Πρώτη συνάντηση με… τεστ κορονοϊού για τον Άρη (photos)

Πρώτη συνάντηση με… τεστ κορονοϊού για τον Άρη (photos)

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (10/08) η πρώτη συγκέντρωση του Άρη για τη νέα σεζόν, με όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος να υποβάλλονται στα απαραίτητα τεστ για τον κορονοϊό.

Ραντεβού στο «Κλεάνθης Βικελίδης» είχαν το απόγευμα της Δευτέρας (10/08) ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο του Άρη, για την πρώτη συγκέντρωση της σεζόν. Όπως είναι λογικό, λόγω των συνθηκών που επικρατούν, αυτή η «πρώτη» ήταν διαφορετική από τις άλλες, αφού ούτε κόσμος υπήρχε και έπρεπε να τηρηθούν υγειονομικά πρωτόκολλα.

Για αυτό τον λόγο, ποδοσφαιριστές, τεχνικό τιμ και υπάλληλοι της ΠΑΕ πέρασαν από τα τεστ ανίχνευσης του κορονοϊού. «Το ποδοσφαιρικό τμήμα υποβλήθηκε –βάσει υγειονομικού πρωτοκόλλου- σε μοριακό τεστ για την ανίχνευση κορονοϊού ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας...», αναφέρει και η σχετική επίσημη ενημέρωση των «κίτρινων».

Η πρώτη προπόνηση, αν όλα πάνε ομαλά και με τα τεστ, θα γίνει στο «Δασυγένειο» την Τρίτη (11/08) ενώ σταδιακά οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα περάσουν από ιατρικά και εργομετρικά τεστ όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Την Πέμπτη (13/08), οι «κίτρινοι» θα αναχωρήσουν για τα «3-5 Πηγάδια» όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Η ενημέρωση για τα διαρκείας

Παράλληλα, τη Δευτέρα (10/08) η ΠΑΕ Άρης έκανε ενημέρωση για τις κάρτες διαρκείας της νέας σεζόν. Παρά το γεγονός ότι δεν είναι βέβαιη η παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα, οι «κίτρινοι» έδωσαν οδηγίες στους φίλους της ομάδας που θέλουν να ανανεώσουν τις κάρτες διαρκείας τους και ανέλυσαν τους τρόπους που αυτό μπορεί να γίνει διαδικτυακά.

Η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι οι φίλαθλοι μας μπορούν να προχωρήσουν στην ανανέωση των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο από το παρακάτω linkhttps://www.ticketmaster.gr/arisfc-ww/showProductList.html

Παρακάτω ακολουθούν τα βήματα για την ολοκλήρωση της ανανέωσης από το Web:

  1. Δημιουργία Λογαριασμού. Κάθε φίλαθλος θα πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό στο Application. Στο αριστερό μέρος της σελίδας πατάει το σύνδεσμοΕγγραφείτε εδώ.
  2. Στη σελίδα δημιουργίας λογαριασμού συμπληρώνει τα στοιχεία του (τα κίτρινα πεδία είναι υποχρεωτικά).
  3. Στη σελίδα της ανανέωσης, ο φίλαθλος συμπληρώνει τα στοιχεία του και τα στοιχεία της θέσης του. Ο φίλαθλος θα πρέπει επίσης να συμπληρώσει τον αριθμό (μόνο) του ΤΜΗΜΑΤΟΣ, τη ΣΕΙΡΑΣ και της ΘΕΣΗΣ του. Όταν πρόκειται για σειρά με αριθμό 1-9 βάζουμε 01-09.
  4. Με την ορθή συμπλήρωση των στοιχείων το σύστημα αναγνωρίζει τον κάτοχο και πατώνταςΣυνέχειαδείχνει ακριβώς από κάτω τον διαθέσιμο αγώνα. Ο φίλαθλος μαρκάρει τον αγώνα και πατάει και πάλι Συνέχεια, ούτως ώστε να ολοκληρώσει την αγορά του με πιστωτική–χρεωστική κάρτα.

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις των οδηγιών https://arisfc.com.gr/pdf/arisfc-season-tickets-20-21.pdf

* Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας μας ότι λόγω των εργασιών στην ARIS FC Boutique, η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας αυτή την εβδομάδα θα γίνεται από το γραφείο του Ερασιτέχνη επί της οδού Παπαναστασίου.».

Δείτε φωτογραφίες από την πρώτη συγκέντρωση του Άρη



Basketball Champions League: Στο Βελιγράδι για το... όνειρο το Περιστέρι – Το πρόγραμμα του Final 4
Basketball Champions League: Στο Βελιγράδι για το... όνειρο το Περιστέρι – Το πρόγραμμα του Final 4
Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved