ΑΕΚ: Ένα μήνα απαγόρευση εισόδου στον Μελισσανίδη - «Δεν κατάλαβε πως μπήκε στα αποδυτήρια»!

ΑΕΚ: Ένα μήνα απαγόρευση εισόδου στον Μελισσανίδη - «Δεν κατάλαβε πως μπήκε στα αποδυτήρια»!

Απαλλάχθηκε ο Γιάννης Παπαδόπουλος, αλλά τιμωρήθηκε ο Δημήτρης Μελισσανίδης για το «ντου» στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ.

Με ποινή μικρότερη από την προβλεπόμενη τιμωρήθηκε ο Δημήτρης Μελισσανίδης για την επίσκεψη του στα αποδυτήρια των διαιτητών στο ημίχρονο του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ.

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο επέβαλλε στον διοικητικό ηγέτη της Ένωσης ένα μήνα απαγορεύση εισόδου στο γήπεδο και 10.000 ευρώ, ενώ απάλλαξε τον Γιάννη Παπαδόπουλο που ήταν μαζί του στο περίφημο «ντου».

Ενδιαφέρον ωστόσο παρουσίασε η απολογία της ΑΕΚ κατά την εκδίκαση της υπόθεσης καθώς ειπώθηκε απο τον Βασίλη Δημητριάδη που κατέθεσε στην επιτροπή πως «ο Μελισσανίδης κατέβηκε να εμψυχώσει τους παίκτες. Οι παίκτες του έλεγαν συνέχεια «πρόεδρε, τα φάουλ». Δεν κατάλαβε ότι μπήκε στα αποδυτήρια, μιλάγανε με τον διαιτητή και μπήκε ασυναίσθητα μέσα. Ούτε ο διαιτητής το κατάλαβε. Όλο αυτό διήρκεσε 20 δευτερόλεπτα. Ο Παπαδόπουλος δεν θυμάμαι να μίλησε κιόλας. Ο Μελισσανίδης ήταν ευπρεπής, δεν ήταν καν διαμαρτυρία. Ίσως εγώ του διαμαρτυρήθηκα πιο έντονα απ’ ότι ο Μελισσανίδης. Στο τέλος ζήτησα συγγνώμη, οι διαιτητές μας ευχαρίστησαν για την φιλοξενία, μας είπαν ότι αυτά συμβαίνουν πάνω στην ένταση του αγώνα και πήγαν στην ευχή του Θεού».

Ανάλογη ήταν η τοποθέτηση της δικηγόρου του Δημήτρη Μελισσανίδη, Ελευθερίας Ρίζου. «Ο Μελισσανίδης δεν είχε κανένα δόλο να μπει μέσα. Η συζήτηση ξεκίνησε εκτός των αποδυτηρίων εκεί όπου ο Μελισσανίδης ήταν για να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Τίποτα δεν διαταράχθηκε, κανένα πρόβλημα δεν υπήρξε. Έλλειψη δόλου ζητάμε την απαλλαγή του».

Από την πλευρά του, ο Χάρης Γρηγορίου που εκπροσώπησε τον Γιάννη Παπαδόπουλο, είπε ότι ο πελάτης του δεν έχει καμία σχέση με την ΑΕΚ «ούτε διοικητικά, ούτε εξωδιοικητικά. Το κοινό του σημείο με τον Μελισσανίδη, είναι το κοινό οπαδικό θρήσκευμα. Ο Μελισσανίδης ξέρει τον πατέρα του Παπαδόπουλου εδώ και 40 χρόνια. Εχουν μια φιλική σχέση, δεν συνδέονται όμως, εργασιακά. Έχει εμπειρία με το ποδόσφαιρο από την ΕΠΟ» και ότι «τα αποδυτήρια απέχουν 10 μέτρα το ένα από το άλλο. Στην έκθεση του ο παρατηρητής της Σούπερ Λιγκ αναφέρει ότι η συζήτηση έγινε εκτός των αποδυτηρίων των διαιτητών ενώ η Αστυνομία στην έκθεση της δεν αναφέρει τίποτα. Δεν αμαυρώθηκε πειθαρχικά η εικόνα του αγώνα».

Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 5ης αγωνιστικής. Αναλυτικά :

Α/ ΠΑΕ ΑΕΚ, Δ. Μελισσανίδης (αξιωματούχος), Ι. Παπαδόπουλος (αξιωματούχος): «Βάσει των αναφερομένων στο από 29/09/2019 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 29/09/2019 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 2247/19/2051100 από 30/09/2019 Έκθεση της Αστυνομίας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της, για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του κ. Δ. Μελισσανίδη και του κ. Ι. Παπαδόπουλου: Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΕΚ συνολική χρηματική ποινή, ποσού είκοσι τεσσάρων χιλιάδων πεντακοσίων (24.500,00) ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ. Δ. ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ τις ακόλουθες πειθαρχικές ποινές, ήτοι : α) ποινή απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο για ένα (1) μήνα και β) χρηματική ποινή δέκα χιλιάδων (10.000,00) ευρώ. Τέλος, απαλλάσσει τον κ. Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ από την αποδιδόμενη σε αυτόν πειθαρχική παράβαση.

Β/ ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.:«Βάσει των αναφερομένων στο από 28/09/2019 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 28/09/2019 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή έξι χιλιάδων (6.000,00)

Γ/ ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 28/09/2019 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 28/09/2019 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: χρηματική ποινή δύο χιλιάδων (2.000,00) ευρώ

Δ/ ΠΑΕ Παναιτωλικός, Γ. Μπελεβώνης (Δ/ντής Αγωνιστικού): «Βάσει των αναφερομένων στο από 28/09/2019 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 28/09/2019 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: Για τη συμπεριφορά του κ. Γ. Μπελεβώνη: Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ. Γ. ΜΠΕΛΕΒΩΝΗ τις ακόλουθες πειθαρχικές ποινές, ήτοι : α) τη χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ και β) την ποινή της απαγόρευσης της εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για δεκαπέντε (15) ημέρες

Ε/ ΠΑΕ Πανιώνιος:«Βάσει των αναφερομένων στο από 29/09/2019 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 29/09/2019 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων (4.000,00) ευρώ

Η κάτωθι κλήση αφορά το πρωτάθλημα Super League K19

ΑΕΛ Κ19, Μ. Ζιάκας (προπονητής), Κ. Κοταρέλας (εκπρόσωπος): «Βάσει των αναφερομένων στο από 29/09/2019 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 29/09/2019 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: Για τη συμπεριφορά του κ. Μ. Ζιάκια καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του κ. Κ. Κοταρέλα: Επιβάλλει στον κ. Μ. ΖΙΑΚΑ τις ακόλουθες πειθαρχικές ποινές, ήτοι : α) ποινή απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο για ένα (1) μήνα και β) χρηματική ποινή χιλίων επτακοσίων (1.700,00) ευρώ. Επίσης, επιβάλλει στον κ. Κ. ΚΟΤΑΡΕΛΑ τις ακόλουθες πειθαρχικές ποινές, ήτοι : α) ποινή απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο για ένα (1) μήνα και β) χρηματική ποινή χιλίων επτακοσίων (1.700,00) ευρώ.



Conference League, Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: Με φιλοξενούμενους οπαδούς οι ημιτελικοί
Conference League, Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: Με φιλοξενούμενους οπαδούς οι ημιτελικοί
Αγορές με ακόμα πιο δυνατές αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα για το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός
Αγορές με ακόμα πιο δυνατές αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα για το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός
Super League: Οριστικό! Τότε τελειώνουν τα play offs - Πότε θα γίνει το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
Super League: Οριστικό! Τότε τελειώνουν τα play offs - Πότε θα γίνει το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ο δρόμος είναι μακρύς, πάμε μαζί!»
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ο δρόμος είναι μακρύς, πάμε μαζί!»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved