Γρηγορίου: «Κάναμε… δώρο στον αντίπαλο»!

Γρηγορίου: «Κάναμε… δώρο στον αντίπαλο»!

ΑΕΚ-ΑΕΛ: Ο Μιχάλης Γρηγορίου στάθηκε στα λάθη των παικτών του που λειτούργησαν ως… δώρα στην ΑΕΚ!

Το τελικό 4-1 στη Ριζούπολη, δείχνει μια άνετη επικράτηση της ΑΕΚ επί της ΑΕΛ. Ο Μιχάλης Γρηγορίου στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα του ισοφάρισε λίγο πριν το 70’ και δεν κατόρθωσε να αποφύγει τα λάθη που έφεραν τα τέρματα της Ένωσης που τελικά διαμόρφωσαν το 4-1.

Ο Έλληνας τεχνικός ξεκαθάρισε πως αυτό το έχει ξανακάνει η ΑΕΛ και πρέπει να σταματήσει τα… δώρα, για να πάρει αποτελέσματα που θέλει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μιχάλη Γρηγορίου:

«Άλλο ένα παιχνίδι στο οποίο θεωρώ πως κάναμε δώρο στον αντίπαλο. Όταν φέρνεις το ματς στα ίσα στο 68’ και από εκεί και πέρα κάνουμε δώρο το δεύτερο γκολ σε μια μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ, η λογική λέει πως δύσκολα θα επανέρθεις. Για 72 λεπτά η ομάδα έδειξε πως μπορεί να ανταγωνιστεί οποιοδήποτε αντίπαλο. Ακούγοντας κάποιος το τελικό αποτέλεσμα θα θεωρεί πως ήταν εύκολη νίκη, αλλά δεν είναι έτσι τα πράγματα. Μάθημα για το επόμενο ματς πως όταν φτάσεις το ματς σε αυτά τα σημεία, να είσαι πιο σοβαρός για να πάρεις κάτι απ’ αυτά».

Για τα λάθη: «Δεν είναι θέμα να διορθωθεί το μυαλό, είναι επαναλαμβανόμενα τα λάθη που κάνουμε σε λεπτομέρειες. Εχουμε την ατυχία σε κάθε λάθος να δεχτούμε γκολ. Έχουμε κάνει δώρο γκολ σε αντιπάλους μας, το θέμα συγκέντρωσης είναι ατομικό του κάθε παίκτη. Λάθη γίνονται γι’ αυτό μπαίνουν γκολ. Ευελπιστώ στο μέλλον δε θα συνεχίσουμε να κάνουμε και θα εκμεταλλευτούμε τα λάθη αντιπάλων».

Για τις αλλαγές που δεν πρόλαβε: «Δεν προλάβαμε να κάνουμε αλλαγές. Για μένα κομβικό ήταν η επίτευξη του δεύτερου γκολ της ΑΕΚ, με το τρίτο όλα τελείωσαν. Θα μείνω εκεί και στα λάθη που πρέπει να διορθώσουμε.

Εγώ θα μείνει στο λάθος που κάναμε κι ο κ. Καρέρα στο άγχος της ομάδας του που έφυγε, με το τρίτο γκολ… κλείδωσε το ματς».



Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved