Σίμος: «Θα κάνουμε την καλύτερη προσπάθεια»! (Video)

Σίμος: «Θα κάνουμε την καλύτερη προσπάθεια»! (Video)

Ο Γιώργος Σίμος μίλησε για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό που πλησιάζει, τους καλούς φίλους που θα συναντήσει, ενώ ανέλυσε το γιατί υπάρχουν τόσοι πολλοί τραυματισμοί αυτό το διάστημα.

Η αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό πλησιάζει. Ο Γιώργος Σίμος προετοιμάζει την ομάδα του ΟΦΗ, έχοντας να αντιμετωπίσει προβλήματα τραυματισμών. Παρ’ όλα αυτά, ο Έλληνας τεχνικός δεν πτοείται. Όπως δήλωσε στο επίσημο κανάλι της Κρητικής ομάδας, έχει λύσεις στην ομάδα για να καλυφθούν τα κενά των τραυματιών.

Κατά τα άλλα, αναφέρθηκε στη νέα κατάσταση του Παναθηναϊκού που συνήθως δίνει έξτρα κίνητρο, αλλά δεν τον φοβίζει το γεγονός. Μάλιστα επισήμανε πως στο τέλος η ομάδα του θα πάρει αυτό που αξίζει!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Σίμου:

«Όταν γίνεται μια αλλαγή προπονητή σε μια ομάδα και κυρίως σε μια μεγάλη όπως είναι ο Παναθηναϊκός, οι ποδοσφαιριστές και όλος ο οργανισμός, βρίσκουν ένα καινούργιο κίνητρο, προσπαθούν να κάνουν μια νέα αρχή. Αυτό δεν επηρεάζει τη δική μας ομάδα, το μόνο σίγουρο είναι πως σύμφωνα με τα νέα δεδομένα θα συναντήσω πολλούς πρώην συνεργάτες και πάνω απ’ όλα πολύ καλούς μου φίλους. Αυτό δεν έχει να κάνει με τον αγώνα. Θα είναι για 95 λεπτά. Η δική μας ομάδα, βασιζόμενη στα δικά μας χαρακτηριστικά, σωματικά και πνευματικά, θα κάνει την καλύτερη προσπάθεια και στο τέλος πιστεύω θα πάρουμε αυτό που αξίζουμε στο γήπεδο».

Για τους τραυματισμούς: «Έχουμε κάποιους τραυματισμούς, αλλά αυτό που γνωρίζω είναι πως έχουμε γκρουπ ποδοσφαιριστών που όποιος κι αν λείψει μπορούμε να τον αντικαταστήσουμε. Βλέπω κάθε μέρα την προσπάθεια και τη δουλειά που κάνουν οι παίκτες στο γήπεδο. Έχουν δουλέψει καλά, είμαι ευχαριστημένος και ξέρω πως την Κυριακή αυτοί που θα αγωνιστούν θα κάνουν το καλύτερο για την ομάδα και στο τέλος θα πετύχουμε κάτι καλό. Σαν ενημέρωση να πω πως ο τραυματισμός στο ποδόσφαιρο εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Μια κακή στιγμή, οι αντίπαλοι, τα γήπεδα, η προπόνηση που εμείς ελέγχουμε, το ιστορικό του κάθε παίκτη και πολλά άλλα, η διατροφή η αποκατάσταση και άλλα. Όλα αυτά μαζί με κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στο ποδόσφαιρο, που είναι η καραντίνα, η αποχή από τις δραστηριότητες, το κάνει πολύ πιο δύσκολο όλο αυτό. Υπάρχουν Πρωταθλήματα που τελείωσαν τον Φεβρουάριο και οι ποδοσφαιριστές γράφτηκαν σε ομάδες τον Οκτώβριο. Η δουλειά μας είναι αυτή. Όλο αυτό να το ισορροπήσουμε και να το αναπτύξουμε. Έχει να κάνει με όλες τις ομάδες αυτό».

Για τον κόσμο: «Ποδόσφαιρο χωρίς φιλάθλους δεν μπορεί να υπάρξει. Ειδικά για τη δική μας ομάδα που οι φίλαθλοί μας είναι πάρα πολύ σημαντικοί και το είδαμε στα ματς των πλέι οφ, το Ευρωπαϊκό ματς και τα δύο πρώτα για τη νέα σεζόν. Η δυναμική που δίνουν στην ομάδα είναι μεγάλη. Χαιρόμαστε που αρχίζουν να το σκέφτονται να γυρίσει ο κόσμος. Όταν αυτό θα γίνει με το καλό, πρέπει να υπάρξει τεράστια πειθαρχία, έτσι ώστε αυτό να γίνει όλο και καλύτερα και επιτέλους κάποια στιγμή να είμαστε ξανά όπως πρέπει».

 



Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved