Παναθηναϊκός: 583’ μαζί με... μισή συνεργασία Μακέντα και Καρλίτος (photos+video)

Παναθηναϊκός: 583’ μαζί με... μισή συνεργασία Μακέντα και Καρλίτος (photos+video)

Το επιθετικό δίδυμο Μακέντα, Καρλίτος φαινόταν πολύ ελκυστικό στα χαρτιά πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος, αλλά οι αριθμοί μέχρι τώρα δεν δικαιώνουν τις προσδοκίες.

Ο Καρλίτος ήρθε τον περασμένο Γενάρη και όλοι ονειρευόμασταν, ότι μαζί με τον Μακέντα θα ήταν ένα από τα καλύτερα επιθετικά δίδυμα του πρωταθλήματος. Το Οnsports.gr έκατσε, έψαξε και σας αναλύει με αριθμούς, ότι ο Ισπανός και ο Ιταλός δεν μπορούν να βρεθούν στο γήπεδο.

Είτε ο Καρλίτος παίζει αριστερά στο 4-3-3 του Πογιάτος, είτε παίζει σε πιο ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Ιταλό στο 4-4-1-1 του Μπόλονι η μεταξύ τους συνεργασία είναι πολύ δύσκολη και ακόμα δεν έχουν… χημεία.

ΕΞΙΜΙΣΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΜΙΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Σε αυτές τις οκτώ πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος ο Μακέντα με τον Καρλίτος έχουν συνυπάρξει στο γήπεδο 583 λεπτά. Περίπου δηλαδή έξι παιχνίδια και σχεδόν ένα ημίχρονο. Σε αυτό το χρονικό διάστημα δεν έχουν καταφέρει να συνεργαστούν μαζί, ούτε σε ένα γκολ της ομάδας με εξαίρεση το γκολ του Καρλίτος με τον ΟΦΗ, που ο Μακέντα έκανε τακουνάκι και η μπάλα βρήκε σε αντίπαλο και από εκεί έφθασε στον Καρλίτος, που με ωραία ενέργεια σκόραρε. Σε όλα τα άλλα παιχνίδια το απόλυτο μηδέν και ασφαλώς είναι θέμα ενόψει της συνέχειας στο πρωτάθλημα.

Είναι φανερό, ότι με τα χαφ και τους ακραίους, που έχει η ομάδα(όπως έχω ξανατονίσει) είναι προτιμότερο να προστεθεί ένα χαφ και να αφαιρεθεί ένας από τους δύο , ώστε ο Παναθηναϊκός να είναι πιο γεμάτος στον άξονα , να πρεσάρει καλύτερα και να είναι καλύτερος δημιουργικά πιθανότατα με τον Βιγιαφάνιες σε αυτή την θέση.

Πάμε να δούμε την συνύπαρξη Μακέντα, Καρλίτος στα οκτώ παιχνίδια του πρωταθλήματος.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 1-0  -97’

carlitos macheda asteras

Αυτό είναι το ένα από τα δύο παιχνίδια, που άρχισαν και τελείωσαν και οι δύο το παιχνίδι. Ο Καρλίτος έπαιζε πιο αριστερά και φορ ο Μακέντα στο 4-3-3 και οι δυο τους αγωνίστηκαν 97 λεπτά χωρίς να καταφέρουν να έχουν μία συνεργασία, που να οδηγήσει σε γκολ. Το δοκάρι ο Καρλίτος το είχε από απευθείας εκτέλεση φάουλ.

ΛΑΡΙΣΑ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 1-1  -74’

carlitos macheda ael

Σε αυτό το παιχνίδι Μακέντα και Καρλίτος αγωνίστηκαν μαζί 74 λεπτά με τον Ισπανό να παίζει πιο αριστερά. Ο Ιταλός αποχώρησε από το γήπεδο στο 74 και λίγο πριν το τέλος έγινε αλλαγή στο 92 ο Καρλίτος αν και ήταν 1-1 το σκορ και μπήκε στην θέση του ο Ιωαννίδης. Ο Μακέντα σκόραρε το μοναδικό γκολ της ομάδας στο 25, από πάσα του Αϊτόρ και ο Ιταλός με τον Ισπανό δεν μπόρεσαν να βρεθούν…

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΑΡΗΣ 0-1  -25’
Αυτό είναι το παιχνίδι, που έχουν συνυπάρξει στο γήπεδο τον λιγότερο χρόνο οι δυό τους. Μόλις 25’. Ο Καρλίτος έπαιξε σε όλο το παιχνίδι, αλλά ο Μακέντα έμεινε εκτός ενδεκάδας και μπήκε αλλαγή στο 71’ και έπαιξε μαζί με τον Ισπανό στην επίθεση. Σε αυτά τα 25 λεπτά δεν μπόρεσαν να κάνουν τίποτα μαζί και στο 78 ο Μακέντα είχε σουτ στο δοκάρι από πάσα του Χουανκάρ.

ΟΦΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 2-2  -95’

carlitos macheda ofi

Στο Ηράκλειο Καρλίτος και Μακέντα άρχισαν και τελείωσαν μαζί το παιχνίδι με τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο να βάζει τον Ισπανό κοντά στον Ιταλό σε ένα 4-4-1-1. Σκόραραν και οι δύο σε αυτό το παιχνίδι και είναι το πρώτο και τελευταίο ματς μέχρι τώρα, που έστω και από …σπόντα έβγαλαν μία συνεργασία στο γκολ, που πέτυχε ο Καρλίτος. Ο Μακέντα βρήκε την μπάλα με το τακουνάκι , αυτή χτύπησε σε έναν αντίπαλο και κατέληξε στον Καρλίτος, που με ωραία ενέργεια και σουτ σκόραρε. Γκολ πέτυχε και ο Μακέντα στις καθυστερήσεις από κεφαλιά-πάσα …αντιπάλου, ενώ το πέναλτι, που έχασε το κέρδισε ο ίδιος ο Ιταλός.


ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΒΟΛΟΣ 1-1  -76’

carlitos macheda volos

Ο Μακέντα έπαιξε λίγο πίσω από τον Καρλίτος στο πρώτο παιχνίδι του Μπόλονι στον πάγκο της ομάδας και σε διάταξη 4-4-1-1. Ηταν και οι δύο στην ενδεκάδα, αλλά ο Καρλίτος έγινε αλλαγή στο 76. Ο Ισπανός είχε σκοράρει στο 56’ από πάσα του Μαουρίσιο στη συνέχεια της φάσης από ένα πέναλτι, που εκτέλεσε ο Ισπανός , αλλά απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Βόλου σε κόρνερ. Το πέναλτι το κέρδισε ο Σάντσες. Και σε αυτό το παιχνίδι Καρλίτος και Μακέντα για 76 λεπτά δεν βρέθηκαν σε φάση για γκολ.

ΛΑΜΙΑ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 0-2  -82’

carlitos macheda lamia

Πέτυχε δύο γκολ ο Καρλίτος σε ένα ματς, που ήταν μαζί με τον Μακέντα στην επίθεση για 82 λεπτά. Τότε έγινε αλλαγή ο Ιταλός και στο 88 βγήκε από το παιχνίδι και ο Ισπανός. Στα δύο γκολ του Καρλίτος έχει συμμετοχή ο Χατζηγιοβάνης και για άλλο ένα ματς δεν βγήκαν συνεργασίες με τον Μακέντα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ 1-0  -73’

carlitos macheda apollon

Και οι δύο ήταν στο αρχικό σχήμα με τον Καρλίτος να παίζει λίγο πιο πίσω από τον Μακέντα. Για άλλο ένα παιχνίδι δεν μπόρεσαν να συνεργαστούν σωστά. Το γκολ το έβαλε ο Χατζηγιοβάνης με πέναλτι . Ο Μακέντα έγινε αλλαγή στο 73 , ο Καρλίτος έμεινε μέχρι το τέλος. Άλλη μία κακή εμφάνιση των δύο επιθετικών.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 0-1  -61’
Για άλλο ένα παιχνίδι άρχισαν μαζί το παιχνίδι με τον Καρλίτος να παίζει λίγο πιο πίσω από τον Μακέντα, αλλά το αποτέλεσμα ήταν μηδέν στην κυριολεξία, αφού και η ομάδα έμεινε στο μηδέν και οι δύο επιθετικοί ήταν τελείως ακίνδυνοι και δεν μπόρεσαν να …βρεθούν στο γήπεδο. Ο Μακέντα έγινε αλλαγή στο 61 και αντέδρασε, ο Καρλίτος έμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα, χωρίς να κάνει κάτι.



Ρέντη: Στον εισαγγελέα οι κατηγορούμενοι χούλιγκαν - Απολογούνται οι πρώτοι 10 από τους 67
Ρέντη: Στον εισαγγελέα οι κατηγορούμενοι χούλιγκαν - Απολογούνται οι πρώτοι 10 από τους 67
Basketball Champions League: Στο Βελιγράδι για το... όνειρο το Περιστέρι – Το πρόγραμμα του Final 4
Basketball Champions League: Στο Βελιγράδι για το... όνειρο το Περιστέρι – Το πρόγραμμα του Final 4
Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved