Η απάντηση Καρέρα για την τριπλέτα «φωτιά» της ΑΕΚ

Η απάντηση Καρέρα για την τριπλέτα «φωτιά» της ΑΕΚ

Ο Μάσιμο Καρέρα ρωτήθηκε για την συνύπαρξη των Αραούχο, Λιβάγια, Ολιβέιρα στην ίδια ενδεκάδα και απάντησε ξεκάθαρα.

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για το επερχόμενο ντέρμπι με τον Άρη και ο Μάσιμο Καρέρα για μια μάχη 90 λεπτών. Ο Ιταλός στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στη NOVA τόνισε: «Είναι δύσκολος αντίπαλος στην έδρα του ο Άρης. Ο κόσμος τον βοηθάει σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Θα πρέπει να παλέψουμε από το 1ο έως το 90ο λεπτό για τη νίκη. Σίγουρα θα είναι ένα ματς με υψηλή ένταση, θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι. Είναι πιθανό τα πάντα να κριθούν στις λεπτομέρειες», ενώ απάντησε και για το ενδεχόμενο συνύπαρξης των Λιβάγια, Αραούχο και Ολιβέιρα στην ίδια ενδεκάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καρέρα:

- Για τους πρώτους δύο μήνες του στην Ελλάδα και την ΑΕΚ:

«Δουλεύω καθημερινά για να παίξει σωστά η ομάδα. Βάζω ενθουσιασμό, συναίσθημα και γνώσεις για να δώσω το καλύτερο δυνατό στην ομάδα. Δεν είναι εύκολο να πάρεις μια ομάδα στη μέση της χρονιάς και να έχεις τόσο άμεσα αποτελέσματα. Γνώριζα τα προβλήματα που υπήρχαν, αλλά με πολλή δουλειά αναζητούμε έναν καινούριο δρόμο ώστε να φτάσουμε ψηλά».

- Για τη δυνατότητα συνύπαρξης Λιβάγια, Ολιβέιρα, Αραούχο:

«Όλοι μπορούν να συνυπάρξουν. Εξαρτάται από το πόσο διατεθειμένος είναι ο καθένας να θυσιαστεί για την ομάδα. Να μην σκεφτεί αυτό που θέλει ο ίδιος, για παράδειγμα να μην σκεφτεί το γκολ, αλλά πώς θα βοηθήσει την ομάδα».

- Για τον Αραούχο:

«Ο Αραούχο είναι απρόβλεπτος παίκτης κι αυτό σημαίνει ότι το μαρκάρισμά του είναι πολύ δύσκολο. Μπορεί να πετύχει άνα πάσα στιγμή γκολ σαν κι αυτό της προηγούμενης εβδομάδας με τον Παναθηναϊκό».

- Για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής:

«Ήταν μια σημαντική νίκη για τον κόσμο μας. Θα είναι σημαντική και για εμάς, εάν συνεχίσουμε τα θετικά αποτελέσματα. Αλλιώς δεν θα σημαίνει τίποτα».

- Για τη μάχη στη Serie A:

«Είναι τρεις ομάδες που θα παλέψουν μέχρι το τέλος, η Γιουβέντους, η Ίντερ και η Λάτσιο. Εγώ υποστηρίζω τη Γιουβέντους, άρα ελπίζω ότι θα είναι πρώτη. Εχουν ενισχυθεί πολύ οι αντίπαλοί της και έχουν πάρει μεγάλες νίκες γι΄αυτό και παραμένουν στη διεκδικήση του τίτλου. Αν δούμε το περυσινό πρωτάθλημα, η Λάτσιο και η Ιντερ ήταν 10 και 12 βαθμούς πίσω».

 



Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved