Παναθηναϊκός: Ο διακαής πόθος του Μπόλονι από μαύρο πρόβατο έγινε ηγέτης! (photos)

Παναθηναϊκός: Ο διακαής πόθος του Μπόλονι από μαύρο πρόβατο έγινε ηγέτης! (photos)

Παναθηναϊκός: Ο Λάζλο Μπόλονι ήθελε πάση θυσία τον Λαμκέλ Ζε, αλλά η μεταγραφή του χάλασε λόγω των ενδοιασμών για τον χαρακτήρα του και της άφιξης του Φρανκ Φερκότερεν. Ο Καμερουνέζος πλέον είναι ηγέτης στην Αντβέρπ!

Ο Λαμκέλ Ζε ήταν ο διακαής πόθος του Λάζλο Μπόλονι τον Γενάρη.

Ο Ρουμάνος τεχνικός του Παναθηναϊκού ήθελε πάση θυσία να φέρει τον ταλαντούχο Καμερουνέζο εξτρέμ (γεννήθηκε στις 17/9/96) στη Λεωφόρο. Είχε συνεργαστεί μαζί του στην Αντβέρπ κι έκανε μεγάλη προσπάθεια για να τον φέρει, ενώ ένας επιπλέον στόχος για τα άκρα ήταν και ο Κολομβιανός Στίβεν Μεντόσα, ο οποίος άφησε την Αμιέν και συνεχίζει πλέον στη Βραζιλία για λογαριασμό της Σεαρά.

Η μεταγραφή του Μεντόσα χάλασε… στις καθυστερήσεις, του Ζε, που φαινόταν δεδομένη κόλλησε στους ενδοιασμούς που είχαν στελέχη του Παναθηναϊκού και στον Φρανκ Φερκότερεν. Τον Βέλγο τεχνικό, ο οποίος διαδέχθηκε τον Ιβάν Λέκο στον πάγκο. Ο τελευταίος είχε «τρελαθεί» με τα καμώματα του Ζε και τον είχε στείλει στη δεύτερη ομάδα.

Ο Καμερουνέζος ήθελε σαν τρελός να έρθει στον Παναθηναϊκό. Ανέβασε στα social media φωτογραφίες με τον Μπόλονι, από τους οπαδούς και την ατμόσφαιρα των φίλων του «τριφυλλιού» σε ΟΑΚΑ και Λεωφόρο. Το βροντοφώναζε ότι θέλει Παναθηναϊκό. Έφτασε την περίοδο των εορτών για τα Χριστούγεννα, στο σημείο να πάει σε προπόνηση της Αντβέρπ με φανέλα της Άντερλεχτ και τσακώθηκε με άνδρες της ασφάλειας που δεν του επέτρεψαν την είσοδο στο προπονητικό κέντρο! Οι οπαδοί έγραφαν συνθήματα εναντίον του.

Ηγέτης κι αναντικατάστατος

 Μέχρι τότε είχε πέντε συμμετοχές στην αρχή της σεζόν. Τέσσερις βασικός, εκ των οποίων δύο 90λεπτα. Δεν είχε γκολ και μετρούσε μόλις μία ασίστ. Ο Μπόλονι, όμως, τον ήξερε και τον ήθελε. Έστω και με τη μορφή δανεισμού. Δεν προχώρησε το θέμα και τελικά ήρθε με ελεύθερη μεταγραφή ο Γενί Ενγκμπακοτό.

Για τη ποιότητα του Ζε δεν υπήρχαν ενδοιασμοί. Ο ιδιότροπος χαρακτήρας του ήταν το πρόβλημα. Ακόμα και ο Μπόλονι που τον ήθελε στο «τριφύλλι» είχε θέματα μαζί του, αλλά τα ξεχνούσε λόγω των ικανοτήτων του υψηλόσωμου εξτρέμ. Είχε βρει το κουμπί του. Το ίδιο φαίνεται ότι έκανε και ο Φερκότερεν.

Ο Λαμκέλ Ζε είχε παίξει τελευταία φορά με τον Λέκο στον πάγκο στις 2 Οκτωβρίου. Έκτοτε και μέχρι τις 17 Γενάρη ήταν εκτός αποστολής. Ο Φερκότερεν ήρθε στις 4/1/21 και στο ντεμπούτο του με τη Γάνδη στις 17 του μήνα δεν τον είχε στην αποστολή. Από το επόμενο ματς, όμως, ο Καμερουνέζος δεν βγήκε από τον αγωνιστικό χώρο!

Σε εννέα παιχνίδια ήταν σε όλα βασικός και μάλιστα 90λεπτα! Στο τελευταίο ματς στο 4-2 εντός με την Κορτράικ είχε ένα γκολ και μία ασίστ. Από τη μία ασίστ με τον Λέκο, εντός του 2021 με τον Φερκότερεν στον πάγκο, έχει πέντε γκολ και δύο ασίστ (συνολικά τρεις). Κι εκτόξευσε και πάλι τη μετοχή του… Το συμβόλαιό του είναι έως το 2023 με την Αντβέρπ και πλέον ακόμα κι αν μείνει στον Παναθηναϊκό και τον θελήσει ο Μπόλονι το καλοκαίρι, είναι δύσκολο για οικονομικούς λόγους να υπάρξει ξανά φλερτ.

Στη photo gallery μπορείτε να δείτε τη φετινή του πορεία.



Το ανακοίνωσε ο Εμπαπέ: Φεύγει απ' την Παρί Σεν Ζερμέν!
Το ανακοίνωσε ο Εμπαπέ: Φεύγει απ' την Παρί Σεν Ζερμέν!
Παναθηναϊκός AKTOR: Τρέλα από 11.000 “πράσινους”
Παναθηναϊκός AKTOR: Τρέλα από 11.000 “πράσινους”
Diamond League: Δεύτερος ο Τεντόγλου, πέμπτη η Στεφανίδη
Diamond League: Δεύτερος ο Τεντόγλου, πέμπτη η Στεφανίδη
Conference League: Στη διάθεση του κοινού το τρόπαιο - Ακυρώθηκε η έκθεση στη Ν. Φιλαδέλφεια
Conference League: Στη διάθεση του κοινού το τρόπαιο - Ακυρώθηκε η έκθεση στη Ν. Φιλαδέλφεια
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved