sold out να γίνεται σε μερικές ώρες, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Άρη. Οι «πράσινοι» με το απόλυτο όντας στην κορυφή, τη στιγμή που οι Θεσσαλονικείς είναι ήδη στο -11 και την 6η θέση. Κατά συνέπεια το κίνητρο και για τους δύο είναι τεράστιο.

Οι γηπεδούχοι έχουν την ψυχολογία και την έδρα, αλλά και τη γνώση πως δε θα είναι εύκολο το έργο τους. Το θετικό για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι πως έχει στην αποστολή μετά από κάποιες εβδομάδες, τους Κώτσιρα και Σπόραρ. Παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισαν, στη διάθεση του προπονητή είναι και οι Παλάσιος, Αϊτόρ, Ιωαννίδης. Αντίθετα, δε θα βοηθήσει ο τραυματίας Κουρμπέλης καθώς και ο μεγάλος άτυχος, Τρουιγιέ.

Απ’ την άλλη, ο Άρης του Άλαν Πάρντιου έχει να διαχειριστεί προβλήματα σημαντικών απουσιών. Με τη μία έχει μάθει να «ζει» τον τελευταίο καιρό. Ο Γιάκουμπ Μπράμπετς παρά το γεγονός πως έκανε προπονήσεις τις τελευταίες μέρες, έμεινε στη Θεσσαλονίκη. Το ίδιο συνέβη και με τον Ντάνιελ Μαντσίνι που δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του απ’ το ματς με τον Ιωνικό. Εκτός για τους «κίτρινους» είναι και ο Ράφαελ Καμάτσο, όπως φυσικά κι ο μακροχόνια απόντας, Σεϊκ Ντουκουρέ.



Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
Europa Conference League: Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία! – Τα highlights κι οι ημερομηνίες στους «4»
Europa Conference League: Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία! – Τα highlights κι οι ημερομηνίες στους «4»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved