Μπόλονι: «Νίκη που την είχαμε ανάγκη»!

Μπόλονι: «Νίκη που την είχαμε ανάγκη»!

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός: Απολαυστικός Μπόλονι που μίλησε για το ματς με την ΑΕΚ, τους παίκτες που συγχαίρει και τον… Άγιο Νικόλαο!

Η νίκη του Παναθηναϊκού, «απελευθέρωσε» τις σκέψεις του Λάζλο Μπόλονι. Ο Ρουμάνος τεχνικός πανευτυχής απ’ την επικράτηση του «τριφυλλιού» στο μεγάλο παιχνίδι με την ΑΕΚ, αλλά ταυτόχρονα και την προσωπική του επικράτηση κόντρα στον Καρέρα στη «μάχη» των πάγκων, ανέλυσε με απολαυστικό τρόπο το ματς!

Ο προπονητής των «πράσινων» μίλησε για μια νίκη που είχε ανάγκη ο Παναθηναϊκός. Αποτέλεσμα που αποδεικνύει πως σωστά είχαν διαγνωστεί τα προβλήματα και πλέον σιγά-σιγά χορηγείται… φάρμακο στην ομάδα για να τα ξεπεράσει! Εξήρε τον Κουρμπέλη και τον Μαουρίσιο, αλλά ταυτόχρονα έκρουσε και τον κώδωνα λέγοντας πως η χαρά πρέπει να σταματήσει εδώ και να κοιτάξει το «τριφύλλι» το επόμενο ματς.

Δεν παρέλειψε κιόλας να ευχηθεί σε όσους γιορτάζουν και να ευχαριστήσει τον Άγιο Νικόλαο για το… δώρο που περίμενε την ημέρα αυτή!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λάζλο Μπόλονι:

«Έχω βαθιές σκέψεις… Θέλαμε να κάνουμε ένα βήμα μπροστά απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα. Παίξαμε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο. Βεβαίως τώρα θα πρέπει να δω πως θα… ράψω το πρώτο ημίχρονο με την ΑΕΚ, με το δεύτερο που είχαμε κόντρα στον Ολυμπιακό. Εδώ θα πω πως γυάλισα καλά τα παπούτσια μου, ώστε να με βοηθήσει ο Άγιος Νικόλαος, να μου φέρει δώρα. Συζητήσαμε στα αποδυτήρια, είχα πει πως αν θέλουμε θετικό αποτέλεσμα είναι ευκαιρία να δώσουμε εγκάρδιες ευχές σε όσους γιορτάζουν σήμερα στην Ελλάδα».

Για την εικόνα στο τελευταίο εικοσάλεπτο: «Ενδεχομένως να είναι αλήθεια πως δε βγήκαν οι αλλαγές. Στο ποδόσφαιρο και στη γεωργία, όλοι έχουν δίκιο. Όταν νικάμε 2-0 την ΑΕΚ μπορούμε να πάρουμε όλα τα ρίσκα. Η αντίπαλη ομάδα ήταν λογικό να επιτεθεί περισσότερο. Έχει πληγεί η περηφάνια τους και τους δίνει ενέργεια στο γήπεδο. Απ’ την άλλη μπορεί εμείς να σκεφτούμε πως είναι πιο εύκολα επειδή νικάμε 2-0 και εξ’ αιτίας αυτού του αποτελέσματος πάμε προς τα πίσω 10 μέτρα. Οπότε όλα αυτά παίζουν το ρόλο τους. Γίνεται δύσκολο το έργο των παικτών που μπαίνουν ως αλλαγές για να προσαρμοστούν και να κάνουν το παιχνίδι τους. Όλα αυτά δημιουργούν απ’ την πλευρά της ΑΕΚ μια κατάσταση, τα τελευταία 20 λεπτά η αλήθεια είναι πως μας πίεσε».

Για το αν αδικεί η ομάδα του τον εαυτό της με την εικόνα στα τελευταία λεπτά: «Βεβαίως. Όταν νικάς 2-0 στο ημίχρονο, είναι καλό αλλά επικίνδυνο. Όταν δέχεσαι τέρμα η άλλη ομάδα παίρνει το οξυγόνο που στερεί από εμάς. Να συγχαρώ με την ευκαιρία όλους τους παίκτες μου, όλη την ομάδα. Θα ήθελα να αναφερθώ σε δύο παίκτες. Τον Κουρμπέλη και τον Μαουρίσιο. Σημαντικοί παίκτες, οι οποίοι υπέφεραν κατά τη διάρκεια των προπονήσεων με τραυματισμούς που ενδεχομένως να μην μπορέσουν να αναρρώσουν μέχρι και τον Γενάρη. Τώρα σκέφτομαι πως υπάρχει χαρά στα αποδυτήρια, αλλά θα τη σπάσω αυτή τη χαρά και θα τους πω πως μια νίκη εκτός έδρας είναι σημαντική, αν μπορέσεις να τη σφραγίσεις με νίκη εντός. Ναι μεν τους συγχαίρω αλλά σκέφτομαι τον επόμενο αγώνα».

Για το αν μπορεί να είναι η αφετηρία αυτό το αποτέλεσμα: «Πρόκειται για μια νίκη που την είχαμε ανάγκη. Έτσι αποδεικνύεται πως αυτοί που μετέχουν στην Ευρώπη και σκέφτομαι τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, μπορούμε κι εμείς να φτάσουμε στο δικό τους επίπεδο. Μου δίνει κι εμένα κάποια ασφάλεια για τις ιδέες μου. Όταν είχα έρθει είχα πει να κάνουμε μια διάγνωση. Άρα η διάγνωση που είχαμε κάνει φαίνεται να είναι σωστή και αρχίζουμε να βρίσκουμε τα φάρμακα που χρειάζεται».

 



ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: «Να δώσουμε ο,τι έχουμε, χωρίς να θέσουμε σε κίνδυνο την ομάδα»
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: «Να δώσουμε ο,τι έχουμε, χωρίς να θέσουμε σε κίνδυνο την ομάδα»
Ξέφρενο πάρτι στο Μιλάνο για το 20ό πρωτάθλημα της Ίντερ (vids+pics)
Ξέφρενο πάρτι στο Μιλάνο για το 20ό πρωτάθλημα της Ίντερ (vids+pics)
Παναθηναϊκός AKTOR: Μήνυμα της ΚΑΕ με συστάσεις και... εκπλήξεις προς τον κόσμο
Παναθηναϊκός AKTOR: Μήνυμα της ΚΑΕ με συστάσεις και... εκπλήξεις προς τον κόσμο
Δολοφονία Λυγγερίδη: Βαριές διώξεις για τους συλληφθέντες - Δικογραφία για 160 άτομα
Δολοφονία Λυγγερίδη: Βαριές διώξεις για τους συλληφθέντες - Δικογραφία για 160 άτομα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved