Ατρόμητος: Νέες κατηγορίες στα διαρκείας (photos)

Ατρόμητος: Νέες κατηγορίες στα διαρκείας (photos)

Ατρόμητος: Οι Περιστεριώτες θέσπισαν νέες κατηγορίες στα διαρκείας.

Ανακοίνωση για τις νέες κατηγορίες που περιλαμβάνονται στα εισιτήρια διαρκείας εξέδωσε ο Ατρόμητος.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μας για τη σεζόν 2021/22, με το πρωτάθλημα να κάνει σέντρα στις 21 Αυγούστου.

Στο πλαίσιο αυτό κι όπως είχε δεσμευθεί η ΠΑΕ Ατρόμητος, μετά τις οριστικές αποφάσεις της κυβέρνησης για τον τρόπο επιστροφής του κόσμου στα γήπεδα, από τη Δευτέρα 19 Ιουλίου προστίθενται δύο νέες κατηγορίες για την αγορά των εισιτηρίων διαρκείας.

 Συγκεκριμένα, επιστρέφει η κατηγορία για τους μικρούς μας φίλους, τα παιδικά, και αυτή για τα Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες, σε τιμές σαφώς μειωμένες σε σχέση με τα κανονικά εισιτήρια.

 Για ακόμα μία χρόνια, η ΠΑΕ Ατρόμητος αποδεικνύει ότι είναι δίπλα στον φίλαθλο, με γνώμονα ένα γεμάτο γήπεδο, τηρώντας πάντα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που έχει θεσπίσει η κυβέρνηση.

 Οι τιμές για τα παιδικά εισιτήρια:

 Θύρα 2: 75€

Θύρα 4: 125€

Θύρα 7: 75€

 Οι τιμές για την κατηγορία των ΑΜΕΑ:

 Θύρα 2: 100€

Θύρα 4: 170€

Θύρα 7: 100€

 Επιπλέον, η προσφορά της ομάδας μας, για κάθε εισιτήριο διαρκείας δώρο η νέα φανέλα του Ατρόμητου από την Capelli, παρατείνεται μέχρι τις 7 Αυγούστου!

 Για να επιστέψουμε εκεί που μας αξίζει, επιστρέφουμε στο γήπεδο!

 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

ΒΑΣΙΚΟ: Αφορά εισιτήρια που δεν υπάγονται σε καμία από τις παρακάτω κατηγορίες.

ΠΑΙΔΙΚΟ (SPECIAL): Αφορά στα εκπτωτικά ανά θύρα εισιτήρια για παιδιά ηλικίας έως και 13 χρονών, συγκεκριμένα τα παιδιά με ημερομηνία γεννήσεως μετά την 1/1/2008. ( εκτός θύρας 3 VIP).

Α.Μ.Ε.Α (SPECIAL): Αφορά στα εκπτωτικά ανά θύρα εισιτήρια εκτός θύρας 3 VIP λόγω περιορισμένων θέσεων αποκλειστικά για Α.Μ.Ε.Α.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

- Για κάθε περίπτωση απόκτησης εισιτηρίου διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2021-22 (ανανέωση ή νέα εγγραφή σε οποιαδήποτε κατηγορία) είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας του κάθε ενδιαφερόμενου και του αριθμού ΑΜΚΑ.

- Για την απόκτηση του εισιτηρίου διαρκείας είναι απαραίτητη η παρουσία του αγοραστή σύμφωνα με το νόμο 4326/2015 του Υπουργού Αθλητισμού.

- Για την ανανέωση του παιδικού εισιτηρίου διαρκείας από φιλάθλους της ομάδας είναι απαραίτητη η προσκόμιση πιστοποιητικού γέννησης του παιδιού (ηλικίας έως 13 ετών).

- Για την απόκτηση Α.Μ.Ε.Α εισιτηρίου είναι απαραίτητη η προσκόμιση και αποδεικτικού εγγράφου από 67% και άνω ποσοστού αναπηρίας.

- Για την αγορά και παραλαβή εισιτηρίου διαρκείας από 14 έως 17 ετών απαιτείται η έγγραφη συναίνεση του/των ασκούντος/-ων τη γονική μέριμνα. Για την αγορά και παραλαβή εισιτηρίου διαρκείας από ανήλικο κάτω των 14 ετών η σχετική σύμβαση θα συμπληρώνεται και θα υπογράφεται μόνο από τον/τους ασκούντα/ες τη γονική μέριμνα.

- Για την είσοδο και παραμονή του στο γήπεδο ο ανήλικος κάτω των 14 ετών πρέπει να συνοδεύεται από ενήλικα, τη σχετική δε ευθύνη αναλαμβάνει/-ουν πάντα ο ασκών/ οι ασκούντες τη γονική μέριμνα.

- Για την αγορά του εισιτηρίου διαρκείας είναι απαραίτητο οι φίλαθλοι να επιδείξουν:

1) Πιστοποιητικό εμβολιασμού covid-19 ή Πιστοποιητικό νόσησης με διάρκεια ισχύος 6 μηνών ή το προγραμματισμένο ραντεβού εμβολιασμού.

2) Στην τελευταία περίπτωση το εισιτήριο διαρκείας θα παραλαμβάνεται μετά το πέρας 14 ημερών από την ολοκλήρωση του εμβολιασμού.

Ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με τα μέτρα της κυβερνήσης οι ανήλικοι για την είσοδό τους στο γήπεδο θα πρέπει να φέρουν μαζί τους αρνητικό αποτέλεσμα self-test εντός 24 ωρών ή οτιδήποτε άλλο μέσο μας υποδείξει η Ελληνική Κυβέρνηση.

-Λόγω των έκτακτων επιδημιολογικών συνθηκών από τη διαμορφωθείσα κατάσταση του COVID-19, ειδικά στις φετινές Κάρτες Διαρκείας δεν θα διατεθούν εκπτωτικά εισιτήρια σε όλες τις θύρες όπως στις προηγούμενες αγωνιστικές περιόδους και δωρεάν παιδικά.

- Η ΠΑΕ Ατρόμητος στο πλαίσιο καταπολέμησης της πανδημίας του COVID-19 θα τηρήσει τις κείμενες διατάξεις του Υφυπουργείου Αθλητισμού και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας σχετικά με την παρουσία φιλάθλων στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.

* Σημείο πώλησης και εξυπηρέτησης θα είναι το γραφείο Διαχείρισης Εισιτηρίων στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου (είσοδος από Atromitos store, Θύρα 2), τηλέφωνο επικοινωνίας 2105777706. Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως και Παρασκευή 12:00 – 20:00 και Σάββατο 10:00-14:00. Μπορείτε επίσης να εκτυπώσετε την αίτηση ανανέωσης-νέας εγγραφής από το επίσημο site μας www.atromitosfc.gr».



Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved