ΑΕΚ: Ακόμη μια ανανέωση χορηγίας
INTIME

ΑΕΚ: Ακόμη μια ανανέωση χορηγίας

Η ΠΑΕ ΑΕΚ προχώρησε σε μια ακόμη επέκταση χορηγικής συνεργασίας.

Παράλληλα με τον μεταγραφικό σχεδιασμό, στην ΑΕΚ «τρέχουν» και για τις χορηγικές συμφωνίες ενόψει της νέας σεζόν. Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ ανανέωσε τη χορηγική της συνεργασία με τη διεθνή αλυσίδα λιανικής πώλησης ηλεκτρικών & ηλεκτρονικών προϊόντων Expert.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την επέκταση της χορηγικής της συνεργασίας με τη διεθνή αλυσίδα λιανικής πώλησης ηλεκτρικών & ηλεκτρονικών προϊόντων Expert, η οποία και θα αποτελέσει Επίσημο Προμηθευτή της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Με 39 καταστήματα σήμερα ανά την ελληνική επικράτεια, με επαγγελματίες που γνωρίζουν και αγαπούν την δουλειά τους και με κύριο γνώμονα την εξυπηρέτηση του πελάτη, τα Expert έχουν ήδη συνδέσει το όνομά τους με την τόλμη στην επιχειρηματικότητα και στην Ελλάδα. Πρόσφατα, μάλιστα, η Expert Hellas δημιούργησε και e-shop, με δεκάδες προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές, δώρα, προσφορές και εγγύηση Expert.

Mε αφορμή την επέκταση της συνεργασίας, ο Γενικός Διευθυντής της Expert κος Ηλίας Παπαδόπουλος δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που συνεχίζουμε και τη νέα χρονιά να είμαστε στο πλευρό της ΠΑΕ ΑΕΚ. Στην Εxpert ευελπιστούμε να αποτελέσουμε έναν πυλώνα σταθερότητας στις προσπάθειες της ομάδας για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα».

Ο Εμπορικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ κος Νίκος Καραούζας δήλωσε: «Επεκτείνουμε μια πετυχημένη συνεργασία και ευχαριστούμε την Expert για την ανανέωση της εμπιστοσύνης της στην χορηγική μας πλατφόρμα».



«Ο Βαλαντσιούνας μπλοκάρει τη μεταγραφή του Χόρφορντ στους Ουόριορς»
«Ο Βαλαντσιούνας μπλοκάρει τη μεταγραφή του Χόρφορντ στους Ουόριορς»
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (07/07) - Πού θα δείτε Wimbledon και Euro 2025 Γυναικών
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (07/07) - Πού θα δείτε Wimbledon και Euro 2025 Γυναικών
Ο Βαλαντσιούνας παίρνει τον λόγο
Ο Βαλαντσιούνας παίρνει τον λόγο
Στάιν: «Αν ο Βαλαντσιούνας πει τέλος το ΝΒΑ, οι Νάγκετς θα πρέπει να το αντιμετωπίσουν»
Στάιν: «Αν ο Βαλαντσιούνας πει τέλος το ΝΒΑ, οι Νάγκετς θα πρέπει να το αντιμετωπίσουν»
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved