Super League πρεμιέρα:  Όλα έτοιμα για την σέντρα - Οι 14 «μονομάχοι»

Super League πρεμιέρα: Όλα έτοιμα για την σέντρα - Οι 14 «μονομάχοι»

Πρεμιέρα σήμερα (19/08) στην Super League και το Onsports σας παρουσιάζει τα ρόστερ των 14 «μονομάχων» της σεζόν 2022-2023

Μια ακόμη χρονιά ξεκινάει σήμερα (19/08) στην Super League, με τις 14 ομάδες να μπαίνουν στο στίβο μάχης προκειμένου να μπορέσουν να πετύχουν τον στόχο τους.

Το πρωτάθλημα ετοιμάζεται να μπει πλέον στο 64ο έτος του, ξεκινώντας απ' την περίοδο 1959/60, όταν και συγκροτήθηκε για πρώτη φορά στην ενιαία μορφή της η Α΄ Κατηγορία των ομάδων του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Κινήσεις έγιναν από όλες τις ομάδες που θέλησαν να διορθώσουν τα λάθη που έκαναν την περσινή χρονιά, με αποκορύφωμα τις μεταγραφές των Βρσάλικο στον Ολυμπιακό, Ζερβίνιο στο Άρη, Βίντα στην ΑΕΚ, Σπόραρ στον Παναθηναϊκό (δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα αλλά απομένουν λεπτομέρειες για τον Βραζιλιάνο παικταρά Μπερνάρ), Νάρεϊ στον ΠΑΟΚ.

Το Onsports σας παρουσιάζει όσα πρέπει να ξέρετε για τις 14 ομάδες.

osfp

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος ο Ολυμπιακός ξεκινάει προκειμένου να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος όντας ένα από τα φαβορί για να μην πούμε το μεγαλύτερο προκειμένου να πάρει το τρόπαιο. Η σεζόν δεν ξεκίνησε καθόλου καλά αφού ήρθε ο αποκλεισμός από την Μακάμπι Χάιφα για το Champions League. Ο Πέδρο Μαρτίνς αποχώρησε από την ομάδα και ο Κάρλος Κορμπεράν ανέλαβε τα ηνία της ομάδας, θέλοντας να βάλει τη δική του σφραγίδα πλέον. Έγιναν εξαιρετικές κινήσεις με αποκορύφωμα την μεταγραφή του Βρσάλικο.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Κάρλος Κορμπεράν (39 χρ., από Αύγουστο 2022)

ΠΗΡΕ: Ζινκερνάγκελ (εξτρέμ, Γουότφορντ), Άβιλα (μπακ, Χάντερσφιλντ), Καμαρά (φορ, Άρης), Βρσάλικο (μπακ, Ατλέτικο Μ.), Λάιντνερ (μπακ Χαποέλ Τ.Α.), Χουάνγκ (μπακ, Ρούμπιν Καζάν, Ντε Λα Φουέντε (εξτρέμ, Μαρσέιγ).

ΕΔΩΣΕ: Λόπες (εξτρέμ, Σεβίλλη), Ονιεκούρου (εξτρέμ, Ντεμίρσπορ), Σεμέδο (στόπερ, Αλ Ντουχαΐλ), Τικίνιο (φορ, Μποταφόγκο), Πέπε (Μέσος, Ανκαραγκουτσού).

Δείτε ΕΔΩ το ρόστερ της ομάδας

aek

ΑΕΚ

Με νέο προπονητή, τον Ματίας Αλμέιδα και εντελώς διαφορετική νοοτροπία σε όλα τα επίπεδα η ΑΕΚ θέλει να επιστρέψει στον πρωταθλητισμό. Μετά από μια καταστροφική σεζόν, η Ένωση δείχνει έτοιμη να φανεί ξανά ανταγωνιστική και να συνδυάσει την επιστροφή της στη Νέα Φιλαδέλφεια μια πραγματικά δυνατή ομάδα. Η μεταγραφή του Μεξικανού Πινέδα ξεχωρίζει δίχως αμφιβολία, ενώ έγινε και υπέρβαση στην άμυνα με την απόκτηση του Κροάτη διεθνή Βίντα.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Ματίας Αλμέιδα (48 χρ., από Μάιο 2022)

ΠΗΡΕ: Γκατσίνοβιτς (μέσος, Χόφενχαϊμ), Γιόνσον (μέσος, Κάντιθ), Πινέδα (μεσοεπιθετικός, Θέλτα), Βίντα (στόπερ, Μπεσίκτας), Θυμνιάνης (μέσος, Ξάνθη), Μουκουντί (στόπερ, Σεντ Ετιέν).

ΕΔΩΣΕ: Σιμόες (μέσος, Φαμαλικάο), Σβάρνας (στόπερ, Ράκοβ), Βράνιες (στόπερ, Χατάισπορ), Τάνκοβιτς (εξτρέμ, Πάφος), Σάκχοφ (μέσος), Κριχόβιακ (μέσος, Κράσνονταρ), Γέβτιτς (μεσοεπιθετικός, Ρούμπιν Καζάν).

Δείτε ΕΔΩ το ρόστερ της ομάδας

paok

ΠΑΟΚ

Με μια μεγάλη απογοήτευση ξεκίνησε η φετινή χρονιά για τον ΠΑΟΚ καθώς ήρθε ο αποκλεισμός από την Λέφσκι Σόφιας στον 2ο προκριματικό γύρο του UEFA Europa Conference League. Ο κόουτς Λουτσέσκου σε συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή Ζοσέ Μπότο επιχείρησαν ανανέωση στο ρόστερ, αφήνοντας ελεύθερους τους κομβικούς τα προηγούμενα χρόνια Πασχαλάκη, Βαρέλα, Κρέσπο  και άλλους χωρίς τόσο ενεργό ρόλο (Μιχάι, Σίντκλεϊ, Τέιλορ, Τσόλακ). Έπεσε κατά πολύ ο μέσος όρος ηλικίας του ρόστερ με τις προσθήκες των Κοτάρσκι, Ντάντας, Αντρέ Ρικάρντο, Κουαλιάτα, άργησε ο ερχομός των Νάσμπεργκ, Νάρεϊ και Τόμας.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Ραζβάν Λουτσέσκου (53 χρ., από Ιούνιο 2021)

ΠΗΡΕ: Κουαλιάτα (μεσοεπιθετικός, Μοντεβιδέο Γ.), Σοάρες (μπακ, Γκιμαράες), Κάργας (στόπερ, ΠΑΣ), Ντάντας (μεσοεπιθετικός, Μπενφίκα), Κοτάρσκι (γκολκίπερ, Γκόριτσα), Τόμας (φορ, Μάλαγα), Νάρεϊ (εξτρέμ, Φορτούνα Ντίσελντορφ), Νάσμπεργκ (στόπερ, Βαλερένγκα).

ΕΔΩΣΕ: Πασχαλάκης (γκολκίπερ), Βαρέλα (στόπερ, Κάζα Πία), Κρέσπο (στόπερ, ΑΠΟΕΛ), Σίντκλεϊ (μπακ, Ντιναμό Κιέβου), Μιτρίτσα (εξτρέμ, Νιου Γιορκ Σίτι), Άκπομ (φορ, Μίντλεσμπρο), Τσόλακ (φορ, Ρέιντζερς), Μιχάι (αμυντικός, Φαμαλικάο).

Δείτε ΕΔΩ το ρόστερ της ομάδας

pao

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο πρώτος στόχος που ήταν η επιστροφή στην Ευρώπη μετά από πέντε χρόνια έγινε πραγματικότητα για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος πλέον θέλει το βήμα παραπάνω και στην Super League. Ο «αρχιτέκτονας» Ίβαν Γιοβάνοβιτς δημιούργησε μια ομάδα που στοχεύει στην επιστροφή στην κορυφή του πρωταθλήματος. Οι μεταγραφές άργησαν, γεγονός που του κόστισε σε μεγάλο βαθμό τον πρόωρο ευρωπαϊκό αποκλεισμό στον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League από τη Σλάβια Πράγας.

Ο Λοντίγκιν θα φέρει έντονο ανταγωνισμό στον Μπρινιόλι, ο Μάγκνουσον θα αντικαταστήσει και με το παραπάνω τον Βέλεθ στο κέντρο της άμυνας, ο χαφ Τσέριν θα προσπαθήσει να μπει στα… παπούτσια του Γκατσίνοβιτς, ο εξαιρετικός Βέρμπιτς θα φέρει ποιότητα στα εξτρέμ και θεωρητικά ο φορ Σπόραρ περισσότερα γκολ από τους Μακέντα, Καρλίτος που αποχώρησαν. Τελευταία κίνηση αναμένεται να είναι ο παικταράς Μπερνάρ που αναμένεται να κάνει τη διαφορά.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Ιβάν Γιοβάνοβιτς (60 χρ., από Ιούνιο 2021)

ΠΗΡΕ: Λοντίγκιν (γκολκίπερ, ΠΑΣ), Γκάνεα (μπακ, Άρης), Τσέριν (μέσος, Νυρεμβέργη), Μάγκνουσον (στόπερ, ΤΣΣΚΑ Μ.), Σπόραρ (φορ, Σπόρτινγκ), Βέρμπιτς (εξτρέμ,Ντιναμό Κ.).

ΕΔΩΣΕ: Χατζηγιοβάνης (εξτρέμ, Ανκαραγκουτσού), Μαουρίσιο (μέσος), Βιτάλ (εξτρέμ, Κορίνθιανς), Βέλεθ (στόπερ, Αλ Φατέχ), Γκατσίνοβιτς (μέσος, Χοφενχάιμ), Βιγιαφάνιες (μέσος, ΑΠΟΕΛ), Μακέντα (φορ, Ανκαραγκουτσού), Καρλίτος (επιθετικός Λέγκια Βαρσοβίας).

Δείτε ΕΔΩ το ρόστερ της ομάδας

aris

ΑΡΗΣ

Την ανοδική πορεία των τελευταίων ετών θέλει να συνεχίσει ο Άρης, ο οποίος μετά την 3η θέση που κατέλαβε στο περσινό πρωτάθλημα θα επιδιώξει να κοιτάξει πιο ψηλά. Ο Χερμάν Μπούργος παρέμεινε στο τιμόνι χτίζοντας μια εξαιρετική ομάδα. Αποχώρησαν οι βασικοί μπακ Σούντγκρεν, Γκάνεα, οι σημαντικοί μέσοι Σάσα, Ματίγια, Εντιαγέ, ενώ ο Καμαρά αποτέλεσε την ακριβότερη πώληση της ιστορίας του (5 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό). Απέκτησε «βαριά» ονόματα, όπως οι Μανού Γκαρσία, Ντιόπ, Ζερβίνιο και Γκρέι. Δεν κατάφερε φυσικά να συνεχίσει στην Ευρώπη καθώς αποκλείστηκε από την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Χερμάν Μπούργος (53 χρ., από Φεβρουάριο 2022)

ΠΗΡΕ: Πέερσμαν (μπακ, ΠΑΣ), Ντιόπ (μέσος, Λιόν), Γκρέι (φορ, Γουότφορντ), Μαζικού (μπακ, ΤΣΣΚΑ Σόφιας), Νταμπό (μέσος, Ρίζεσπορ), Οντουμπάγιο (μπακ, ΚΠΡ), Καμάτσο (εξτρέμ, Σπόρτινγκ), Ζερβινιό (εξτρέμ, Τραμπζονσπόρ), Γκαρθία (μέσος, Σπόρτινγκ Χιχόν).

ΕΔΩΣΕ: Γκάνεα (μπακ, ΠΑΟ), Μάνος (φορ, Μπαρντιμασπόρ), Σάσα (μέσος, Φορταλέζα), Ντιαγιέ (μέσος, Ντεμίρσπορ), Καμαρά (φορ, Ολυμπιακός), Σούντγκρεν (μπακ, Μακάμπι Χάιφα), Ματίγια (μέσος, Βόλος), Μπερτόλιο (μεσοεπιθετικός, Αστ. Τρίπολης), Γκάμα (εξτρέμ, ΑΕΚ Λάρνακας), Ντένις (τερματοφύλακας, ελεύθερος).

Δείτε ΕΔΩ το ρόστερ της ομάδας

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

asteras

Βελτιωμένος προσδοκά να εμφανιστεί φέτος ο Αστέρας Τρίπολης, με τον Ηρακλή Μεταξά να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία, διεκδικώντας εξάδα. Ο Ελληνογερμανός τεχνικός έχει δείξει στον ΠΑΣ Γιάννινα πώς δουλεύει και στην Τρίπολη περιμένουν να δουν καλό ποδόσφαιρο και μια ανταγωνιστική ομάδα μέσα στο γήπεδο. Οι Αρκάδες ενισχύθηκαν με παίκτες γνώριμους από τη Super League, ενώ η τελευταία προσθήκη του Ερβίν Ζουκάνοβιτς προσθέτει ποιότητα και εμπειρία στην άμυνα. Με τον βασικό κορμό να παραμένει, δεν αναμένεται να χρειαστεί πολύς χρόνος να δείξει ο Αστέρας την αξία του στο πρωτάθλημα.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Ηρακλής Μεταξάς (55 χρ., από Ιούνιο 2022)

ΠΗΡΕ: Μπερτόλιο (μεσοεπιθετικός, Άρης), Γκαρντάβσκι (μπακ, ΠΑΣ), Μπαρτόλο (εξτρέμ, Βόλος), Στάνκο (μέσος, ΠΑΣ), Τζουκάνοβιτς (αμυντικός Καραγκιουμρούκ).

ΕΔΩΣΕ:  Κάρδαρης (αμυντικός, ελεύθερος), Εμπόχ (μέσος, δανεικός στον ΠΑΟ Β), Γκροζντάνιτς (αμυντικός, δανεικός στην Καλαμάτα), Ντάικο (αμυντικός, ελεύθερος).

Δείτε ΕΔΩ το ρόστερ της ομάδας

atromitos

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Μετά το περσινό ναυάγιο ο Ατρόμητος θέλει να επιστρέψει φέτος στις υψηλές θέσεις και να αφήσει την χρονιά που μας πέρασε πίσω του. Ο Κρις Κόλμαν έμεινε στο τιμόνι της ομάδας και θέλησε να κάνει ριζικές αλλαγές.  Έγινε γερό ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ, αποχώρησαν αρκετοί παίχτες που δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα. «Γέμισε» τα ταμεία του με την πώληση του αρχισκόρερ Κουλούρη (14 γκολ) και του Χαρίση. Θα δώσει δύναμη στον… αέρα η προθήκη του στόπερ Σουάρεθ, ήρθαν ο μπακ Ντε Μποκ, ο μέσος Κουέν και ο εξτρέμ Ρομπάιγ, με καλό βιογραφικό και οι τρεις, αλλά σημαντικό ρόλο στη φετινή του πορεία θα παίξει αν ο Ισλανδός φορ Κιάρτανσον θα αναπληρώσει τα γκολ του Κουλούρη.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ:  Κρις Κόουλμαν (52 χρ., από Γενάρη 2022)

ΠΗΡΕ: Κουέν (μέσος, Στουρμ), Σουάρεθ (στόπερ, Άμπα), Έντερ (μέσος, Σέπσι), Ρομπάιγ (εξτρέμ, Λανς), Ντε Μποκ (μπακ, Ζούλτε Βάρεγκεμ), Κιάρτανσον (φορ, Βαλερένγκα).

ΕΔΩΣΕ: Χαρίσης (μέσος, Σίβασπορ), Καστεγιάνο (μπακ), Ντένιτς (μέσος, Απόλλων Λεμεσού), Σπιριντόνοβιτς (εξτρέμ, Ερυθρός Αστέρας), Μπεντινέλι (εξτρέμ, Τσαπεκοένσε), Παπαδόπουλος (στόπερ, Κραϊόβα), Σάλομον (μέσος, Σίμπενικ), Άλιμπεκ (επιθετικός, Καϊσερισπόρ), Κουλούρης (φορ, Λίντσερ), Χαρίσης (Μέσος, Σίβασπορ).

Δείτε ΕΔΩ το ρόστερ της ομάδας

ofi

ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ πήρε μια απόφαση ρίσκου το φετινό καλοκαίρι, να προχωρήσει σε αργό προγραμματισμό, ευελπιστώντας η… πτώση των τιμών να του φέρει καλύτερες επιλογές. Όπως δήλωσε και ο Νιόπλιας η ομάδα έχει καθυστερήσει την ενίσχυση και αυτό θα επηρεάσει σημαντικά την ομάδα. Στα θετικά των μεταγραφών είναι το γεγονός πως ο ΌΦΗ έφερε στην Κρήτη παίκτες με παρουσία σε μεγάλα πρωταθλήματα (Ντιουσέ, Ντίκο).

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Νίκος Νιόπλιας (57 χρ., από Μάρτιο 2021)

ΠΗΡΕ: Ντιουσέ (μέσος, Σεντ Ετιέν), Γιοχού (στόπερ, Νταντέρκ), Ντίκο (φορ, Μαλάτιασπορ), Θοράρινσον (μπακ, Άαλμποργκ), Στέφενς (τερματοφύλακας, Καμπούρ), Λάρσον (αμυντικός, Μάλμε).

ΕΔΩΣΕ: Κοροβέσης (μπακ, Απόλλων Σμ.), Καστάνιος (φορ), Σελίμοβιτς (στόπερ), Λάμπρου (εξτρέμ, ΠΑΟΚ), Φελίπε (φορ, Σπόρτινγκ), Ντε Γκουζμάν (μέσος, Σπάρτα Ρ.), Επασί (τερμ/κας, Άμπα), Βάτερμαν (τερμ/κας, Αϊντχόφεν), Φαν Ντάινεν (επιθετικός, ελεύθερος).

Δείτε ΕΔΩ το ρόστερ της ομάδας

pas giannina

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα μετά την περσινή σούπερ χρονιά για τα δεδομένα του προχώρησε σε αλλαγή μεγάλου μέρους του ροστερ, αλλά και προπονητή. Την τεχνική ηγεσία ανέλαβε ο Στάικος, ο οποίος ήταν βοηθός του Μεταξά στον ΠΑΣ. Η ομάδα έχασε αρκετούς πρωτοκλασάτους παίκτες, μεταξύ των οποίων τους εξαιρετικά σημαντικούς μπακ Σάλιακα και Πίρσμαν και τον βασικός επιθετικό Περέα. Από την άλλη η κίνηση στο μεταγραφικό παζάρι ήταν έντονη και τα κενά καλύφθηκαν με αξιόλογες επιλογές. Στην ομάδα επέστρεψαν οι Μπαπτίστ – Λεάο και Παμλίδης, ενώ ο Πριορ θα κληθεί να καλύψει το μεγάλο κενό του Λοντίκιν.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Θανάσης Στάικος (42 χρ., από Ιούνιο 2022)

ΠΗΡΕ: Ροσέρο (εξτρέμ, Βόλος), Κιάκος (μπακ, Ιωνικός), Μπιλμπάο (μέσος, Αμορεμπιέτα), Πριόρ (τερμ/κας, Καρταγένα), Σόρια (μπακ, Εστορίλ), Ριένστρα (χαφ, Βόλος), Μπαγκαλιάνης (στόπερ, Ολυμπιακός), Τζίμας (εξτρέμ, ΠΑΟΚ), Παμλίδης (φορ, Απόλλων Σμ.), Λέο (φορ, Ρίγα), Φοφανά (εξτρέμ, Βέροια).

ΕΔΩΣΕ: Σάλιακας (μπακ, Ζανκτ Πάουλι), Μπρένερ (εξτρέμ, Μπελγκράνο), Λοντίγκιν (τερμ/κας, ΠΑΟ), Οικονομόπουλος (μπακ, Βόλος), Πέερσμαν (μπακ, Άρης), Σιόντης (μέσος Πανσερραϊκός), Στάνκο (μέσος, Αστ. Τρίπολης), Γκαρντάβσκι (μπακ, Αστ. Τρίπολης), Σνάιντερ (εξτρέμ), Κάργας (στόπερ, ΠΑΟΚ), Περέα (επιθετικός, Στουτγκάρδη), Ντομίνγκεθ (μέσος).

Δείτε ΕΔΩ το ρόστερ της ομάδας

volos

ΒΟΛΟΣ

Ο Βόλος προχώρησε σε 14 μεταγραφές και έφερε τόσο ποιοτικούς παίκτες (Ντέλετιτς, Ματίγια), όσο και νεαρούς ταλαντούχους (Τσέλιος). Για τον πάγκο επιλέχθηκε ο Γάλλος τεχνικός, Όσβαλντ Τανσό. Για άλλο ένα καλοκαίρι στη Θεσσαλία χτίζεται μια ολοκαίνουρια ομάδα, με νέο προπονητή. Το βέβαιο είναι πως η ομάδα θέλει χρόνο για να δέσει και να αφομοιώσει την νοοτροπία του προπονητή.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Οσβάλντ Τανσό (49 χρ., από Ιούνιο 2022)

ΠΗΡΕ: Οικονομόπουλος (μπακ, ΠΑΣ), Β. Φερνάντεζ (εξτρέμ, Κορνεγιά), Σταμένκοβιτς (φορ, Καβάλα), Τσέλιος (μέσος, Ξάνθη), Μεθκίδα (μεσοεπιθετικός, Κολοράντο), Ντέλετιτς (εξτρέμ, ΑΕΚ), Πίρινεν (μπακ, Τρέντσιν), Εσκοβάλ (στόπερ, Ανόρθωση), Λούνα (μπακ, Καρταγένα), Λυμπεράκης (μπακ, ΟΦΗ), Ταχάτος, (μπακ, ΠΑΟΚ Β), Ματίγια (μέσος, Άρης), Ουές (αμυντικός, ΟΦΗ).

ΕΔΩΣΕ: Ρινέρ (στόπερ, Σαφχάουζεν), Πουρίτα (μπακ, Φαρούλ), Ρομέρο (εξτρέμ), Νίνης (μεσοεπ.), Ορόζ (μεσοεπ., Ρασίνγκ), Ρεγκατέν (εξτρέμ, Πεντίκσπορ), Κορέα (εξτρέμ, Ορ. Πετρολέρο), Ροσέρο (εξτρέμ, ΠΑΣ), Ριένστρα (μέσος, ΠΑΣ), Μπαρτόλο (εξτρέμ, Αστ. Τρίπολης), Σοάρες (μέσος), Γκιουλέν (στόπερ, Μιέτζ Λέγκνιτσα), Φεράρι (μπακ, ΑΠΟΕΛ).

Δείτε ΕΔΩ το ρόστερ της ομάδας

ionikos

ΙΩΝΙΚΟΣ

Ο Ιωνικός ήταν η ευχάριστη έκπληξη την περασμένη σεζόν. Κέρδισε την παραμονή του με άνεση, ενώ σάρωσε στα πλέι οφ δείχνοντας πως ήρθε στην Super League για να μην ξαναφύγει. Οι Νικαιώτες επιθυμούν το ίδιο και φέτος. Ο Δημήτρης Σπανός παρέμεινε στην τεχνική ηγεσία καθώς πιστώθηκε την εκπληκτική περσινή αγωνιστική περίοδο, ενω το κεράσακι στην τούρτα μπήκε με την επιστροφή του Αίας Άοσμαν που έβγαλε μάτια στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Δημήτρης Σπανός (53 χρ., από Ιούλιο 2020)

ΠΗΡΕ:  Σερβιλάκης (μπακ, Εργοτέλης), Αντούνες (μέσος, Παναιτωλικός), Μεντόσα (μεσοεπιθετικός, Παναιτωλικός), Ιωαννίδης (φορ, Απόλλων Σμ.), Μασάς (μέσος, Νάπολι), Οφόσου (εξτρέμ, Μπούρσασπορ),  Ελευθεριάδης (χαφ, Λαμία), Μίλο (μπακ, Αλντοσίβι), Άοσμαν.

ΕΔΩΣΕ: Ντάλσιο (μέσος, ΑΠΟΕΛ), Κιάκος (μπακ, ΠΑΣ), Μπάσα (μέσος, Βίσλα Κρ.), Άοσμαν (μεσοεπιθετικός, Ντεμιρσπόρ), Τουράμ (φορ, Πεντίκσπορ), Λένις (εξτρέμ, Αλ Ανταλάχ), Βαφέας (στόπερ), Σάντσες (στόπερ), Ματσούκας (φορ), Πλατέλλας (μεσοεπιθετικός), Μανάλης (φορ), Καμπράλ (εξτρέμ).

Δείτε ΕΔΩ το ρόστερ της ομάδας

panaitolikos

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Ο Παναιτωλικός με τον εξαιρετικό Αναστασίου στον πάγκο θα δώσει την μάχη του για την παραμονή, όμως ο κύριος στόχος είναι να παρουσιάσει ένα καλό πρόσωπο αγωνιστικά. Ο Έλληνας τεχνικός θέλει να παρουσιάσει ένα αξιόλογο σύνολο, το οποίο θα παίζει όμορφο ποδόσφαιρο. Το μεταγραφικό παζάρι είχε έντονο το ελληνικό στοιχείο, καθώς ήρθαν οι Στεργιάκης, Χατζηθεοδωρίδης και Ξενιτίδης. Ενώ, σημαντική προσθήκη είναι και ο επιθετικός Ζοάο Πέδρο, από την Μπούρσασπορ (23 συμμετοχές – 6 γκολ πέρσι).

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Γιάννης Αναστασίου (49 χρ., από Ιούνιο 2021)

ΠΗΡΕ: Στεργιάκης (τερματοφύλας, Κ23 Μπλάκμπερν), Ξενιτίδης (μέσος, Ολυμπιακός Β.), Χατζηθεοδωρίδης (μπακ, Παναθηναϊκός), Ζοάο Πέδρο (επιθετικός, Μπούρσασπορ), Μλάντεν (στόπερ, Βιτορούλ), Σενγκέλια (επιθετικός, Λέουβεν).

ΕΔΩΣΕ: Βέργος (φορ, Βόλφσμπεργκερ), Μελίσσας (τερμ/κας, Νέα Σαλαμίνα), Μπαρμπόσα (εκτρέμ), Λούι (μπακ), Βργκοτς (στόπερ, Πετάχ Τίκβα), Αντούνες (μέσος, Ιωνικός), Μεντόσα (μεσοεπιθετικός, Ιωνικός), Περέιρα (μπακ, Γοδόι Κρουζ).

Δείτε ΕΔΩ το ρόστερ της ομάδας

lamia

ΛΑΜΙΑ

Η Λαμία γλίτωσε τον υποβιβασμό και παρέμεινε στην Super League στα μπαράζ με τη Βέροια. Το γεγονός αυτό πήγε πιο πίσω την προετοιμασία της, καθώς έδωσε το τελευταίο της παιχνίδι στις 18 Ιουνίου. Μεταγραφικά υπήρξαν αρκετές προσθαφαιρέσεις, ενώ αποκτήθηκαν οι Μποάκιε και Ντε Βισέντι που θεωρούνται από το πάνω ράφι. Η ομάδα της Φθιωτίας πάντως θα παλέψει για την σωτηρία της. Προβλέπεται δύσκολη σεζόν καθώς θα πέσουν δύο απευθείας στην Super League 2. Στον πάγκο συνεχίζει ο Τζανλούκα Φέστα που πιστώθηκε την παραμονή.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Τζιανλούκα Φέστα (53 χρ., από Μάρτιο 2022)

ΠΗΡΕ: Ντε Βινσέντι (μεσοεπ., ΑΠΟΕΛ), Γιακουμάκης (φορ, Βέροια), Τσιλούλης (εξτρέμ, Απόλλων Σμ.), Μπάμπης (μέσος, ΑΕΚ Β), Σλίβκα (μέσος, Απόλλων Σμ.), Γκοράνοφ (μπακ, Σαρλερουά), Βασιλακάκης (μεσοεπ., Χανιά), Μαρμεντίνι (εξτρέμ, Χαποέλ Χαντέρα), Κορνέζος (στόπερ, ΑΕΚ Β), Μπενίτεζ (στόπερ, Πατρονάτο), Μποάκιε (επιθετικός, Μπέιταρ Ιερουσαλήμ).

ΕΔΩΣΕ: Τιρόνε (μεσοεπιθετικός, Σουάτ Κατ), Μαρτίνεθ (μπακ), Αραμπούλι (φορ), Βύντρα (στόπερ), Μπανγκουρά (χαφ, Βαγιεκάνο), Νινούα (μεσοεπ., ΠΑΟΚ), Λούκας (στόπερ, Αλ Νασρ), Βέλλιος (φορ, Τσβόλε), Βλαχομήτρος (φορ, Ολυμπιακός Β.),  Ελευθεριάδης (χαφ, Ιωνικός).

Δείτε ΕΔΩ το ρόστερ της ομάδας

levadeiakos

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Ως πρωταθλητής της Super League 2 ο Λεβαδειακός επιστρέφει στα σαλόνια. Μετά από τρία χρόνια οι Βοιωτοί θα είναι ξανά στην Super League 1 και ευελπιστούν να παραμείνουν εκεί. Συνεχίζει στον πάγκο ο Γιάννης Ταουσιάνης που καρπώθηκε την άνοδο σε έναν μαραθώνιο και με μόλις μια ομάδα να κερδίζει απευθείας εισιτήριο. Δεν έγιναν πολλές αλλαγές στο ρόστερ πλήν κάποιων αποχωρήσεων, ενώ οι μεταγραφικές κινήσεις που πραγματοποιήθηκαν ήταν με παίκτες που μπορούν να δώσουν μάχη για την παραμονή.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Γιάννης Ταουσιάνης (50 χρ., από Ιούνιο 2021)

ΠΗΡΕ: Ντεντάκης (μπακ, Απόλλων Σμ.), Βινίσιους (στόπερ, ΑΠΟΕΛ), Τσιριγώτης (φορ, ΠΑΟ), Ρεγκίς (μεσοεπιθετικός, Χάτα), Βουτσάς (μέσος, Εργοτέλης), Κ. Λούα Λούα (εξτρέμ, Γκεντσλερμπιρλιγκί), Μπελμόντ (μέσος, Γκρενόμπλ), Σαντομιέρσκι (Τερματοφύλακας, Γκόρνικ), Σκβάρκα (επιθετικός, Βίσλα Κρακοβίας).

ΕΔΩΣΕ: Νίλι (μεσοεπ., Καλλιθέα), Ροβίθης (εξτρέμ, Γιούχτας), Λινάρδος (μέσος, Παναχαϊκή), Κονέ (μέσος), Πολέτο (εξτρέμ, Κρισιούμα), Μυτίδης (επιθετικός), Βούγιοβιτς (τερματοφύλακας, Ολυμπιακός Βόλου / Χερέρα), Αραβίδης (φορ).

Δείτε ΕΔΩ το ρόστερ της ομάδας



Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θα περιμένει τον Μπερνάρ μέχρι την τελευταία στιγμή
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θα περιμένει τον Μπερνάρ μέχρι την τελευταία στιγμή
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved