Κορνέζος: «Η Αγιά Σοφιά το καλύτερο γήπεδο στην Ελλάδα»

Κορνέζος: «Η Αγιά Σοφιά το καλύτερο γήπεδο στην Ελλάδα»

Η συνέντευξη του Γιώργου Κορνέζου για τη Λαμία και το νέο γήπεδο της ΑΕΚ.

Ο Γιώργος Κορνέζος παραχωρήθηκε από την ΑΕΚ στη Λαμία το καλοκαίρι.

Ο νεαρός στόπερ υπέγραψε για τρία χρόνια κι άμεσα κέρδισε θέση βασικού στην ομάδα της Φθιώτιδας. Ο Κορνέζος παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα «lamiara.gr» και αναφέρθηκε στην έως τώρα πορεία της Λαμίας, αλλά και στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Αναλυτικά όσα είπε: 

-Ποιες είναι οι εντυπώσεις σου και πως είναι η προσαρμογή σου στην ομάδα:

«Ναι, ήρθα στην ομάδα στα τελειώματα των μεταγραφών και μπορώ να πω πως η ομάδα με αγκάλιασε και με έκανε να προσαρμοστώ αμέσως».

-Για το ενδιαφέρον της Λαμίας και πως έφτασες τελικά συμφωνία για μεταγραφή και όχι δανεισμό όπως είχε συμβεί στο παρελθόν:

«Το ενδιαφέρον της Λαμίας το γνώριζα τουλάχιστον 1 μήνα πριν έρθω και είχα ενημερωθεί από τον σύλλογο (ΑΕΚ) ότι θα μετακομίσω στην Λαμία ως ελεύθερος με οψιόν».

-Ανακοινώθηκες την ίδια ημέρα με έναν άλλο αμυντικό, τον Όλιβερ Μπενίτεθ ενώ υπήρχαν ήδη στο ρόστερ Τζανετόπουλος και Αντέτζο. Περίμενες ότι θα καταφέρεις να κερδίσεις αμέσως φανέλα βασικού;

«Πιστεύω στον εαυτό μου και πίστευα ότι μπορώ να αντεπεξέλθω στο επίπεδο της Super League όποτε ναι ήρθα εδώ για να πάρω παιχνίδια στα πόδια μου αλλά σε καμία περίπτωση δεν περίμενα ότι θα κερδίσω αμέσως φανέλα βασικού».

-Υπάρχει ανταγωνισμός ή συναγωνισμός για μια θέση στην 11αδα;

«Παντού πιστεύω ότι υπάρχει ανταγωνισμός, γιατί όλοι θέλουν να παίξουν δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής στον κόσμο που να μην θέλει να παίζει».

-Σε αυτά τα πρώτα 6 παιχνίδια της ομάδας είσαι από τους ποδοσφαιριστές που έχουν ξεχωρίσει με την απόδοσή τους με αποκορύφωμα το παιχνίδι κόντρα στον Λεβαδειακό. Πώς αισθάνεσαι για αυτό και τι υπόσχεσαι για τη συνέχεια:

«Αισθάνομαι πολύ όμορφα με τις καλές εμφανίσεις όπως και με τα αποτελέσματα που φέρνει η ομάδα ως τώρα και σε κάθε παιχνίδι θα δίνω τον καλύτερο εαυτό μου για το καλύτερο δυνατόν της ομάδας».

-Αν δεν κάνω λάθος ήταν η πρώτη φορά που τέθηκες αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα σου. Πώς αισθάνθηκες;

«Ναι, πρώτη φορά ήταν. Εντάξει το συναίσθημα είναι πολύ περίεργο γιατί πρέπει κατά κάποιο τρόπο να αποδείξεις στην πρώην ομάδα σου ότι έκαναν λάθος που δεν σε κράτησαν».

-Ε, δεν γίνεται να μην σε ρωτήσω και για την Αγιά Σοφιά. Ήσουν χρόνια μέλος της ομάδας και φαντάζομαι ότι έζησες από πρώτο χέρι την προσμονή;

«Η Αγιά Σοφιά όλοι νομίζω συμφωνούμε ότι είναι το καλύτερο ποδοσφαιρικό στάδιο στην Ελλάδα και σίγουρα άξιζε η αναμονή για την δημιουργία του για να το χαρούν ο Σύλλογος της ΑΕΚ και ο κόσμος της».

-Το Σάββατο έχετε μια δύσκολη αποστολή απέναντι σε μια ομάδα που βλέπει το παιχνίδι σαν τελικό και την οποία έχεις υπηρετήσει στο παρελθόν. Τι παιχνίδι περιμένεις;

«Το Σάββατο γνωρίζουμε ότι ο Ιωνικός δίνει έναν τελικό και ξέρουμε ότι το παιχνίδι θα πάει στην δύναμη και από εκεί και πέρα οποίος το θέλει πιο πολύ θα νικήσει».

-Δύο λόγια για την πόλη, τον κόσμο, το γήπεδο αλλά και τον Τζιανλούκα Φέστα:

«Η Λαμία είναι μια ήρεμη πόλη με ένα ωραίο γήπεδο για την κατηγορία και έναν καλό προπονητή όπως είναι ο κύριος Φέστα. Νομίζω το κλίμα είναι εξαιρετικό και στην ομάδα και με τον κόσμο. Ο κόσμος της Λαμίας είναι πολύ ζεστός με την ομάδα και τους θέλουμε δίπλα μας σε όλα τα παιχνίδια. Τους είδαμε στα Γιάννενα, στο Περιστέρι και ελπίζουμε σε ανάλογη συνέχεια γιατί μαζί τους νιώθουμε πιο άνετα σε οποιαδήποτε έδρα».

-Τι θα ήταν επιτυχία για τη Λαμία φέτος;

«Ο στόχος της ομάδας για φέτος είναι η σωτηρία από νωρίς στην σεζόν κάτι που πιστεύω στο τέλος ότι όλοι μαζί θα το καταφέρουμε».

-Ποιο είναι το ποδοσφαιρικό όνειρο του Γιώργου Κορνέζου:

«Το ποδοσφαιρικό όνειρο μου όπως και κάθε ποδοσφαιριστή είναι να παίξει στην μεγαλύτερη ποδοσφαιρική οργάνωση που είναι το Champions League και φυσικά να αξιωθώ να αγωνιστώ με την Εθνική ομάδα σε κάποια διοργάνωση».



Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ετοιμοπόλεμοι οι «πράσινοι» διεθνείς, αποφόρτιση ο Σπόραρ - Εκτός ο Μπάμπα
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ετοιμοπόλεμοι οι «πράσινοι» διεθνείς, αποφόρτιση ο Σπόραρ - Εκτός ο Μπάμπα
ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Μπήκε στις προπονήσεις ο Κάλενς ενόψει ντέρμπι
ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Μπήκε στις προπονήσεις ο Κάλενς ενόψει ντέρμπι
Αλλαγή ώρας: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μια ώρα μπροστά
Αλλαγή ώρας: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μια ώρα μπροστά
Μιχάλης Φιλόπουλος: 17 χρόνια από τη δολοφονία του - Το μήνυμα Ερασιτέχνη και ΚΑΕ Παναθηναϊκός
Μιχάλης Φιλόπουλος: 17 χρόνια από τη δολοφονία του - Το μήνυμα Ερασιτέχνη και ΚΑΕ Παναθηναϊκός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved