Ιωνικός: Κοντά σε παίκτη του ΟΦΗ -  Έκλεισε φιλικά Super League (photos)

Ιωνικός: Κοντά σε παίκτη του ΟΦΗ - Έκλεισε φιλικά Super League (photos)

Ιωνικός: Η ομάδα της Νίκαιας είναι κοντά στον Νίκο Βαφέα. Τα φιλικά στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ο Ιωνικός προχωράει τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν και είναι κοντά στην απόκτηση του Νίκου Βαφέα.

Ο 24χρονος (21/2/97) στόπερ, ο οποίος μπορεί να παίξει και κόφτης, έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τον ΟΦΗ, όπου τη σεζόν που πέρασε μέτρησε 16 συμμετοχές, όμως, είναι εκτός πλάνων και συζητάει για την αποδέσμευσή του. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Ιωνικό και μόλις μείνει ελεύθερος θ’ ανακοινωθεί η μεταγραφή. Ο Θεσσαλονικιός στόπερ έχει παίξει ακόμα στον Αγροτικό Αστέρα και τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Ιωνικός, παράλληλα, ανακοίνωσε το πρόγραμμα της προετοιμασίας. Στην ανακοίνωση αναφέρεται:  

«Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει. Μετά από τρεις διαδοχικές ανόδους, η ομάδα μας επέστρεψε στα μεγάλα σαλόνια. Επέστρεψε στην Super League. Και πλέον, μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την έναρξη των αγωνιστικών δραστηριοτήτων, όσον αφορά τις προπονήσεις και την περίοδο της προετοιμασίας, εν όψει της σεζόν 2021/2022.

Παρακάτω, παρουσιάζουμε αναλυτικά το πρόγραμμα της προετοιμασίας αλλά και τα φιλικά παιχνίδια:

Η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας μας, είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 28/6. Το πρωί, θα πραγματοποιηθούν τα απαραίτητα τεστ Covid-19 και το απόγευμα στις 19:00 θα διεξαχθεί ανεπίσημη προπόνηση στο γήπεδο της Νεάπολης.

Την Τρίτη 29 και την Τετάρτη 30/6 το πρωί, θα γίνουν οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις των ποδοσφαιριστών στο Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου, υπό την επίβλεψη του Ορθοπεδικού - Διευθυντή Ορθοπεδικής Κλινικής και γιατρό της ομάδας μας, Χρήστο Δάρα.

Το απόγευμα της Τετάρτης 30/6 στις 19:00, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη επίσημη προπόνηση στο γήπεδο της Νεάπολης, ενώ πριν την έναρξη θα γίνει και ο καθιερωμένος Αγιασμός.

Από την Πέμπτη 1/7 έως και την Παρασκευή 9/7, θα συνεχιστεί το πρόγραμμα των προπονήσεων στο γήπεδο της Νεάπολης υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Σπανού. Μάλιστα για την Παρασκευή 9/7, έχει προγραμματιστεί ένα φιλικό προπονητικού χαρακτήρα απέναντι στην ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης.

Δύο ημέρες μετά και συγκεκριμένα στις 11/7, ημέρα Κυριακή, η ομάδα μας θα αναχωρήσει για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στον Βώλακα της Δράμας. Εκεί ο Ιωνικός, θα παραμείνει μέχρι το Σάββατο 24 Ιουλίου.



Γιώργος Λυγγερίδης: Αγώνας μπάσκετ στη μνήμη του αστυνομικού - «Χρέος μας να τιμούμε τους ήρωές μας»
Γιώργος Λυγγερίδης: Αγώνας μπάσκετ στη μνήμη του αστυνομικού - «Χρέος μας να τιμούμε τους ήρωές μας»
Η Μαρίνα Σάττι τραγουδά για πρώτη φορά live το «Ζάρι»
Η Μαρίνα Σάττι τραγουδά για πρώτη φορά live το «Ζάρι»
Λανσάρει το δικό του νερό ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Λανσάρει το δικό του νερό ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved