ΠΑΟΚ: Το πλάνο για πρόκριση επί της ΑΕΚ (video+photos)

ΠΑΟΚ: Το πλάνο για πρόκριση επί της ΑΕΚ (video+photos)

ΠΑΟΚ: Ο Πάμπλο Γκαρσία αναμένεται να ξεκινήσει κόντρα στην ΑΕΚ τον Ουάρντα αντί του τραυματία Ελ Καντουρί.

Οι τραυματισμοί των Ομάρ Ελ Καντουρί και Άνχελ Κρέσπο προβληματίζουν τον Πάμπλο Γκαρσία.

Ο  τεχνικός του ΠΑΟΚ στερείται δύο έμπειρους παίκτες τώρα που η σεζόν τελειώνει. Ο «Δικέφαλος»  του βορρά υποδέχεται αύριο την AEK και ο Γκαρσία σκέφτεται ποιος θα αντικαταστήσει τον Μαροκινό μέσο. Ο Αμρ Ουάρντα είναι το φαβορί για να πάρει τη θέση, διότι θεωρείται ότι μπορεί να βοηθήσει και στον άξονα, χώρος που κινείται ο Ελ Καντουρί, ενώ ο Χρήστος Τζόλης παίζει πιο πολύ στα άκρα και δεύτερος φορ σε 4-4-2.

Ο Αιγύπτιος, λοιπόν, είναι το φαβορί για μία θέση στην τριάδα. Δεδομένα φυσικά σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό, θα επιστρέψει ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς στο δεξί άκρο της επίθεσης. Στην κορυφή δεν αναμένεται να υπάρξει αλλαγή και ο τεχνικός του ΠΑΟΚ θα επιμείνει στον Γκαρσία.

Στα χαφ θα υπάρχουν οι Αουγκούστο, Σβαμπ. Ο Αυστριακός δεν έπαιξε πολύ με τον Παναθηναϊκό και πήρε ανάσες. Στο δεξί άκρο αντί του Λύρατζη θα επανέλθει ο Ροντρίγκο, που δεν αγωνίστηκε εναντίον του «τριφυλλιού» κι αριστερά θα είναι ο Μπάμπα. Σε ό,τι αφορά την τριάδα στην άμυνα, το ερωτηματικό είναι το εξής.

Αν θα δοθούν ανάσες στον Βιεϊρίνια και θα επανέλθει ο Ίνγκασον με τους Βαρέλα, Μιχαηλίδη ή θα ξεκινήσει ο Πορτογάλος αριστερό στόπερ και θα μείνει εκτός  ο νεαρός Έλληνας. Ο Ίνγκασον που είχε πρόβλημα στο γόνατο ξεκουράστηκε με Άρη κι έπαιξε ελάχιστα με τον Παναθηναϊκό, οπότε αναμένεται να ξεκινήσει.

«Έτοιμοι για την πρόκριση»

Στη σημερινή προπόνηση, παράλληλα, δεν υπήρξαν άλλα προβλήματα. Στο δελτίο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρεται: «Έτοιμοι για την πρόκριση. Ήρθε η ώρα για ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της σεζόν. Ένας ακόμα τελικός μέχρι τον επόμενο. Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να υποδεχθεί την ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει την πρόκριση στον τελικό του φετινού Κυπέλλου Ελλάδας.

Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου ολοκλήρωσε την προετοιμασία του με πρωινή προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με πρόγραμμα ενεργοποίησης με δρομικές, rondo και ασκήσεις ταχύτητας αντίδρασης, στη συνέχεια το τεχνικό επιτελείο έδειξε κάποια θέματα τακτικής και στο φινάλε είχαμε παιχνίδι και εξάσκηση στα τελειώματα.

Ο ΠΑΟΚ μετράει πέντε απουσίες για τον επαναληπτικό ημιτελικό. Πέρα από τον Ενέα Μιχάι που συνεχίζει το πρόγραμμα σταδιακής επανένταξής του στην ομάδα, εκτός μάχης είναι και οι Κρέσπο , Ελ Καντουρί , Καγκάβα και Περέιρα .

Οι τρεις πρώτοι έκαναν θεραπεία, με τον Ιάπωνα να κάνει και ατομικό στο γυμναστήριο, ενώ ο Περέιρα δούλεψε μόνος του στο γήπεδο».



ΠΑΟΚ: Πέθανε ο Νίκος Τζαντζαράς
ΠΑΟΚ: Πέθανε ο Νίκος Τζαντζαράς
LIVE Euroleague: Ο «τελικός» για το Final Four του Παναθηναϊκού AKTOR κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ
LIVE Euroleague: Ο «τελικός» για το Final Four του Παναθηναϊκού AKTOR κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ
Παναθηναϊκός Aktor: Στο ΟΑΚΑ για τον... τελικό ο Δ. Γιαννακόπουλος
Παναθηναϊκός Aktor: Στο ΟΑΚΑ για τον... τελικό ο Δ. Γιαννακόπουλος
Παναθηναϊκός: Ατομικό για Μπερνάρ και Ιωαννίδη
Παναθηναϊκός: Ατομικό για Μπερνάρ και Ιωαννίδη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved