ΑΕΚ: Νέα επίθεση για την κλήση - «Είναι χαλκευμένη και καθοδηγούμενη υπόθεση»

ΑΕΚ: Νέα επίθεση για την κλήση - «Είναι χαλκευμένη και καθοδηγούμενη υπόθεση»

ΑΕΚ: Έξαλλοι είναι άπαντες στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ για την κλήση στην Επιτροπή Δεοντολογίας αναφορικά με την υπόθεση των εκλογών της ΕΠΣ Καρδίτσας, έπειτα από καταγγελία ενός σωματείου.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει και με προηγούμενο ρεπορτάζ, η Ένωση κλήθηκε από την Επιτροπή, ούτως ώστε να δώσει εξηγήσεις έπειτα από καταγγελία του συλλόγου Πολιτών Φιλάθλων Καρδίτσας για τις εκλογές που είχαν λάβει χώρο το 2020 στην τοπική Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων.

Μάλιστα, από την πρώτη στιγμή, η ΑΕΚ είχε υποδείξει τον Λευτέρη Αυγενάκη ως υπεύθυνο για την συγκεκριμένη υπόθεση, με τον Υφυπουργό Αθλητισμού να απαντά, υποστηρίζοντας πως δεν υπάρχει κάποια εμπλοκή του.

Ωστόσο, οι «κιτρινόμαυροι» αποφάσισαν να βγουν και πάλι στην επίθεση, χαρακτηρίζοντας χαλκευμένη και καθοδηγούμενη την υπόθεση και παρουσιάζοντας στοιχεία από την διπλή επικύρωση του κύρους των εκλογών στην ΕΠΣ Καρδίτσας από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.

Όπως αναφέρεται στην ενημέρωση της Ένωσης, η παράταξη που κέρδισε τις εν λόγω εκλογές, έχει στα χέρια της δύο αποφάσεις του αρμόδιου οργάνου, καθώς η πρώτη ήταν πριν την διαδικασία, όταν η απερχόμενη διοίκηση προσπάθησε να την μπλοκάρει από τις εκλογές και μία δεύτερη, μετά την ολοκλήρωση και ανώνυμη καταγγελία, με σχεδόν ίδιο κατηγορητήριο που αντιμετωπίζει πλέον η ΑΕΚ.

Μάλιστα, η ΠΑΕ παρουσιάζει στοιχεία, ενώ αναφέρει και το σκεπτικό, αλλά και την κατάθεση του προέδρου του Εμπορικού Επιμελητηρίου Καρδίτσας, όπου έλαβαν χώρα οι εκλογές.

«Ολες αυτές οι εκφράσεις και οι αντίστοιχες συμπεριφορές είναι ασφαλώς απρεπείς, ηθικά και κοινωνικά επιλήψιμες και κατακριτέες. Δεν θα μπορούσαν όμως να χαρακτηριστούν ως βίαιες και απειλητικές, ως ικανές δηλαδή να προκαλέσουν τρόμο και ανησυχία σε ένα μέσο και έμφρονα άνθρωπο, αν επιπρόσθετα ληφθεί υπ’ όψη ότι εκδηλώθηκαν σε δημόσιο χώρο, παρουσία πολλών προσώπων, περιλαμβανομένης της δικηγόρου / προέδρου της εφορευτικής επιτροπής, που ασφαλώς θα βεβαίωνε οποιαδήποτε παραβίαση των κανόνων της εκλογικής διαδικασίας, πράγμα το οποίο δεν έπραξε εν προκειμένω.

Ενισχυτικό της απόψεως αυτής είναι και το γεγονός ότι ο καθ’ ομολογία των προσφυγόντων ευρισκόμενος κατά τον κρίσιμο εν προκειμένω χρόνο στο γραφείο του ο πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Καρδίτσας Γεώργιος Ντενίσης του Λάμπρου δηλώνει ενυπογράφως με την από 12.02.2019 έγγραφη δήλωσή του ότι «… περί ώρα 10.00 π.μ. της 2-2-2019, ημερομηνία των διενεργηθεισών εκλογών της ΕΠΣΚ, μετέβηκα στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Καρδίτσας, προκειμένου να παραδώσω αυτή στους υπεύθυνους για τη διενέργεια των εκλογών.

Κατόπιν παρέμεινα στο γραφείο μου, εντός του χώρου του Επιμελητηρίου, για περίπου μισή ώρα και στη συνέχεια αποχώρησα. Κατά το χρονικό διάστημα που ευρισκόμουν εκεί ουδέν έκτροπο ή αξιόποινη πράξη υπέπεσε στην αντίληψή μου. Αντιθέτως, όλοι οι εμπλεκόμενοι στις εκλογές συνδιαλέγονταν σε ήπιους τόνους, εντός και εκτός του γραφείου μου, για τα διαδικαστικά θέματα των εκλογών, χωρίς εγώ να δώσω καμία σημασία στο περιεχόμενο των συζητήσεων τους, καθ’ όσον δεν με αφορούσε».

Ακόμα, όπως τονίζουν στην ΑΕΚ, η υπόθεση είναι χαλκευμένη και καθοδηγούμενη και για τον λόγο αυτό, θα προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες για την προστασία της, ενώ ξεκαθαρίζει πως η καταγγελία που έχει κατατεθεί σε βάρος της Ένωσης έχει γίνει από ανύπαρκτο σωματείο που δεν είχε καμία σχέση με τις εκλογές, καθώς δεν είναι γραμμένο στα μητρώα της ΕΠΣ Καρδίτσας, αλλά και σε αυτά της ΕΠΟ.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΕΚ: Κλήση στην Επιτροπή Δεοντολογίας - «Βράζουν» με Αυγενάκη

ΑΕΚ: Κλήση στην Επιτροπή Δεοντολογίας - «Βράζουν» με Αυγενάκη

Απάντηση Αυγενάκη σε ΑΕΚ - «Σενάρια επιστημονικής φαντασίας»

Απάντηση Αυγενάκη σε ΑΕΚ - «Σενάρια επιστημονικής φαντασίας»

Πανζουρλισμός στα αποδυτήρια – Συνθήματα από παίκτες και Αταμάν!
Πανζουρλισμός στα αποδυτήρια – Συνθήματα από παίκτες και Αταμάν!
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε τον Ναν
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε τον Ναν
Champions League: Η Μπορούσια Ντόρτμουντ… ξέρανε την Παρί και πάει τελικό!
Champions League: Η Μπορούσια Ντόρτμουντ… ξέρανε την Παρί και πάει τελικό!
Δεν είναι δικαίωση, είναι ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!
Δεν είναι δικαίωση, είναι ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved