Η απάντηση στην Άντερλεχτ και ο Βράνιες που άφησε ξεκρέμαστη την ΑΕΚ

Η απάντηση στην Άντερλεχτ και ο Βράνιες που άφησε ξεκρέμαστη την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ στέλνει «πακέτο» τον Όγκιεν Βράνιες πίσω στην Άντερλεχτ από τώρα και το θέμα τελείωσε νωρίτερα από όσο αναμενόταν.

Με τη δεδομένη την άρνηση της Άντερλεχτ να επιτρέψει στον Όγκνιεν Βράνιες να παραμείνει στο κιτρινόμαυρο ρόστερ μέχρι το τέλος της σέζον του ελληνικού πρωταθλήματος, στην ΑΕΚ πήραν την απόφαση να τερματίσουν από σήμερα το δανεισμό του.

Ο λόγος διπλός και ιδιαίτερα σοβαρός. Η επιμονή των Βέλγων να τον έχουν μαζί τους στις 30 Ιουνίου και ο ίδιος ο Βράνιες που ουσιαστικά επιτάχυνε τις διαδικασίες της αποχώρησής του, κάνοντας έξαλλους τους ανθρώπους της ΑΕΚ.

Ο Βόσνιος χωρίς να ενημερώσει κανέναν αναχώρησε τη Δευτέρα (15/6) για τη Βοσνία λόγω ενός θέματος με την κόρη του και δεν μπορούσε να επιστρέψει καθώς τα σύνορα παραμένουν κλειστά. Σε επικοινωνία με τον Ίλια Ίβιτς του μετέφερε μάλιστα ότι δεν θέλει να γυρίσει στην Ελλάδα και η ΑΕΚ πήρε την απόφαση να τον θέσει από τώρα εκτός ομάδας.

«Μπορείτε να τον έχετε από τώρα» ήταν η απάντηση του δικέφαλου του στην Άντερλεχτ που έτσι κι αλλιώς πίεζε για την επιστροφή του και με ξεκάθαρο μήνυμα πως δεν είναι σε θέση ανεχθεί τέτοια συμπεριφορά καθώς ακόμα κι αν επέστρεφε θα έπρεπε να τηρήσει το πρωτόκολλο και να τεθεί σε καραντίνα. Άρα δε θα υπολογιζόταν και θα έχανε σημαντικό μέρος των παιχνιδιών που απομένουν.

Ειδικότερα, στο απαντητικό μέιλ προς την Άντερλεχτ η ΑΕΚ εκφράζει τη δυσαρέσκεια της για τη στάση της βελγικής ομάδας, αναφέρει ότι «το δικό μας πιστεύω είναι ότι οι μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες θα έπρεπε ενωμένες να αντιμετωπίσουν αυτήν την πρωτοφανή κρίση αλλά βλέπουμε ότι δεν το συμμερίζεστε. Σε κάθε περίπτωση σεβόμαστε την απόφαση σας και ως άμεση επιβεβαίωση αφήνουμε από τώρα ελεύθερο τον ποδοσφαιριστή να επιστρέψει σε εσάς και να μπορέσει χωρίς πρόβλημα να μετάσχει στην προετοιμασία σας από την έναρξη της. Σας ευχόμαστε καλή τύχη και εκφράζουμε την ελπίδα ότι το ποδόσφαιρο θα βγει ακόμα πιο δυνατό από την κρίση της πανδημίας».

Το κεφάλαιο Βράνιες έκλεισε οριστικά για την ΑΕΚ και επί της ουσίας μένει ξεκρέμαστη η ομάδα σε ένα κομβικό σημείο. Ο Μάσιμο Καρέρα χάνει το βασικό του κεντρικό αμυντικό την ώρα που κορυφώνεται η μάχη για τη 2η θέση στα πλέι οφ και εν όψει του επαναληπτικού ημιτελικού με τον Άρη.

Η ΑΕΚ θα πορευτεί στα στόπερ με τους Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Στράτο Σβάρνα, Μάριο Οικονόμου και Ζίγκα Λάτσι, ενώ πλέον ο Ίλια Ίβιτς θα πρέπει να τρέξει τις εξελίξεις και για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού για την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν.



Βέροια: Ο Πρόδρομος Κουτσούκης ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα
Βέροια: Ο Πρόδρομος Κουτσούκης ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα
Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
Λάτσιο: Εποχή Τούντορ στην ομάδα της Ρώμης
Λάτσιο: Εποχή Τούντορ στην ομάδα της Ρώμης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved