Βόλος-Λεβαδειακός 2-1: Με απίθανη ανατροπή πέταξε στη δεύτερη θέση! (vids+pics)

Βόλος-Λεβαδειακός 2-1: Με απίθανη ανατροπή πέταξε στη δεύτερη θέση! (vids+pics)

Βόλος-Λεβαδειακός: Η ομάδα της Μαγνησίας με γκολ των Τσοκάνη, Ντέλετιτς νίκησε 2-1 με ανατροπή τον Λεβαδειακό.

Αυτός ο Βόλος είναι χάρμα ιδέσθαι.

Για ένα ημίχρονο δεινοπάθησε από τον Λεβαδειακό. Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους οι Βοιωτοί άνοιξαν γρήγορα το γκολ με φοβερή εκτέλεση φάουλ του Μουτίνιο, όμως, οι Βολιώτες είναι μία εξαιρετική επιθετικά ομάδα και το απέδειξε.

Βγήκαν στην επίθεση για να απαντήσουν κι όχι απλά ισοφάρισαν σχετικά γρήγορα με τον Τσοκάνη, αλλά με τον Ντέλετιτς γύρισαν το σκορ σε έξι λεπτά σε 2-1, το κράτησαν έως το τέλος και πανηγύρισαν μία ακόμα νίκη που τους φέρνει στη δεύτερη θέση. Ο Λεβαδειακός για ένα σημαντικό διάστημα της αναμέτρησης έκανε ένα από τα καλύτερά του ματς φέτος, αλλά έφυγε από το Πανθεσσαλικό με άδεια χέρια και παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία.  

Σχηματισμοί

Ο Βόλος είχε τον Κλέιμαν στην εστία, δεξί μπακ ο Άλχο, αριστερό ο Λούνα και στόπερ τους Σιέλη, Εσκοβάλ. Τσοκάνης και Μπαριέντος ήταν στα χαφ, δεκάρι ο Μεθκίδα, στα άκρα οι Πάολο Φερνάντες και Ντέλετιτς και ο Οζέγκοβιτς στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Λεβαδειακός παρατάχθηκε επίσης με 4-2-3-1. Στο τέρμα ήταν ο Μάρκοβιτς, στα άκρα της άμυνας οι Παναγιώτου, Τσάπρας και στόπερ οι Βινίσιους, Λιάγκας. Στα χαφ οι Μεχία, Νίκας, μεσοεπιθετική τριάδα οι Βρακάς, Μουτίνιο, Τορό και στην κορυφή ο Δούμτσιος.

Σημαντικές ευκαιρίες ο Λεβαδειακός

Το ματς είχε ρυθμό και καλές στιγμές και για τις δύο ομάδες. Ο Λεβαδειακός, ωστόσο, ήταν πιο απειλητικός στο ξεκίνημα. Στο 4’ ο Μουτίνιο απέφυγε τον Εσκοβάλ, αλλά το δεξί σουτ αριστερά εντός της περιοχής κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Στο 7’ σουτ του Μουτίνιο, μπλόκαρε ο Κλέιμαν και το ίδιο έκανε ο Μάρκοβιτς στο 11’ σε αριστερό σουτ εκτός περιοχής του Φερνάντες.

Στο 25’ ο Λεβαδειακός άγγιξε το 0-1. Κόρνερ του Μουτίνιο, κεφαλιά του Βινίσιους, στο δεύτερο δοκάρι ο Τορό από το ένα μέτρο πλάσαρε πάνω στον Κλέιμαν.

Στο 31’ κεφαλιά του Λιάγκα απέκρουσε σε κόρνερ ο Κλέιμαν. Ο Βόλος στο 34’ απείλησε, αλλά αστόχησε στο σουτ ο Οζέγκοβιτς, ο οποίος έχασε μεγάλη ευκαιρία και στο 328’. Ο Φερνάντες πάσαρε με τακουνάκι στον Οζέγκοβιτς, όμως, ο Σέρβος φορ εκτέλεσε από το ύψος του πέναλτι και η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 39’ σουτ του Βρακά κατέληξε στα χέρια του Κλέιμαν. Στο 42’ ο Μεθκίδα απέφυγε τον Παναγιώτου και πλάσαρε από δύσκολη θέση κοντά στη γραμμή του άουτ, αλλά απέκρουσε σε κόρνερ ο Μάρκοβιτς. Στο 45’+2’ Δούμτσιος από πλάγια δεξιά σούταρε κι απέκρουσε σε κόρνερ ο Κλέιμαν.

Γκολάρα ο Μουτίνιο!

Ο Λεβαδειακός άξιζε ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο και το βρήκε τελικά στο 53’. Τρομερή εκτέλεση φάουλ του Μουτίνιο η μπάλα καρφώθηκε στο δεξί παραθυράκι του ανήμπορου ν' αντιδράσει Κλέιμαν για το 0-1!

Απάντησε ο αρχηγός!

Ο Βόλος πίεσε μετά το 0-1 και στο 55’ σουτ του Μεθκίδα από κοντά απέκρουσε με τα πόδια ο Μάρκοβιτς. Στο 60’ φάουλ του Πάολο Φερνάντες με το αριστερό, η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

Στο 62’, ωστόσο, έγινε το 1-1. Σε κόρνερ, η άμυνα απομάκρυνε, ο Τσοκάνης εκτέλεσε με το δεξί στα σώματα και νέο σουτ με το αριστερό από το ύψος του πέναλτι η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 1-1.

Στο 65’ κόρνερ του Φερνάντες ο Μάρκοβιτς άγγιξε τη μπάλα που βρήκε και στη συμβολή των δοκών.

Ανατροπή με Ντέλετιτς!

Στο 67’, όμως, έγινε το 2-1. Ο Μεθκίδα έκανε τη μπαλιά, ο Ντέλετιτς κοντρόλαρε στο ύψος του πέναλτι και με αριστερό σουτ νίκησε τον Μάρκοβιτς για το 2-1!

Ο εκπληκτικός Βόλος γύρισε άμεσα το γκολ και μετά το 2-1 προσπάθησαν να ισορροπήσουν οι Βοιωτοί, αλλά πλέον δεν έβρισκαν φάσεις. Στο 84' μακρινό σουτ του Μεχία μπλόκαρε ο Κλέιμαν.

Στο 86' ο Λεβαδειακός έχασε τρομερή ευκαιρία για το 2-2. Σε κόρνερ του Μουτίνιο, ο Λιάγκας πήρε την κεφαλιά η μπάλα βρήκε στα σώματα και ο Τσιριγώτης από τα δύα μέτρα σημάδεψε τον Εσκοβάλ στη γραμμή!

Στο 89' σουτ του Κούτσια για τον Βόλο έφυγε λίγο άουτ.

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλχο, Λούνα, Σιέλης, Εσκοβάλ, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Μεθκίδα (69’ Νοκέρτ), Π. Φερνάντες, Ντέλετιτς (82' Ματίγια), Οζέγκοβιτς (76’ Κούτσιας).

Λεβαδειακός (Γιάσμινκο Βέλιτς): Μάρκοβιτς; Τσάπρας, Παναγιώτου (73’ Λούα Λούα), Βινίσιους, Λιάγκας, Μεχία, Νίκας, Μουτίνιο, Βρακάς (46’ Μπαχανάκ), Τορό (73’ Χάμοντ), Δούμτσιος (61’ Τσιριγώτης).



Κύπελλο Ελλάδας, Παναθηναϊκός - Άρης: Τελικό με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα θέλει ο Καρυπίδης
Κύπελλο Ελλάδας, Παναθηναϊκός - Άρης: Τελικό με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα θέλει ο Καρυπίδης
Οι Μαξ Φερστάπεν και Σέρτζιο Πέρεζ σε αγώνα ταχύτητας στην... άμμο
Οι Μαξ Φερστάπεν και Σέρτζιο Πέρεζ σε αγώνα ταχύτητας στην... άμμο
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Κεκλεισμένων των θυρών το Παναθηναϊκός-Άρης λόγω του νέου νόμου
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Κεκλεισμένων των θυρών το Παναθηναϊκός-Άρης λόγω του νέου νόμου
Δωρεάν ταξίδια* αξίας 1.000 ευρώ στο opaponline.gr – Έως την Κυριακή οι συμμετοχές
Δωρεάν ταξίδια* αξίας 1.000 ευρώ στο opaponline.gr – Έως την Κυριακή οι συμμετοχές
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved