Λάρισα - Λαμία: Νίκη… οξυγόνο

Λάρισα - Λαμία: Νίκη… οξυγόνο

ΑΕΛ - Λαμία: Το «τρίποντο» που θα δώσει μεγάλη ανάσα αναζητούν οι δύο ομάδες στην αναμέτρηση του Αλκαζάρ.

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα και πρώτη στην έδρα της θέλει να πάρει η Λάρισα στην «μάχη» της Κυριακής (8/11) στις 17:15 απέναντι στην ομάδα της Φθιώτιδας. Οι «βυσσινί» προέρχονται από το «διπλό» στους «Ζωσιμάδες» και θέλουν να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες για να πάρουν σημαντική βαθμολογική ανάσα.

Από την άλλη, το «συγκρότημα» της Λαμίας αναζητά ένα θετικό αποτέλεσμα που θα την κάνει να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ μετρά μόλις μία ισοπαλία σε έξι αναμετρήσεις, κάτι που σημαίνει το ματς με την ΑΕΛ είναι «τελικός».

Με Τρούγιτς και Σεσέροβιτς

Στην διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου, έπειτα από καιρό είναι ο Τρούγιτς, ενώ ο Σεσέροβιτς επιστρέφει μετά την απουσία του με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Αντίθετα, εκτός είναι ο Αλί Γκαζάλ.

Η αποστολή της ΑΕΛ: Νάγκι, Μπάγιτς, Ηλιάδης, Μούζεκ, Μπέρτος, Γρηγορόπουλος, Μαϊδανός, Ζίζιτς, Μιχαήλ, Στελιάνος, Σεσέροβιτς, Σπαρβ, Μιλοσάβλιεβιτς, Κωστή, Νικολιάς, Δάκτυλας, Πλατέλλας, Γιουνές, Ντουρμισάι, Τρούγιτς, Πινακάς, Κοτσιανούλης.

Με έξι απουσίες στο Αλκαζάρ

Πολλούς λόγους για να «πονοκεφαλιάζει» έχει ο Μπάμπης Τεννές. Ο Έλληνας τεχνικός δεν υπολογίζει στον τραυματία Βύντρα και τους Προβυδάκη, Γκούγκα, Βιγιάλμπα, Βασιλακάκη, Μπιανκόνι, και Νιάσε.

Η αποστολή της Λαμίας: Επασί, Θεοδωρόπουλος, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Ζιούλης, Σκόνδρας, Μπαχανάκ, Ασίγκμπα, Σαραμαντάς, Βασιλόγιαννης, Μαργαρίτης, Μπεχαράνο, Χατζηστραβός, Τσούκαλος, Μπουλούλης, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Αραμπούλι, Ντέλετιτς, Κωστίκας.



Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
Θρήνος στην Αργεντινή - Πέθανε ο θρυλικός Σέζαρ Λουίς Μενότι
Θρήνος στην Αργεντινή - Πέθανε ο θρυλικός Σέζαρ Λουίς Μενότι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved