Σούντγκρεν: «Έχουμε τον καλύτερο πάγκο στην Ελλάδα»!

Σούντγκρεν: «Έχουμε τον καλύτερο πάγκο στην Ελλάδα»!

Άρης: Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν μίλησε στη Σουηδία για την ποιότητα του ρόστερ των «κίτρινων»!

Μέχρι τέλους θα διεκδικήσει το Πρωτάθλημα ο Άρης, παρότι θα είναι δύσκολο κόντρα στον Ολυμπιακό που έχει πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ. Αυτό ακριβώς είπε ο Ντάνιελ Σούντγκρεν μιλώντας στα ΜΜΕ της Σουηδίας!

Ο άσος των «κίτρινων» έκανε λόγο για τον καλύτερο πάγκο στην Ελλάδα, εξυμνώντας την ποιότητα που διαθέτει στο ρόστερ του ο Άρης. Ξεκαθαρίζοντας πως η ομάδα έχει ψυχολογία και θεωρεί πως όσο τα ματς είναι στο 0-0, έχουν σιγουριά οι Θεσσαλονικείς πως θα βάλουν έστω ένα γκολ για να νικήσουν.

Παράλληλα, αποθέωσε τον Άκη Μάντζιο για τον τρόπο που χειρίζεται τους πάντες εντός ομάδας!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντάνιελ Σούντγκρεν στη Σουηδία:

Για την αλλαγή προπονητή: «Ήταν μια μικρή στροφή για εμένα εκεί. Μια αλλαγή προπονητή έκανε τα πάντα να αλλάξουν. Τώρα παίζω αλλά φυσικά δεν είναι κάτι που θεωρώ δεδομένο. Είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι στο εξωτερικό, οπότε πρέπει να μάθω πολλά. Ένα πράγμα που έχω μάθει είναι ότι κάτι μπορεί να πάει είτε προς τα κάτω είτε προς τα πάνω αρκετά γρήγορα. Αυτό ισχύει για πάρα πολλούς παίκτες που έχουν φύγει από την Σουηδία».

Για την εμφάνιση του με τον ΠΑΟΚ: «Το ντέρμπι σημαίνει πολλά εδώ, σου αρέσει να παίζεις τέτοιους αγώνες. Είναι σαφές ότι είναι ένα επιπλέον κίνητρο για να κάνεις ένα καλό παιχνίδι. Επίσης σε τέτοιους αγώνες που οι σκάουτερς παρακολουθούν».

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Είναι αξιοσημείωτο στην πόλη, ανεξάρτητα από το αν υπάρχει ο κορονοϊός. Υπάρχει μια τεράστια αντιπαλότητα εδώ. Αλλά χαίρομαι που έπαιξα ντέρμπι πέρυσι με κόσμο, έπρεπε να το νιώσετε. Ήταν καυτό. Μπορούμε να το συγκρίνουμε αρκετά με το ντέρμπι της Στοκχόλμης».

Για το τι άλλαξε με τον Μάντζιο: «Είναι όπως όταν έπαιξα στο AIK με τον Ρίκαρντ Νόρλινγκ μου έδωσε εμπιστοσύνη από την πρώτη μέρα και έχουμε έναν καλό διάλογο. Πιστεύω επίσης ότι έχουμε πολύ καλύτερη ομαδική συνοχή φέτος με τον νέο προπονητή. Δεν αφήνει κανέναν έξω. Όλοι αισθάνονται ότι έχουν συμμετοχή. Κατά τη γνώμη μου, έχουμε τον καλύτερο πάγκο στο Πρωτάθλημα. Έχουμε πάντα πολύ καλούς παίκτες που θα μπορούσαν εξίσου να αρχίσουν ή να κάθονται στον πάγκο κάθε παιχνίδι. Έτσι, υπάρχει πολύ καλύτερος ανταγωνισμός σε όλες τις θέσεις φέτος. Αυτό μας έκανε να κερδίσουμε τους αγώνες μας. Είναι λίγο σαν την AIK όταν κερδίσαμε το χρυσό Πρωτάθλημα Σουηδίας, που κερδίζαμε τους αγώνες 1-0. Όταν είναι 0-0, νιώθουμε μια αίσθηση ασφάλειας, κερδίζουμε και ξέρουμε ότι τελικά θα πετύχουμε γκολ. Έχουμε σημειώσει γκολ σε κάθε αγώνα μέχρι στιγμής».

Για την γλώσσα: «Καταλαβαίνει Αγγλικά και μερικές φορές μιλάει Αγγλικά αλλά έχουμε πάντα διερμηνέα. Όλα λειτουργούν υπέροχα. Προσπάθησα να μάθω λίγα ελληνικά. Αλλά δεν έχουμε πολλούς Έλληνες στην ομάδα κυρίως Ισπανικά μιλάμε στα αποδυτήρια εκτός από Αγγλικά».

Για το γεγονός ότι ο Άρης βρίσκεται στη δεύτερη θέση πίσω από τον Ολυμπιακό: «Έχουμε μια υπέροχη ομάδα. Αλλά πρέπει να είμαστε ταπεινοί και να δούμε ότι ο Ολυμπιακός έχει περίπου είκοσι φορές τον προϋπολογισμό σε σύγκριση με εμάς και παίκτες του Champions League. Είναι σαφές ότι είναι δύσκολο. Αλλά αν παίζουμε όπως κάνουμε τώρα και έχουμε την ίδια άμυνα, θα είμαστε σίγουρα σε όλη τη διαδρομή».

Για την εμπιστοσύνη: «Είναι πολύ πιο εύκολο όταν κερδίζεις εμπιστοσύνη. Αισθάνομαι πολύ καλά τώρα. Κέρδισα νέα ενέργεια».



Ο «τελικός της χρονιάς» στην Μπολόνια για τον Παναθηναϊκό AKTOR - Η ώρα και το κανάλι
Ο «τελικός της χρονιάς» στην Μπολόνια για τον Παναθηναϊκό AKTOR - Η ώρα και το κανάλι
Σεπόλια: Ένοχος για βιασμό, αθώος για εμπορία ο Ηλίας Μίχος - Αθώα για μαστροπεία η μητέρα
Σεπόλια: Ένοχος για βιασμό, αθώος για εμπορία ο Ηλίας Μίχος - Αθώα για μαστροπεία η μητέρα
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Βίρτους - Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Βίρτους - Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Λέστερ: Απολύθηκε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας λόγω σχέσης με παίκτρια
Λέστερ: Απολύθηκε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας λόγω σχέσης με παίκτρια
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved