Ολυμπιακός: Το πήρε απόφαση ο Μαρτίνς - Η ανακοίνωση που τρέλανε τους παίκτες (photos)

Ολυμπιακός: Το πήρε απόφαση ο Μαρτίνς - Η ανακοίνωση που τρέλανε τους παίκτες (photos)

Ολυμπιακός: Ο Πέδρο Μαρτίνς έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του απέναντι στον Άρη και για τον λόγο αυτό πήρε μία σημαντική απόφαση που την ανακοίνωσε στους «ερυθρόλευκους» και τους… τρέλανε.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε ιδανικά την παρουσία του στα play off της Super League 1. Οι Πειραιώτες επιβλήθηκαν 1-0 των «κίτρινων», χάρις στο τέρμα του Γιώργου Μασούρα στο 38ο λεπτό, έπειτα από εξαιρετική συνεργασία των Γιουσέφ Ελ Αραμπί και Ανδρέα Μπουχαλάκη. Μάλιστα, το «συγκρότημα» του Πειραιά κατάφερε να πάρει το «τρίποντο» και ουσιαστικά να μην απειληθεί, αγωνιζόμενο με παίκτη λιγότερο για περίπου 50 λεπτά, λόγω αποβολής του Κένι Λαλά.

Μάλιστα, η «εικόνα» που έδειξαν οι «ερυθρόλευκοι» στον αγωνιστικό χώρο του «Γ. Καραϊσκάκης» ήταν αυτή που… ανάγκασε τον Πέδρο Μαρτίνς να πάρει μία σημαντική απόφαση. Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του, λίγες μέρες μετά την υπερπροσπάθεια κόντρα στην Άρσεναλ.

Για τον λόγο αυτό, μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη ο Ίβηρας κόουτς ανακοίνωσε την απόφασή του στους ποδοσφαιριστές του, προκαλώντας μία τρομερή… έκπληξη. Συγκεκριμένα, ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την απόφασή του για πολυήμερο ρεπό, θέλοντας να τους επιβραβεύσει για την εξαιρετική δουλειά που έχουν κάνει όλο αυτό το διάστημα.

Άλλωστε, τις τελευταίες 77 μέρες ο Ολυμπιακός έχει δώσει 23 παιχνίδια για όλες τις διοργανώσεις που πήρε μέρος. Το «συγκρότημα» του Πειραιά έφτασε μέχρι τους «16» του Europa League, παλεύοντας μέχρι το τέλος για την πρόκριση σε βάρος της Άρσεναλ. Παρέμεινε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στην Super League 1, ανοίγοντας μάλιστα και την ψαλίδα στους 19 βαθμούς από τους διώκτες του και βρίσκεται στα ημιτελικά του Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Έτσι, ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να δώσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές του μέχρι την Πέμπτη (25/03). Η συγκεκριμένη κίνηση αποτελεί επιβράβευση προς τους «ερυθρόλευκους» για την δουλειά που έχουν… ρίξει, αλλά και μία προσπάθεια για ξεκούραση και αποφόρτιση από τις συνεχόμενες προπονήσεις.

Ωστόσο, αυτή η απόφαση δεν ισχύει για όλους. Συγκεκριμένα, 13 διεθνείς ποδοσφαιριστές θα ενσωματωθούν στις εθνικές τους ομάδες και δεν θα μπορέσουν να απολαύσουν το ρεπό τους. Ο λόγος γίνεται για τους Φορτούνη, Μπουχαλάκη, Μασούρα και Ανδρούτσο που έχουν κληθεί στην Εθνική Ελλάδας, αλλά και τους Τζολάκη και Σουρλή με την Εθνική Ελπίδων. Από εκεί και πέρα, διεθνείς είναι και οι Σα, Ελ Αραμπί, Ρέαμπτσιουκ, Ντρέγκερ, Μπα, Καμαρά και Κρίστινσον.



Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved