Μαρτίνς: «Βοήθησε το σύστημα με δύο επιθετικούς»!

Μαρτίνς: «Βοήθησε το σύστημα με δύο επιθετικούς»!

Τον τερματοφύλακα του Απόλλωνα έβγαλε πρωταγωνιστή της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, ο Πέδρο Μαρτίνς, που μίλησε για τις πολλές αλλαγές που επηρέασαν την ομάδα του.

Δεν έμεινε ικανοποιημένος απ’ το πρώτο ημίχρονο του Ολυμπιακού κόντρα στον Απόλλωνα, ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο τερματοφύλακας των Πειραιωτών μίλησα για τις πολλές ευκαιρίες των γηπεδούχων που σταμάτησαν στον πρωταγωνιστή τερματοφύλακα του Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά ταυτόχρονα έκανε λόγο για κακό πρώτο ημίχρονο. Ως δικαιολογία χρησιμοποίησε τις πολλές αλλαγές, που όμως έπρεπε να γίνουν πριν τη Μάντσεστερ Σίτι όπως ξεκαθάρισε. Τέλος, στάθηκε στη χρησιμοποίηση δύο επιθετικών που βοήθησε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς:

«Έχουμε αρκετούς παίκτες που δεν έχουν ρυθμό γιατί τους λείπουν τα ματς. Παίξαμε σήμερα με 6-7 παίκτες διαφορετικούς σε σχέση με προηγούμενα ματς. Για άλλους ήταν το πρώτο παιχνίδι και για άλλους ήταν ίσως μια κακή μέρα γιατί νομίζω στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν καλοί. Υπήρχαν παίκτες απ’ τους οποίους περιμέναμε περισσότερα επειδή δεν είναι απ’ αυτούς που τους λείπουν παιχνίδια. Στο πρώτο μέρος δεν παίξαμε καλά, είχαμε καλές φάσεις για γκολ από στημένες μπάλες, ο τερματοφύλακας έκανε εκπληκτικές αποκρούσεις και γι’ αυτό δεν ήρθε το γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε αλλαγές, επιμείναμε, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, διαφορετική η εικόνα μας. Επίσης πρωταγωνιστής ήταν ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα. Ήρθαν τα γκολ και πήραμε το παιχνίδι».

Για το 4-4-2 με Χασάν και Ελ Αραμπί: «Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν επιτυχημένες οι προσπάθειες να μπούμε στην περιοχή του αντιπάλου, ό,τι κάναμε έγινε από στημένες μπαλιές. Κάναμε ευκαιρίες, αλλά δεν ανοίξαμε την άμυνα. Στο δεύτερο μέρος δεν παίξαμε άμεσο παιχνίδι αλλά κάναμε περισσότερες ευκαιρίες. Βάλαμε δύο γκολ και θα μπορούσαμε τουλάχιστον άλλα δύο, ο τερματοφύλακας ήταν σε εξαιρετική κατάσταση μας εμπόδισε αρκετά. Παίξαμε πιο χαμηλά την άμυνα του αντιπάλου, είχαμε περισσότερες ευκαιρίες και βοήθησε πως παίξαμε με δύο επιθετικούς».

Για τους Βινάγκρε και Ντρέγκερ: «Ο Ντρέγκερ πήγε πολύ καλά είναι σε καλό επίπεδο. Ο Βινάγκρε έχει πολύ καλύτερα πράγματα να δείξει. Είναι αλήθεια πως του λείπουν τα ματς, ο αγωνιστικός ρυθμός. Όμως νομίζουμε πως μπορούμε να τον δούμε βελτιωμένο. Ξέραμε πως έπρεπε να κάνουμε αλλαγές, πρώτον γιατί ήταν ευκαιρία να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε αυτό το ματς, ενώ το ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι είναι κοντά και έπρεπε να ξεκουράσουμε κάποιους παίκτες. Γνωρίζαμε το ρίσκο, γνωρίζαμε πως ίσως να μην έχουμε μια εικόνα όχι τόσο καλή, όμως έπρεπε να το κάνουμε. Ήταν κάτι που το είχαμε αποφασίσει».

Για τον Πέπε κι αν του δίνει έξτρα επιλογές: «Δεν είναι μόνο ο Πέπε, όλοι οι παίκτες μας είναι υποψήφιοι για τις θέσεις. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός, υπάρχει μια ομοιογένεια στην ομάδα μας. Φυσικά δεν μπορούν να παίξουν όλοι, όμως όλοι είναι διαθέσιμοι και πάντα στις επιλογές μας για να δώσουν λύσεις».



Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved