Super League: Εντός έδρας οι «Δικέφαλοι», ντέρμπι στο Περιστέρι

Super League: Εντός έδρας οι «Δικέφαλοι», ντέρμπι στο Περιστέρι

Σήμερα διεξάγεται το... κυρίως μενού της 7ης αγωνιστικής της Super League με πέντε δυνατές αναμετρήσεις.

Η 7η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος της Super League, άνοιξε το Σάββατο με δυο παιχνίδια. Στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός επικράτησε δύσκολα του εντυπωσιακού ΟΦΗ«Γ. Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός επικράτησε δύσκολα του εντυπωσιακού ΟΦΗ (2-1), ενώ στο Αγρίνιο, Παναιτωλικός και Λάρισα μοιράστηκαν τους βαθμούς (2-2).

Σήμερα, διεξάγονται πέντε αναμετρήσεις, με την καθεμία απ' αυτές να έχει τη δική της ξεχωριστή σημασία. Η αρχή γίνεται στη Νέα Σμύρνη (16:45), εκεί όπου ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης και δεν είναι υπερβολή να πούμε πως αν και νωρίς, το παιχνίδι αυτό αποτελεί... τελικό και για τους δυο, με τον χαμένο να... χάνεται!

Στις 17:00, η έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος Ξάνθη αντιμετωπίζει στα Πηγάδια τον Άρη, που θα έχει στον πάγκο του τον Μίκαελ Ένινγκ και θέλει να ξεκινήσει να μαζεύει άμεσα βαθμούς, προκειμένου να ανεβεί στη βαθμολογία.

Μια ώρα αργότερα (18:00), ο ΠΑΟκ υποδέχεται στο γήπεδο της Τούμπας τη Λαμία, στην επιστροφή του Αντελίνο Βιεϊρίνια σε αποστολή του ΠΑΟΚ, έξι μήνες μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του αρχηγού των νταμπλούχων Ελλάδος.

Στο ΟΑΚΑ (19:30), η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον ΝΠΣ Βόλου, με την Ένωση να θέλει να διατηρήσει την επαφή της με την κορυφή και τον Νίκο Κωστένογλου να δείξει πως αξίζει να παραμείνει στον πάγκο της ομάδας, απέναντι στον Βόλο που έχει παρουσιάσει θετικά δείγματα μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα.

Τέλος, στις 20:00, στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Παναθηναϊκό σε ένα παιχνίδι ιδιαίτερα κρίσιμο και για τις δυο ομάδες που έχουν κοινό στόχο, τα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας της Super League.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής της Super League:

Σάββατο 19 Οκτωβρίου

Στάδιο "Γ. Καραϊσκάκης" Ολυμπιακός - ΟΦΗ 2-1
Γήπεδο Παναιτωλικού Παναιτωλικός - Λάρισα 2-2

Κυριακή 20 Οκτωβρίου

16:45 Γήπεδο Πανιωνίου ΓΣΣ Πανιώνιος - Αστέρας Τρίπολης (NS2)
17:00 Ξάνθη Arena Ξάνθη - Άρης (ΕΡΤ)
18:00 Γήπεδο Τούμπας ΠΑΟΚ - Λαμία (PAOK TV)
19:30 "Γεώργιος Καμάρας" ΑΕΚ - ΝΠΣ Βόλος (NS1)
20:00 Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου Ατρόμητος - Παναθηναϊκός (ΕΡΤ)



Μεταγραφές, ΑΕΚ: «Περιμένει Νίκολιτς ο Πάντοβιτς»
Μεταγραφές, ΑΕΚ: «Περιμένει Νίκολιτς ο Πάντοβιτς»
Οι ημιτελικοί του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων με αμέτρητες αγορές από το Πάμε Στοίχημα
Οι ημιτελικοί του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων με αμέτρητες αγορές από το Πάμε Στοίχημα
Εμμανουήλ Καραλής: Μόνο ο ουρανός είναι το όριο για τον «Μανόλο»
Εμμανουήλ Καραλής: Μόνο ο ουρανός είναι το όριο για τον «Μανόλο»
Η ώρα του Βασίλιε Μίσιτς
Η ώρα του Βασίλιε Μίσιτς
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved