Super League 1: «Μάχες» για τη σωτηρία

Super League 1: «Μάχες» για τη σωτηρία

Με τέσσερις αγώνες, που έχουν να κάνουν για το μίνι πρωτάθλημα της παραμονής συνεχίζονται το Σάββατο (9/4) τα πλέι άουτ  της Super League

Η αρχή γίνεται στο Πανθεσσαλικό, όπου ο Βόλος υποδέχεται την Λαμία. Οι «κυανέρυθροι» του Κώστα Μπράτσου, έπειτα από την εκτός έδρας ισοπαλία της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στον Ιωνικό θέλουν να πετύχουν την πρώτη τους νίκη στην διαδικασία των αγώνων κατάταξης για την αποφυγή του υποβιβασμού. Όσον αφορά τους «κυανόλευκους» του Τζιανλούκα Φέστα, οι οποίοι προέρχονται από την εντός έδρας ήττα από τον ΟΦΗ την περασμένη αγωνιστική θέλουν το τρίποντο προκειμένου να αυξήσουν κι άλλο την διαφορά τους από τον ουραγό Απόλλωνα.

Στις 18:15 στο Ηράκλειο, ο ΟΦΗ τίθεται αντιμέτωπος με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Οι «ασπρόμαυροι» του Νίκου Νιόπλα, έπειτα από την εκτός έδρας επικράτηση τους κόντρα στην Λαμία θέλουν να πανηγυρίσουν την πρώτη τους εντός έδρας νίκη απέναντι στους «κυανόλευκους», τους οποίους και κέρδισαν την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας. Στον αντίποδα, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» του Μπάμπη Τεννέ, μετά την εντός έδρας νίκη επί του Παναιτωλικού πάει στην Κρήτη, για τη νίκη – υπέρβαση.

Αργότερα και για την ακρίβεια στις 19:30 στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» της Τρίπολης, ο Αστέρας αντιμετωπίζει τον Ιωνικό. Το συγκρότημα του Μίλαν Ράσταβατς, μετά την εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στον Ατρόμητο, την περασμένη αγωνιστική θέλει να πετύχει την πρώτη του εντός έδρας νίκη στα πλέι άουτ. Σ΄ό,τι έχει να κάνει με τους «κυανόλευκους» του Δημήτρη Σπανού, οι οποίοι έπειτα από την νίκη τους στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος θέλουν να κάνουν το ίδιο στα πλέι αουτ.

Στο τελευταίο χρονικά ματς της ημέρας στις 20:30 στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός αγωνίζεται απέναντι στον Ατρόμητο. Τα «καναρίνια» του Γιάννη Αναστασίου, που στις δύο πρώτες αγωνιστικές των πλέι άουτ μετρούν ισάριθμες ήττες από Λαμία και Απόλλωνα αντίστοιχα θέλουν να πετύχουν την πρώτη τους νίκη και παράλληλα να αυξήσουν την διαφορά τους από τις ομάδες που τους ακολουθούν. Σ΄ότι έχει να κάνει με την ομάδα του Κρις Κόλμαν , η οποία την περασμένη αγωνιστική πήρε σημαντικό βαθμό στην Τρίπολη, θα αγωνιστεί στο συγκεκριμένο ματς, με ουκ ολίγα αγωνιστικά προβλήματα.



Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved