ΠΑΟΚ: Οι Τούρκοι επιμένουν για… φέσι στον Μίσιτς

ΠΑΟΚ: Οι Τούρκοι επιμένουν για… φέσι στον Μίσιτς

Την ώρα που ο ΠΑΟΚ έχει «κλειδώσει» ουσιαστικά την απόκτηση του Γιόσιπ Μίσιτς από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, συνεχίζονται στην Τουρκία τα δημοσιεύματα που τον στέλνουν στην Τράμπζονσπορ.

Καθημερινές είναι οι αναφορές στον Τύπο της Τουρκίας για το ενδιαφέρον της Τράμπζονσπορ για τον Γιόζιπ Μίσιτς. Οι Τούρκοι υποστηρίζουν πως η υπόθεση δεν έχει κλείσει, παρότι ο ΠΑΟΚ φαίνεται πως έχει «κλειδώσει» την απόκτηση του παίκτη από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Η Τράμπζονσπορ θα ήθελε πάρα πολύ να καταφέρει να πάρει τον Γιόσιπ Μίσιτς, όμως, παρά τα όσα γράφονται στα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας δεν έχει και ιδιαίτερη… τύχη σε αυτό. Η τουρκική ομάδα ήθελε τον Μίσιτς για να καλύψει το κενό του Σόσα που αποχωρεί, παρόλα αυτά ο ΠΑΟΚ έχει ήδη κάνει τις κινήσεις του και φαίνεται να έχει τελειώσει το θέμα.

Οι Τούρκοι, βέβαια, γράφουν πως υπάρχει μια περίπτωση να μην καταφέρει ο ΠΑΟΚ να καλύψει τη ρήτρα που απαιτείται. Αν αυτό συμβεί, τότε η Σπόρτινγκ δεν θα του παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή και η Τράμπζονσπορ θα έχει την ευκαιρία της να μπει «σφήνα» και να διεκδικήσει τον παίκτη. Τα σενάρια, πάντως, δεν έχουν καμία βάση όπως λένε από τη Θεσσαλονίκη, όπου επισημαίνουν ότι το θέμα Μίσιτς έχει «κλειδώσει» οριστικά.



Ο αγώνας του Ολυμπιακού με την Πάφο με αμέτρητες αγορές και Bet Builder Ready από το Πάμε Στοίχημα
Ο αγώνας του Ολυμπιακού με την Πάφο με αμέτρητες αγορές και Bet Builder Ready από το Πάμε Στοίχημα
Κύπελλο Ελλάδας: Πέφτουν στη «μάχη» της League Phase οι Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρης
Κύπελλο Ελλάδας: Πέφτουν στη «μάχη» της League Phase οι Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρης
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ένας πρώην... elite στη Λεωφόρο
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ένας πρώην... elite στη Λεωφόρο
Η ΕΛ.ΑΣ. ανέλαβε πρωτοβουλία για τα απειλητικά μηνύματα στην οικογένεια Αντετοκούνμπο
Η ΕΛ.ΑΣ. ανέλαβε πρωτοβουλία για τα απειλητικά μηνύματα στην οικογένεια Αντετοκούνμπο
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved

Πρέπει να καθαρίζονται κάθε εβδομάδα, αλλά κανείς δεν το κάνει (από τα πιο βρώμικα σημεία κουζίνας)