ΑΕΚ: Πρώτη επαφή Αλμέιδα-Κουχάρσκι - Βάζουν μπροστά το σχεδιασμό

ΑΕΚ: Πρώτη επαφή Αλμέιδα-Κουχάρσκι - Βάζουν μπροστά το σχεδιασμό

Ματίας Αλμέιδα και Ράντεκ Κουχάρσκι είχαν την πρώτη τους επαφή και η ΑΕΚ μπαίνει στην τελική ευθεία για τον σχεδιασμό της νέας σεζόν.

Η ΑΕΚ βάζει μπροστά για τη νέα σεζόν μετά την έλευση του Ματίας Αλμέιδα στην Ελλάδα. Ο Αργεντινός τεχνικός είχε την Δευτέρα και την πρώτη του επαφή με το τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Ράντεκ Κουχάρσκι που ανακοινώθηκε λίγες ώρες νωρίτερα.

Οι δύο άνδρες τα είπαν για αρκετή ώρα σε πολύ καλό κλίμα και προφανώς η κουβέντα αφορούσε στο ρόστερ εν όψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο Αλμειδα ανέλυσε τη φιλοσοφία του, το πλάνο που σκέφτεται να εφαρμόσει στην ομάδα και τα χαρακτηριστικά που θέλει να έχουν οι παικτες με βάση το πλάνο και το στυλ παιχνιδιού που θέλει να παίξει.

Ο Κουχάρσκι τα άκουσε με προσοχή και πλέον η ΑΕΚ μπαίνει στην τελική ευθεία για το σχεδιασμό της νέας ομάδας που θα χτιστεί.

Αργότερα, πιθανότατα θα γίνουν γνωστές κι άλλες λεπτομέρειες, αλλά με δεδομένο πως ο Πολωνός ειδικεύεται στις πωλήσεις δε θα πρέπει να φανεί παράξενο εάν τις επόμενες ημέρες μπουν στο κάδρο τουλάχιστον 3-4 παίκτες που μπορούν να φέρουν χρήματα στην ΠΑΕ.  

Ανακοινώθηκε ο Κουχάρσκι

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε το μεσημέρι της Δευτέρας (30/05) την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ράντοσλαβ Κουχάρσκι, ο οποίος αναλαμβάνει και επίσημα, τη θέση του τεχνικού διευθυντή της ομάδας.

o-rantek-koucharski-neos-technikos-diefthyntis-tis-aek-denlarge.jpg

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ράντεκ Κουχάρσκι, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του τεχνικού διευθυντή της ομάδας μας. Ο Ράντοσλαβ (Ράντεκ) Κουχάρσκι γεννήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 1980, στην Πολωνία. Σπούδασε διοίκηση επιχειρήσεων και έχει μάστερ στον τομέα διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού, ενώ από το 2007 είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA A.

Ένα χρόνο αργότερα (2008) προσελήφθη ως προπονητής στα τμήματα υποδομής της Λέγκια Βαρσοβίας (Κ17 και Κ19), ενώ τον Μάιο του 2011 ανέλαβε τη θέση του επικεφαλής των Ακαδημιών της πολωνικής ομάδας. Θέση στην οποία παρέμεινε για μια τετραετία.

Παράλληλα, από τον Μάιο του 2013 άρχισε να εργάζεται και ως σκάουτ της πρώτης ομάδας και το καλοκαίρι του 2015 ανέλαβε τη θέση του επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της Λέγκια, το οποίο και αναδιοργάνωσε. Τον Ιανουάριο του 2017 αποδέχθηκε πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και εργάστηκε ως υπεύθυνος για το σκάουτινγκ της αγγλικής ομάδας στην Ανατολική Ευρώπη.

Τον Σεπτέμβριο του 2018 έγινε Αθλητικός Διευθυντής της Λέγκια Βαρσοβίας και στο διάστημα που παρέμεινε σε αυτή τη θέση η πολωνική ομάδα κατέκτησε δύο πρωταθλήματα, έχοντας στο ρόστερ της 14 παίκτες – μέλη της Εθνικής Ομάδας της Πολωνίας. Από τον Σεπτέμβριο του 2021 υπήρξε μέλος της τεχνικής επιτροπής της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Πολωνίας.

Έπειτα από την υπογραφή του συμβολαίου του, ο νέος τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ τόνισε στο aekfc.gr: «Θα ήθελα πρώτα απ’ όλα να ευχαριστήσω τον ιδιοκτήτη του club για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και που ανήκω ήδη στην οικογένεια ενός συλλόγου με την ιστορία και την ποδοσφαιρική κουλτούρα της ΑΕΚ.

Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα κάνω ό,τι το καλύτερο μπορώ, σε συνεργασία με τους υπόλοιπους ανθρώπους του club, προκειμένου να δώσουμε την απαραίτητη θετική ενέργεια και να πάρουμε τις κατάλληλες αποφάσεις, ώστε να επαναφέρουμε και πάλι την ΑΕΚ σε τροχιά πρωταθλητισμού προκειμένου να πάρει και πάλι τα σκήπτρα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Έχουμε μπροστά μας ένα από τα πιο ενδιαφέροντα πρότζεκτς, που θα μπορούσε να υπάρξει, ενόψει της επιστροφής της ΑΕΚ στη φυσική της έδρα, σε ένα υπέροχο γήπεδο, αλλά και της συμπλήρωσης των εκατό χρόνων από την ίδρυσή της. Είναι κάτι που έζησα στη Λέγκια το 2016 και προσδοκώ να το ζήσω και στη διάρκεια της θητείας μου στην ΑΕΚ».

Ράντεκ, καλωσόρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ!

Καλή επιτυχία στην αποστολή που αναλαμβάνεις στην ομάδα μας!

882184 (1).jpg

 Παίζει ο Γκούντγιονσεν για αθλητικός διευθυντής

Μετά την επίτευξη συμφωνίας με τον Ράντοσλαβ Κουχάρσκι, για τη θέση του τεχνικού διευθυντή, στην ΑΕΚ φουλάρουν τις «μηχανές» τους, προκειμένου να ολοκληρωθεί το συντομότερο, η στελέχωση της ομάδας, με ανθρώπους εγνωσμένης αξίας και κύρους.

Στο προσκήνιο έρχεται πλέον συγκεκριμένα, η θέση του αθλητικού διευθυντή της ομάδας και μια από τις περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει, είναι αυτή του Έιντουρ Γκούντγιονσεν.

Ο βετεράνος Ισλανδός, με τεράστια καριέρα κυρίως σε Τσέλσι και Μπαρτσελόνα και με πέρασμα από την ΑΕΚ τη σεζόν 2011-2012, εργάζεται στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ισλανδίας, αλλά και ως εξωτερικός συνεργάτης των «μπλε» του Λονδίνου.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν έρθει ήδη σε επαφή με την πλευρά του Γκούντγιονσεν, αναλύοντας το πλάνο και το πόστο για το οποίο υπολογίζεται. Μάλιστα, ο Ισλανδός έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το πρότζεκτ και παραμένει ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο μιας συνεργασίας των δυο πλευρών.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΕΚ: Στο «κάδρο» ο Γκούντγιονσεν - Η θέση που προτάθηκε στον Ισλανδό

ΑΕΚ: Στο «κάδρο» ο Γκούντγιονσεν - Η θέση που προτάθηκε στον Ισλανδό

ΑΕΚ: Κουχάρσκι και επίσημα - «Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα πρότζεκτς - Να δουλέψουμε σκληρά»

ΑΕΚ: Κουχάρσκι και επίσημα - «Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα πρότζεκτς - Να δουλέψουμε σκληρά»

Στο κλειστό των Άνω Λιοσίων το φάιναλ φορ της Elite League
Στο κλειστό των Άνω Λιοσίων το φάιναλ φορ της Elite League
Ο Τζο Μπαίντεν θα τιμήσει την Κέιτι Λεντέκι με το Προεδρικό Μετάλλιο της Ελευθερίας
Ο Τζο Μπαίντεν θα τιμήσει την Κέιτι Λεντέκι με το Προεδρικό Μετάλλιο της Ελευθερίας
«Τέλος» από τον Πανσερραϊκό ο Ουάρντα
«Τέλος» από τον Πανσερραϊκό ο Ουάρντα
ΝΒΑ: Οι Λέικερς απέλυσαν τον προπονητή Ντάρβιν Χαμ
ΝΒΑ: Οι Λέικερς απέλυσαν τον προπονητή Ντάρβιν Χαμ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved