Σάκχοφ: «Μας αφύπνισε το γκολ που δεχτήκαμε»! (Photos)

Σάκχοφ: «Μας αφύπνισε το γκολ που δεχτήκαμε»! (Photos)

Ο Γέβγεν Σάκχοφ χάρισε τη νίκη στην ΑΕΚ με το τέρμα που σημείωσε, με τον Ουκρανό να τονίζει πως έκανε καλό στην ομάδα του το γκολ που έβαλε ο ΟΦΗ!

Η είσοδός του στα χαφ, έχει κάνει καλύτερη την ΑΕΚ. Πέτυχε το γκολ κόντρα στον ΟΦΗ και με αυτό χάρισε τους τρεις βαθμούς στην Ένωση! Ο Γέβγεν Σάκχοφ όπως δήλωσε ήθελε να σκοράρει και για προσωπικό του λόγο, καθώς ήθελε να αφιερώσει το γκολ στη μνήμη του πεθερού του.

Παράλληλα, ο Ουκρανός στάθηκε στο γεγονός πως η Ένωση αφυπνίστηκε μόλις δέχτηκε το γκολ απ’ τον ΟΦΗ! Τέλος, αναφορικά με τα ματς με τη Ζόρια, τόνισε πως θα είναι δύσκολα λόγω της νοοτροπίας των συμπατριωτών του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάκχοφ:

«Είμαι χαρούμενος που τρέχω πολύ και δίνω το καλύτερό μου. Είναι η δουλειά μου να δίνω τα πάντα».

Για το αν αντέχει λόγω των συνεχόμενων ματς: «Μέχρι τώρα είμαι καλά δόξα τω θεώ. Συνεχίζουμε. Είναι σημαντική η νοοτροπία μας, δεχτήκαμε γκολ, αλλά αντιδράσαμε αμέσως».

Για τις πολλές δουλειές που κάνει: «Αυτό μου ζητά ο προπονητής, προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου box to box. Θέλω να αφιερώσω αυτό το γκολ στον πατέρα της συζύγου μου, σαν σήμερα θα ήταν τα γενέθλιά μου, σημαντική μέρα και σημαντικό που σκόραρα».

Για το γκολ: «Είχα αυτή την ξεχωριστή αίσθηση σήμερα, έπρεπε να σκοράρω. Ήταν και το πρώτο μου γκολ. Αυτό που σκέφτομαι πάντα είναι να νικά η ομάδα οπότε το σημαντικό είναι πως βοήθησα για να γίνει αυτό. Απ’ τη στιγμή που σκόραρα ήταν η κατάλληλη κίνηση».

Για το γιατί δεν ξεκινά καλά η ΑΕΚ τα ματς: «Ίσως χρειαζόμαστε κάποια λεπτά να μπούμε στο ματς. Δε λέω πως είναι καλό να δέχεσαι γκολ, αλλά στην προκειμένη ίσως μας έκανε καλό για να αφυπνιστούμε. Μετά το γκολ αντιδράσαμε».

Για την έλλειψη του κόσμου: «Ελπίζω οι οπαδοί να ήταν μαζί μας, είναι μέρος του παιχνιδιού, είναι σημαντικοί. Είμαι χαρούμενος που νικήσαμε κι ελπίζω να είναι χαρούμενοι κι αυτοί».

Για το πώς αποφάσισε να γυρίσει στην Ελλάδα: «Δέχτηκα την πρόταση, το σκέφτηκα, ξέρω το Πρωτάθλημα, πέρασα τρία χρόνια στον ΠΑΟΚ. Μου έλειπε το συναισθηματικό μέρος του παιχνιδιού, η Ελλάδα είναι σα δεύτερο σπίτι μου».

Για το αν προτιμά Αθήνα ή Θεσσαλονίκη: «Αγαπώ την Ελλάδα!».

Για το αν τον έπεισε ο Τσιγκρίνσκι: «Έχουμε παίξει μαζί, τον ξέρω καιρό, ως άνθρωπος είναι καταπληκτικός, ήταν σημαντικός παράγοντας για να παίξω εδώ».

Για τη Ζόρια: «Πριν πολύ καιρό έφυγα απ’ την Ουκρανία. Έχουν το ίδιο πνεύμα, είναι μαχητές, καλό γκρουπ, καλό προπονητή, ξέρουμε πως δε θα είναι εύκολο».



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved