Επαφές για τον Ανίτα της Λιντς ο Παναθηναϊκός (videos+photos)

Επαφές για τον Ανίτα της Λιντς ο Παναθηναϊκός (videos+photos)

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αγγλία, στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού είναι ο αμυντικός χαφ της Λιντς, Βούρνον Ανίτα.

Σε αναζήτηση ενίσχυσης της μεσαίας γραμμής του είναι ο Παναθηναϊκός και φαίνεται πως οι «πράσινοι» έχουν ξεχωρίσει έναν παίκτη με αρκετή εμπειρία και «γεμάτο» βιογραφικό. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν στην Αγγλία, υπάρχει επαφή του Παναθηναϊκού με τον Βουρνόν Ανίτα, τον 30χρονο άλλοτε χαφ του Άγιαξ και της Νιούκαστλ που τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στη Λιντς. Όπως αναφέρουν οι Άγγλοι, έχει γίνει επαφή του «τριφυλλιού» με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, ενώ την ίδια ώρα υποστηρίζουν πως ο Ανίτα είναι σε συζητήσεις με τη Λιντς – με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2020 – έτσι ώστε να μείνει ελεύθερος. Είναι προφανές πως αν αυτό συμβεί, ο παίκτης θα είναι πολύ πιο προσιτός για τον Παναθηναϊκό που είναι δεδομένο ότι δεν μπορεί να πληρώσει για αγορά ποδοσφαιριστή.

Όσο για την καριέρα του Ανίτα, ο οποίος κατάγεται από το Κουρασάο αλλά έχει ολλανδικό διαβατήριο, αυτή ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Άγιαξ όπου βρέθηκε στα 16 του, το 2005. Το 2008 προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα και με τον «Αίαντα» έκανε αρκετά σημαντική καριέρα, αφού σε τέσσερα χρόνια είχε 152 συμμετοχές με 7 γκολ και 9 ασίστ. Επίσης, έγινε διεθνής με όλες τις «μικρές» εθνικές ομάδες της Ολλανδίας αλλά και με τους «οράνιε» όπου έπαιξε σε τρία παιχνίδια.

Τον Αύγουστο του 2012 η Νιούκαστλ δαπάνησε 8,5 εκατ. ευρώ για να τον αγοράσει από τους Ολλανδούς. Στις «καρακάξες» έπαιξε μέχρι το 2017 και είχε 155 συμμετοχές με 3 γκολ και 6 ασίστ. Έκτοτε, ανήκει στη Λιντς με την οποία αγωνίστηκε τη σεζόν 2017-2018 έχοντας 22 συμμετοχές ενώ πέρσι έπαιξε στη Βίλεμ με τη μορφή δανεισμού, έχοντας 31 συμμετοχές. Μετά το τέλος του δανεισμού του, επέστρεψε στα «παγώνια» από όπου όπως αναφέρουν στην Αγγλία αναμένεται να μείνει ελεύθερος, με τον Παναθηναϊκό όπως υποστηρίζουν οι Βρετανοί να έχει ήδη κάνει επαφές μαζί του, για να τον ντύσει στα πράσινα.

Vurnon Anita Goal vs Manchester City 1-1

Vurnon Anita Vs Everton (Home) 15/16



Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved