Ατρόμητος-Ολυμπιακός 0-3: Δολοφονικό… πέρασμα με Ελ Αραμπί (photos)

Ατρόμητος-Ολυμπιακός 0-3: Δολοφονικό… πέρασμα με Ελ Αραμπί (photos)

Ατρόμητος - Ολυμπιακός: Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί που σημείωσε χατ-τρικ οι Πειραιώτες πέρασαν άνετα από το Περιστέρι και είναι στο +11 από την ΑΕΚ.

Ο Μαροκινός επιθετικός απέδειξε για μία ακόμα φορά πως διαθέτει… δολοφονικό ένστικτο, μια και οδήγησε τον Ολυμπιακό σε μία εύκολη νίκη επί του Ατρόμητου στο Περιστέρι, σε μία έδρα που παραδοσιακά προκαλεί πολλά προβλήματα στους «ερυθρόλευκους».

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς δεν αντιμετώπισε σημαντική αντίσταση από τους γηπεδούχους και άνοιξε την απόσταση από την δεύτερη ΑΕΚ στους 11 βαθμούς. Βέβαια, η Ένωση έχει ένα ματς λιγότερο, μια και την Πέμπτη (16/12) αντιμετωπίζει τον Ιωνικό στη Νεάπολη.

Από την άλλη, το «συγκρότημα» του Γιώργου Παράσχου παρέμεινε στα τελευταία… πατώματα του βαθμολογικού πίνακα, αφού έπειτα από 14 αγωνιστικές έχει μόλις 9 βαθμούς συγκομιδή και είναι στο +2 από τον Απόλλωνα Σμύρνης και στο -2 από την Λαμία, με τη διαφορά πως η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έχει δύο ματς λιγότερα.

Χαμηλό τέμπο στην αρχή

Με σαφή διάθεση να ελέγχει τον ρυθμό του αγώνα μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ο Ολυμπιακός, ο οποίος ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων, τη στιγμή που ο Ατρόμητος είχε αφήσει χώρους, με στόχο να χτυπήσει σε κάποια κόντρα. Το τέμπο που ματς δεν ήταν… υψηλό στα πρώτα λεπτά και η πρώτη τελική ήρθε στο 19’ με το σουτ του Νάτσου εκτός περιοχής, αλλά η πορεία της μπάλας δεν ανησύχησε τον Βατσλίκ.

Η… απάντηση από τους Πειραιώτες ήρθε από τα πόδια του Ρόνι Λόπες, σε δύο περιπτώσεις. Η πρώτη ήταν στο 23’ όπου το διαγώνιο σουτ που επιχείρησε έφυγε άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε η νέα του προσπάθεια στο 28’ αυτή τη φορά από τα αριστερά. Οι δύο ομάδες δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν εύκολα επικίνδυνες καταστάσεις στα αντίπαλα καρέ, μέχρι το 35ο λεπτό, όταν ο Κυριακός Παπαδόπουλος ανέτρεψε εντός περιοχής τον Αγκιμπού Καμαρά, ο οποίος κινήθηκε ωραία στην «πλάτη» της άμυνας των γηπεδούχων και… ανάγκασε τον Έλληνα στόπερ να τον σταματήσει αντικανονικά.

Ο Καραντώνης έδειξε το σημείο του πέναλτι και από την άσπρη… βούλα ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί με χτύπημα… α λα Πανένκα, νίκησε τον Πίριτς και έγραψε το 1-0 για τους Πρωταθλητές Ελλάδας. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά σε δεύτερο γκολ πριν το ημίχρονο σε δύο περιπτώσεις, αλλά στην πρώτη ο Μαροκινός φορ δεν μπόρεσε να πιάσει το σουτ, έπειτα από τρομερή ατομική προσπάθεια, ενώ στη δεύτερη στο 44’ ο Γιώργος Μασούρας έκανε… τσαφ απέναντι από τον πορτιέρο των «κυανόλευκων».

Το… καθάρισε αμέσως

Στο δεύτερο μέρος ο Ατρόμητος έδειξε κάποια σημάδια αντίδρασης, κυρίως με την είσοδο του Μουνίθ στον αγωνιστικό χώρο. Στο 48’ ο Κυριάκος Παπαδόπουλος απείλησε με κεφαλιά, αλλά ο Εμβιλά έδιωξε πάνω στην γραμμή και στην συνέχεια ο Ολυμπιακός… καθάρισε τον αγώνα σχετικά άμεσα με δράστη και πάλι τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Στο 50’ ο Αγκιμπού Καμαρά με τρομερή επαφή βρήκε τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος βρέθηκε απέναντι στον Πίριτς με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων για το 2-0, ενώ στο 61’ ο Χατζηισαΐας βρήκε τη μπάλα με το χέρι μέσα στην περιοχή της ομάδας του και ο Καραντώνης υπέδειξε για δεύτερη φορά το σημείο του πέναλτι.

Την… εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει και πάλι ο Μαροκινός φορ του Ολυμπιακού, ο οποίος σημάδεψε και πάλι σωστά, νίκησε για τρίτη φορά τον Πίριτς και διαμόρφωσε το 3-0 μετατρέποντας την συνέχεια σε… τυπική διαδικασία.

Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, αλλά και πάλι ο Ελ Αραμπί απείλησε την εστία του Ατρόμητου, όταν στο 69’ πήρε την κοντινή κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, εκατοστά πάνω από το δοκάρι του Πίριτς, ενώ το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να απειλήσουν στο 86’ με τον Μπεντινέλι αλλά το πλασέ πέρασε άουτ.



Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved