Ολυμπιακός: Το πλάνο για Λεωφόρο - Οι τραυματίες και τα... τεστ κορονοϊού

Ολυμπιακός: Συνεχίζεται η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Μάριος Βλαβιανός
Ολυμπιακός: Το πλάνο για Λεωφόρο - Οι τραυματίες και τα... τεστ κορονοϊού

Αντίστροφα μετρούν στον Ολυμπιακό, για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης», στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League.

Η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» συνεχίζεται, με καθημερινά τεστ κορονοϊού, ενώ κρίσιμη θεωρείται η Παρασκευή, όπου θα πραγματοποιηθούν τα τελευταία, πριν τη μεγάλη αναμέτρηση.

Σε ό,τι αφορά τους τραυματίες, εκτός είναι ο Μπουχαλάκης, ενώ ο Παπασταθόπουλος ανεβάζει ρυθμούς και όλα δείχνουν πως θα προλάβει να παίξει μετά την απουσία του από τον αγώνα με τον Απόλλωνα και την αναβολή του παιχνιδιού με τον Αστέρα Τρίπολης.