ΠΑΟΚ: Ο «συναγερμός» με Λημνιό και η… τακτική

ΠΑΟΚ: Ο «συναγερμός» με Λημνιό και η… τακτική

Ο Δημήτρης Λημνιός βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό στα τεστ που έγιναν στα μέλη της Εθνικής Ελλάδας και στον ΠΑΟΚ σήμανε ξανά συναγερμός…

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για την έναρξη του πρωταθλήματος με… εμπόδια. Σαν να μην έφτανε στον Αμπέλ Φερέιρα η απουσία των διεθνών παικτών, ήρθε και το κρούσμα κορονοϊού του Δημήτρη Λημνιού να κάνει ακόμα πιο… περίπλοκα τα πράγματα. Ο Έλληνας άσος έχει μπει στη διαδικασία της καραντίνας και της ανάρρωσης, αν και έτσι κι αλλιώς δεν θα υπολογιζόταν αφού υπάρχει συμφωνία να πουληθεί στην Κολωνία. Απλώς θα καθυστερήσει η διαδικασία μέχρι να είναι «ΟΚ» ο νεαρός εξτρέμ για να ταξιδέψει στη Γερμανία και να τελειώσει τη μεταγραφή.

Το γεγονός ότι βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, βέβαια, επηρεάζει και τους συμπαίκτες του στην εθνική ομάδα και τον ΠΑΟΚ. Οι διεθνείς θα κάνουν ξανά τεστ για τον Covid 19, ενώ ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης που είναι συγκάτοικος στις αποστολές της «γαλανόλευκης» με τον Λημνιό, έχει τεθεί σε… κατ’ οίκον περιορισμό. Ο διεθνής τερματοφύλακας θα κάνει επίσης τεστ για να διαπιστωθεί πως δεν έχει νοσήσει…

Από εκεί και πέρα, οι Πέλκας, Γιαννούλης, Μιχαηλίδης, Τζόλης, Ίνγκασον θα κάνουν τεστ όπως αναφέραμε, αφού επιστρέφουν από διεθνείς υποχρεώσεις, ενώ έκαναν ατομικό πρόγραμμα. Όλη η ομάδα άλλωστε θα κάνει νέο κύκλο ελέγχου για τον κορονοϊό την Τετάρτη. Σε αναμονή για τα αποτελέσματα των δικών τους τεστ είναι οι νεαροί Μπαλογιάννης και Τσιγγάρας, κι έκαναν κι αυτοί ατομική προπόνηση.

Όσοι έκαναν κανονικό πρόγραμμα, πάντως, δούλεψαν αρκετά στην τακτική. Ο Φερέιρα δίνει αρκετή σημασία σε αυτό το κομμάτι τόσο για την έναρξη των υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα όσο και για την αναμέτρηση με την Μπενφίκα που ακολουθεί. Η προπόνηση ξεκίνησε με τρέξιμο, δρομικές κι ασκήσεις με λάστιχα, συνεχίστηκε με rondo, ενώ ακολούθησαν παιχνίδια με συγκεκριμένους στόχους όσον αφορά την επιθετική ανάπτυξη.



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved