Λαμία: Αναγεννήθηκε Έλληνας άσος κι αφήνει πίσω ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό! (photos)

Λαμία: Αναγεννήθηκε Έλληνας άσος κι αφήνει πίσω ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό! (photos)

Λαμία: Στην ομάδα της Φθιώτιδας ο Φάνης Τζανδάρης νιώθει και πάλι σημαντικός.

Ο Φάνης Τζανδάρης στη Λαμία νιώθει και πάλι σημαντικός.

Ο Θεσσαλονικιός αμυντικός χαφ, ο οποίος τον ερχόμενο Ιούνιο κλείνει τα 28 του χρόνια, απολαμβάνει στην ομάδα της Φθιώτιδας την εμπιστοσύνη του Μιχάλη Γρηγορίου. Αποκτήθηκε στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο για να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή και μέσα σε δύο μήνες έγινε βασικός κι αναντικατάστατος.

Ο Τζανδάρης έχει το προνόμιο να φορέσει τη φανέλα τριών μεγάλων ελληνικών ομάδων Ξεκίνησε από την Ακαδημία του ΠΑΟΚ. Εκεί με τον Άγγελο Αναστασιάδη κέρδισε συμμετοχές και εμπειρίες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του και μετακόμισε στον Ολυμπιακό, αλλά ποτέ δεν ένιωσε σημαντικός κι επιπλέον είχε έναν σοβαρό τραυματισμό όταν παραχωρήθηκε δανεικός στον Πανιώνιο.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης τον πίστευε και το καλοκαίρι του 2017 τον πήρε στον Παναθηναϊκό. Η σεζόν 2017-18 ήταν και η τελευταία που έκανε διψήφιο αριθμό συμμετοχών σε ό,τι αφορά το πρωτάθλημα!

Η σεζόν 2012-13 περιελάμβανε 34 συμμετοχές ως δανεικός στην Αναγέννηση Επανομής. Γύρισε στον ΠΑΟΚ, αλλά έπαιξε μόνο σε δύο αγώνες κυπέλλου και δόθηκε δανεικός στην Καλαμαριά για να μετρήσει έντεκα ματς.

Την περίοδο 2014-15 έκανε το ξεπέταγμα με τον Αναστασιάδη και είχε στον ΠΑΟΚ 29 αγώνες. Ακολούθησε ο Ολυμπιακός, όπου έκανε μόνο συμμετοχή και τον Γενάρη του 2016 πήγε δανεικός στον Πανιώνιο. Έκανε συνολικά 11 συμμετοχές.

Η Σλοβενία ήταν η πρώτη απόπειρα στο εξωτερικό. Πήγε στην Κόπερ, αλλά είχε μόνο πέντε ματς τη σεζόν 2016-17. Ο Ουζουνίδης τον εμπιστεύτηκε, τον πήρε στον Παναθηναϊκό και την περίοδο 2017-18 ο Τζανδάρης μέτρησε 15 αγώνες στο πρωτάθλημα και τρεις στο κύπελλο.

Ο Ουζουνίδης αποχώρησε και ο Δώνης δεν τον είχε στις προτεραιότητες. Ο Τζανδάρης είχε επτά ματς στο πρωτάθλημα και τέσσερις στο κύπελλο τη σεζόν 2018-19. Πέρσι μετακόμισε για δεύτερη φορά στο εξωτερικό κι αφού δεν προχώρησε η μεταγραφή στον Πανιώνιο, λόγω φορολογικής ενημερότητας για την ομάδα της Νέας Σμύρνης. Στη Σλοβακία με τη Σπάρτακ Τρνάβας είχε 10 αγώνες.

Ο Γρηγορίου τον έφερε πίσω στην Ελλάδα και ο πιο ώριμος ως άνθρωπος και ποδοσφαιριστής Τζανδάρης, δείχνει πλέον αναγεννημένος. Μετράει έντεκα αγώνες στο πρωτάθλημα και δεν έπαιξε μόνο με τον ΠΑΟΚ λόγω rotation. Από τα έντεκα ματς ήταν βασικός στα δέκα και τα έξι είναι 90λεπτα. Τα πέντε συνεχόμενα…

Έχει ήδη 850 λεπτά συμμετοχής στη Λαμία, ενώ πέρσι στη Σλοβακία είχε 870 και στον Παναθηναϊκό τη σεζόν 2018-19 μέτρησε 650 λεπτά. Τις δύο σεζόν 2015-16 και 2016-17 είχε συνολικά λιγότερα από 700 λεπτά…

Ο Τζανδάρης με τα τρεξίματά του έχει βοηθήσει την ομάδα της Φθιώτιδας ανασταλτικά και είναι μία από τις αιτίες που η Λαμία δείχνει πιο συμπαγής. Από τα δέκα παιχνίδια με βασικό τον Τζανδάρη, η Λαμία  κι έχει κρατήσει το μηδέν σε επτά αναμετρήσεις. Πλέον, αφήνει πίσω του το παρελθόν στους μεγάλους κι επιχειρεί ένα restart. Το που θα τον οδηγήσει θα φανεί.



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved