Άρης: Οι δύο δρόμοι για το ban από τη FIFA

Άρης: Οι δύο δρόμοι για το ban από τη FIFA

Πιέζει για λύση ο Άρης στο πρόβλημα με την απαγόρευση μεταγραφών που του έχει επιβληθεί.

Η πανδημία του κορονοϊού έχει «παγώσει» κάθε αγωνιστική δράση, αλλά και μια σειρά από υποθέσεις που αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μια από αυτές είναι και η επιβολή μεταγραφικού ban στον Άρη από τη FIFA, λόγω οφειλών της παλιάς ΠΑΕ.

Η διοίκηση των «κίτρινων» έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, καταθέτοντας στην Παγκόσμια Ομοσπονδία πληρέστατο φάκελο που εξηγεί την υπόθεση των δύο διαφορετικών εταιρειών ΠΑΕ, έχοντας τη στήριξη τόσο της ΕΠΟ, όσο και της Πολιτείας. Όλες οι ενέργειες έγιναν τον Φεβρουάριο και τον Άρη προσδοκούσαν ότι τον Μάρτιο θα εξεταζόταν εκ νέου η υπόθεση. Ωστόσο, η πανδημία έβαλε… λουκέτο στο ποδόσφαιρο και έχουν «παγώσει» οι κάθε είδους εξελίξεις, πλην κορονοϊού.

Ο Άρης, σε μια προσπάθεια να ξεκαθαρίσει άμεσα το ζήτημα ενόψει και της θερινής μεταγραφικής περιόδου, έστειλε επιστολή στη Super League και την ΕΠΟ, ζητώντας να ασκηθεί πίεση στη FIFA, ώστε να δοθούν απαντήσεις.

Η υπόθεση των χρεών των παλιών ΠΑΕ είναι ένα θέμα που πρέπει να ξεκαθαριστεί, καθώς δεν αφορά μόνο τον Άρη και ενδέχεται να ανοίξει ο ασκός του αιόλου για πολλές ελληνικές ομάδες, εάν δεν δικαιωθούν οι «κίτρινοι».

Στον Άρη προσπαθούν εν μέσω της πανδημίας να κάνουν τον σχεδιασμό τους για τη νέα σεζόν και γι’ αυτό πρέπει να ξεκαθαρίσει η υπόθεση από τη FIFA. Εάν δικαιωθεί ο Άρης, τότε θα αποκτήσει το δικαίωμα να κάνει μεταγραφές και το θέμα θα λήξει. Εάν όμως η Παγκόσμια Ομοσπονδία επιμείνει στην τιμωρία του, τότε η διοίκηση έχει αποφασίσει να πληρώσει τις παλιές οφειλές, για να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα η ομάδα, ωστόσο κάτι τέτοιο θα αποτελέσει αρνητικό δεδικασμένο για όλες τις ομάδες που έχουν αλλάξει ΑΦΜ τα τελευταία χρόνια.Κύπελλο Γαλλίας: Προκρίσεις για Λιόν και Τουλούζ (video)
Κύπελλο Γαλλίας: Προκρίσεις για Λιόν και Τουλούζ (video)
Eurocup: Περίπατο ο Προμηθέας με τη Σλασκ Βρότσλαβ
Eurocup: Περίπατο ο Προμηθέας με τη Σλασκ Βρότσλαβ
Ηλιάκη: Με μελανιασμένο μάτι από την κόρη της: «Μεγαλώνω τον Ρόκυ»
Ηλιάκη: Με μελανιασμένο μάτι από την κόρη της: «Μεγαλώνω τον Ρόκυ»
Super League: «Μετρήσεις μόνο με πιστοποιημένα μέσα»
Super League: «Μετρήσεις μόνο με πιστοποιημένα μέσα»