ΠΑΟΚ: Οι αποφάσεις για τους δανεικούς (photos)

ΠΑΟΚ: Οι αποφάσεις για τους δανεικούς (photos)

Ο ΠΑΟΚ έχει πολλά ζητήματα να λύσει. Μεταξύ άλλων αυτό των δανεικών που επιστρέφουν και ζητούν θέση στο ρόστερ.

Ο ΠΑΟΚ χωρίς να υπολογίζονται οι ελεύθεροι Βϊερίνια, Μαουρίτσιο, που είναι άγνωστο στη παρούσα φάση αν θα μείνουν, διαθέτει στο ρόστερ 27 ποδοσφαιριστές.

Υπάρχουν, όμως, αρκετοί δανεικοί που επιστρέφουν και ο Άμπελ Φερέιρα θα πρέπει να αποφασίσει ποιοι θα μείνουν. Κυρίως αν θα τους υπολογίζει βασικά κι όχι για το θεαθήναι. Οι δύο δανεικοί και πιο έμπειροι παίκτες που επιστρέφουν είναι οι Ουάρντα, Ρέι. Η ποιότητα του Αιγύπτιου γνωστή. Το ίδιο και ο χαρακτήρας του. Αν ο Πορτογάλος τεχνικός βρει τον κουμπί του, θα προσθέσει ένα σημαντικό όπλο μεσοεπιθετικά. Σε κάθε περίπτωση είναι η τελευταία ευκαιρία του 27χρονου Ουάρντα.

Ο Αργεντινός τερματοφύλακας επίσης γυρίζει και μπορεί να υπάρχει απόφαση για απόκτηση τερματοφύλακα, ωστόσο, εδώ χρειάζεται πρώτα ξεκαθάρισμα. Ο Ζίβκοβιτς απογοήτευσε, αλλά έχει συμβόλαιο και θα πρέπει να επέλθει διαζύγιο. Ο Ρέι έχει έναν χρόνο ακόμα συμβόλαιο και ο ΠΑΟΚ θα ήθελε τον πουλήσει. Δύσκολα, όμως, θα βρει πρόταση. Οπότε κι εδώ αν θέλει να πάρει τερματοφύλακα θα πρέπει να δώσει αποζημίωση. Με το πρόβλημα που έχει ο σύλλογος, λόγω FFP δεν μπορεί να μοιράζει αποζημιώσεις και παράλληλα να κάνει μεταγραφές. Προσθέστε ακόμα τον 27χρονο Μελίσσα που γυρίζει από τον Βόλο. Δεν γίνεται ο ΠΑΟΚ να πληρώνει τέσσερις τερματοφύλακες και να ψάχνει κι άλλον.

Επιστρέφει επίσης ο Μιχόγεβιτς. Ο 24χρονος Βόσνιος στόπερ, έκανε καλή σεζόν με την Αούε στη Β’ Γερμανίας και ο ΠΑΟΚ ιδανικά θα ήθελε να τον πουλήσει. Σε κάθε περίπτωση με Βαρέλα, Κρέσπο, Μιχάλη, Μιχαηλίδη, Ίνγκασον, δεν χωράει… Δεν θα προξενήσει έκπληξη να είναι στην προετοιμασία, αλλά να παραχωρηθεί στη συνέχεια.

Στην Τούμπα γυρίζουν ακόμα από τον Βόλο ο αμυντικός Απόστολος Διαμαντής, ο δεξιός μπακ Λευτέρης Λύρατζης, ο αριστερός μπακ Μάριος Τσαούσης (όλοι 20 ετών), ο χαφ Κώστας Μπαλογιάννης (21 ετών), ο μεσοεπιθετικός Ζήσης Χατζηστραβός (21), ο οποίος έκανε εξαιρετική σεζόν στον Καραϊσκάκη. Πίσω στον ΠΑΟΚ έρχεται και ο Αντώνης Γαϊτανίδης (20 ετών), που ήταν στον Απόλλωνα και ο Αλέξανδρος Γκαργκαλατζίδης (20 ετών, φορ), που ήταν στην Ξάνθη, αλλά αντιμετώπισε τραυματισμούς και δεν έπαιξε αρκετά.

Γίνεται αντιληπτό, ότι ορισμένα παιδιά δεν έχουν τουλάχιστον άμεσα, μέλλον στον ΠΑΟΚ. Ο Τσαούσης ως εναλλακτική του Γιαννούλη, και οι Μπαλογιάννης, Χατζηστραβός, εξαιτίας λειψανδρίας στον άξονα έχουν πιθανότητες παραμονής. Ο Διαμαντής δεν είναι εύκολο να βρει χρόνο, ούτε ο Λύρατζης με τους Ροντρίγκο, Μάτος…



Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved