ΝΠΣ Βόλος-Παναθηναϊκός 3-1: Ολλανδική εκτέλεση από Φαν Βέερτ, Χίγκλερ και VAR! (video+photos)

ΝΠΣ Βόλος-Παναθηναϊκός 3-1: Ολλανδική εκτέλεση από Φαν Βέερτ, Χίγκλερ και VAR! (video+photos)

ΝΠΣ Βόλος-Παναθηναϊκός: Το «τριφύλλι» έχασε 3-1 στο Πανθεσσαλικό κι ενώ έπαιζε με δέκα παίκτες από το 44', λόγω αποβολής του Σάντσες. Δύο γκολ ο Φαν Βέερτ, μείωσε ο Παλάσιος και σφράγισε το αποτέλεσμα ο Ορόζ.

Ο 31χρονος Ολλανδός φορ Φαν Βέερτ έχει δείξει ότι είναι ένας αξιόλογος επιθετικός.

Ο συμπατριώτης του διαιτητής Χίγκλερ, αλλά και ο Ντίπερινκ στο VAR, πάλι φρόντισαν να τους μάθουμε... Με μία ανύπαρκτη αποβολή του Σάντσες στο 44' πήραν την σκυτάλη από τον Κώτσιρα που πρόσφερε νωρίτερα το 1-0 στον Φαν Βέερτ και ο Παναθηναϊκός προσγειώθηκε στο Πανθεσσαλικό με ήττα 3-1 από τον Βόλο.

Η ομάδα της Μαγνησίας αγωνιζόταν στη σκιά του Παναθηναϊκού, που ήταν ανώτερος, αλλά όχι κι αποτελεσματικός σε όσες φάσεις έκανε. Ο Φαν Βέερτ στο 34' εκμεταλλεύτηκε την γκάφα του Κώτσιρα και άνοιξε το σκορ κι έπειτα ήρθε η αποβολή του Σάντσες.

Πλέον, δεν μπορούσε να κάνει πολλά ο Παναθηναϊκός. Ο Ολλανδός πέτυχε ένα ακόμα ωραίο γκολ στο 76' για το 2-0, ένα γκολ απόδειξη της ποιότητάς του. Ο Παλάσιος με πέναλτι και ο Ορόζ στο τέλος σκόραραν για το τελικό 3-1 υπέρ του Βόλου, ο οποίος επέστρεψε έπειτα από 2,5 και πλέον μήνες στις νίκες, ενώ το «τριφύλλι» δεν μπόρεσε να βρεθεί στην τρίτη θέση και να συνεχίσει την ανοδική του πορεία, αν και μέχρι την αποβολή ήταν το αφεντικό στο ματς κι ας έμεινε πίσω στο σκορ.   

Σχηματισμοί

Ο Βόλος είχε τον Κότνικ στο τέρμα, δεξί μπακ ήταν ο Πουρίτα, αριστερό ο Φερράρι και στόπερ οι Ρομέρο, Γκουλέν. Στα χαφ οι Τσοκάνης, Μπαριέντος, στα άκρα οι Ρεγκατέν, Ορόζ κι ο Φερνάντες πίσω από τον Φαν Βέερτ.

Ο Παναθηναϊκός είχε τον Μπρινιόλι στο τέρμα, δεξί μπακ ήταν ο Κώτσιρας κι αριστερό ο Σάντσες. Στόπερ οι Βέλεθ, Σένκεφελντ και στα χαφ οι Αλεξανδρόπουλος, Λούντκβιστ, Βιγιαφάνιες. Δεξιά έπαιξε ο Αϊτόρ, αριστερά δεξιά ο Παλάσιος και στην κορυφή ο Μακέντα.

Μονόλογος ΠΑΟ και δοκάρι!

Ο Παναθηναϊκός από την αρχή του αγώνα πήρε τα ηνία κι έπαιζε πολύ από τα αριστερά με τον ορεξάτο Παλάσιος. Η πρώτη καλή στιγμή ήταν για το «τριφύλλι». Στο 5’ ο Λούντκβιστ εκτέλεσε φάουλ, αλλά η κεφαλιά του Βέλεθ πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 8’ ο Παλάσιος από αριστερά έκανε σέντρα σουτ με το αριστερό, ο Κότνικ βρήκε ελάχιστα τη μπάλα, η οποία κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι!

 

Στο 20’ σουτ εκτός περιοχής του Αϊτόρ κόντραρε σε κόρνερ, ενώ στο 21’ ο Τσοκάνης με προβολή πρόλαβε τον Σάντσες πριν ο Αργεντινός εκτελέσει από το ύψος του πέναλτι.

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε να ψάχνει το γκολ και στο 23’ νέα κεφαλιά του Βέλεθ ήταν άστοχη, ενώ στο 24’ μπαλιά του Βιγιαφάνιες, η κεφαλιά του Μακέντα κατέληξε στα χέρια του Κότνικ.

Στο 28’ έφυγε άουτ το φαλτσαριστό σουτ του Λούντκβιστ και στο 30’ ο Αϊτόρ από δεξιά έκανε το δεξί σουτ κι έστειλε τη μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Γκάφα Κώτσιρα κι 1-0 ο Φαν Βέερτ!

Όλα έδειχναν ότι είναι θέμα χρόνου ο Παναθηναϊκός να βρει το γκολ, αλλά κόντρα στο ροή του αγώνα το βρήκε ο Βόλος. Στο 34’ ο Κώτσιρας γύρισε προς τον Μπρινιόλι χωρίς να έχει δει τον Φαν Βεέρτ, ο οποίος πέρασε τον Ιταλό στην έξοδο και με αριστερό πλασέ από δύσκολη γωνία άνοιξε το σκορ!

Στο επόμενο λεπτό ο Παναθηναϊκός επιχείρησε να βρει την ισοφάριση. Σέντρα του Αϊτόρ,  έχασε τη μπάλα ο Κότνικ, ο Μακέντα με γυριστό στη μικρή περιοχή δεν βρήκε καλά την μπάλα υπό την πίεση του Γκουλέν και μπλόκαρε ο Κότνικ.

Κόκκινη στον Σάντσες!

Στο 38’ σουτ του Φαν Βέερτ έφυγε άουτ και στο 44’ ο Παναθηναϊκός έμεινε με δέκα παίκτες! Σε μονομαχία του Σάντσες με τον Μπαριέντος, ο Χίγκλερ έδειξε απευθείας κόκκινη κάρτα στον Αργεντινό του Παναθηναϊκού γι’ αντιαθλητικό παιχνίδι.

Μία απόφαση που μοιάζει άδικη. Στον Παναθηναϊκό ζήτησαν από τον Ολλανδό ρέφερι να πάει στο VAR, αλλά ο συμπατριώτης του Ντίπερινκ δεν έκρινε ότι είναι σκόπιμο… Έτσι, ο Παναθηναϊκός ήταν πίσω στο σκορ και έπρεπε να βγάλει ένα ημίχρονο με αριθμητικό μειονέκτημα.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έβλεπε το ματς να στραβώνει και έριξε στον αγώνα τον Χατζηθεοδωρίδη αντί του Λούντκβιστ. Με παίκτη λιγότερο ο Παναθηναϊκός είχε διάθεση να πιέσει, αλλά δεν μπορούσε πλέον να είναι εξίσου απειλητικός, όπως στο πρώτο μέρος.

 

Στο 63’ ο Βόλος ήταν αυτός που έφτασε κοντά στο 2-0, αλλά ο Μπρινιόλι απέκρουσε σε κόρνερ το φάουλ του Ρεγκατέν.

Το «καθάρισε» ο Φαν Βέερτ

Στο 72’ ο Βόλος έφτασε και πάλι κοντά στο 2-0, αφού ο Παναθηναϊκός με παίκτη λιγότερο, δεν είχε πλέον τις δυνάμεις να επιβληθεί. Σε εκτέλεση κόρνερ, ο Τσοκάλης έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα κατέληξε στο αριστερό δοκάρι και απομάκρυνε ο Μπρινιόλι πριν εκτελέσει από τη μικρή περιοχή ο Γκουλέν.

Στο 76’, όμως, έγινε το 2-0. Ο Φερνάντες άνοιξε αριστερά στον Μπαρτόλο, αυτός έκανε τη μπαλιά στη μικρή περιοχή και ο Φαν Βέερτ πρόλαβε Σένκεφελντ και Βέλεθ, τσίμπησε τη μπάλα προ του Μπρινιόλι κι έκανε το 2-0. Ο Ολλανδός φορ έπιασε στον ύπνο τρεις παίκτες στην κυριολεξία.

Ο νικητής πλέον είχε κριθεί και ο Παναθηναϊκός υπέστη μία ήττα που δεν του δίνει το δικαίωμα να κοιτάει στην παρούσα φάση πιο ψηλά.

Μείωσε ο Σάντσες, γκολ ο Ορόζ!

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να μειώσει στο 93'. Ο Χατζηθεοδωρίδης ανατράπηκε από τον Φερράρι και ο Παλάσιος ευστόχησε στο πέναλτι για το 2-1!

Οι «πράσινοι» προσπάθησαν για το απίθανο, αλλά στο 95' ο Ορόζ έφυγε στην κόντρα, πέρασε τον Μπρινιόλι που είχε βγει εκτός εστίας και πλάσαρε από τα 40 μέτρα σε άδειο τέρμα για το 3-1!

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κότνικ, Πουρίτα (55’ Μπαρτόλο), Ρομέρο, Γκουλέν, Φερράρι, Τσοκάνης, Μπαριέντος (69’ Σοάρες), Ρεγκατέν (84’ Τερεζίου), Ορόζ, Φερνάντες, Φαν Βέερτ.

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σάντσες, Βέλεθ, Σένκεφεντ, Αλεξανδρόπουλος, Λούντκβιστ (46’ Χατζηθεοδωρίδης), Βιγιαφάνιες (84’ Πέρεθ), Αϊτόρ (69’ Βιτάλ), Παλάσιος, Μακέντα (69’ Ιωαννίδης).


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΝΠΣ Βόλος-Παναθηναϊκός: Αποβλήθηκε ο Σάντσες, οργή για Χίγκλερ από τους «πράσινους» (vid)

ΝΠΣ Βόλος-Παναθηναϊκός: Αποβλήθηκε ο Σάντσες, οργή για Χίγκλερ από τους «πράσινους» (vid)

ΝΠΣ Βόλος-Παναθηναϊκός: Γκάφα του Κώτσιρα και 1-0 ο Φαν Βέερτ - Τεράστια ευκαιρία ο Μακέντα (vid)

ΝΠΣ Βόλος-Παναθηναϊκός: Γκάφα του Κώτσιρα και 1-0 ο Φαν Βέερτ - Τεράστια ευκαιρία ο Μακέντα (vid)

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παντρεύεται στην Ελλάδα το καλοκαίρι - Πού θα γίνει ο γάμος (vid)
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παντρεύεται στην Ελλάδα το καλοκαίρι - Πού θα γίνει ο γάμος (vid)
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
Ο Γουόρνικ δικαιώνει Παναθηναϊκό και Αταμάν για τα σοβαρά διαιτητικά λάθη στο Game1 με τη Μακάμπι
Ο Γουόρνικ δικαιώνει Παναθηναϊκό και Αταμάν για τα σοβαρά διαιτητικά λάθη στο Game1 με τη Μακάμπι
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι και τη Μαρία Σάκκαρη
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι και τη Μαρία Σάκκαρη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved