Μαρινάκης: «Δεν λυγίζω, στο τέλος δικαιώνομαι πανηγυρικά»

Μαρινάκης: «Δεν λυγίζω, στο τέλος δικαιώνομαι πανηγυρικά»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι ξανά υποψήφιος με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» του Γιάννη Μώραλη και μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις.

Στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και την αίθουσα «Red1925» παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής», με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να είναι εκ νέου υποψήφιος ως δημοτικός σύμβουλος Πειραιά. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα είναι ξανά στο πλευρό του Γιάννη Μώραλη, όπως στο πλευρό του Βαγγέλη Μαρινάκη ήταν κατά τη διάρκεια της ομιλίας του κι εκείνος.

Ο ισχυρός άνδρας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, μίλησε κατά την παρουσίαση του συνδυασμού και ανέφερε μεταξύ άλλων πως ουδέποτε είχε φανταστεί ότι θα αντιμετωπίσει τέτοιο πόλεμο, ενώ ανέφερε πως ό,τι και να γίνει δεν πρόκειται να «λυγίσει» και στο τέλος θα δικαιωθεί πανηγυρικά.

«Αυτή η εμπιστοσύνη ήταν και θα είναι έμπνευση ανιδιοτελούς προσφοράς και η παρακαταθήκη που για να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε» είπε ο κ. Μαρινάκης, τονίζοντας πως «στον τόπο που γεννήθηκα, μεγάλωσα και δουλεύω έχω μόνο να δώσω και να μην πάρω τίποτα», είπε αρχικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης και στη συνέχεια επιτέθηκε στην κυβέρνηση λέγοντας:

«Είπαν ότι θα έσκιζαν τα μνημόνια και τελικά υπέγραψαν το χειρότερο. Θα προστάτευαν τα σπίτια των Ελλήνων. Κάθε μέρα τα σπίτια βγαίνουν σε πλειστηριασμό. Θα υπερασπιζόντουσαν τα δικαιώματα των πολιτών – Είδαμε να ρίχνουν χημικά σε παιδάκια και οικογένειες που διαδήλωναν για την προδοσία της Μακεδονίας. Θα έφερναν διαφάνεια στο δημόσιο βίο, αλλά ξεπούλησαν την περιουσία μας για τα υπόλοιπα 100 χρόνια. Με τη βοήθεια κρατικών λειτουργών καταργούν κάθε έννοια συνταγματικότητας και διάκρισης εξουσιών. Ο Πειραιάς με τη βαριά του ιστορία να στείλει ηχηρό μήνυμα να μπει τέλος στην παρωδία που βιώνουμε. Κανείς σκεπτόμενος πολίτης να μην είναι παρατηρητής» είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Πειραιάς, με ευθύνη της κυβέρνησης ο κ. Μαρινάκης έφερε κάποια παραδείγματα, όπως είναι η έλλειψη δυναμικού στην αστυνομία και την τροχαία, στις καθυστερήσεις της ολοκλήρωσης των έργων του Τραμ και του Μετρό, τα οποία μετέτρεψαν την πόλη σε ένα μεγάλο εργοτάξιο, ενώ ως αποκορύφωμα χαρακτήρισε την απόφαση του ΚΑΣ που έκρινε τον μισό Πειραιά ως αρχαιολογικό χώρο.

Στο πλαίσιο αυτό, τόνισε πως «αποτελούμε εγγυητές για να επαναφέρουμε την αισιοδοξία στην καρδιά των πολιτών», τους οποίους κάλεσε «να βάλουν το χέρι στην καρδιά και να γίνουμε μια μεγάλη αγκαλιά και μια δυνατή γροθιά».

«Ας αναζητήσουν τη διαπλοκή μακριά από εμένα, από εμάς»

Κάτω από χειροκροτήματα και τις επευφημίες των παρευρισκόμενων και όντας συγκινημένος, ο κ. Μαρινάκης τόνισε πως «από την πρώτη στιγμή γνώριζα τις αντιδράσεις που θα προκαλούσε η νίκη μας, όμως δεν μπορούσα να φανταστώ αυτόν τον πόλεμο στο πρόσωπό μου. Δεν έχω καμία δουλειά με το ελληνικό δημόσιο απλά επενδύω στη χώρα μου τα λεφτά που βγάζω από την δραστηριότητά μου στο εξωτερικό. Δεν περίμενα ποτέ ότι η προσφορά μου θα ήταν αφορμή για να γνωρίσω τον φθόνο».

Όπως χαρακτηριστικά είπε, «ας αναζητήσουν τη διαπλοκή μακριά από εμένα, από εμάς. Το ξέρετε πολύ καλά όλοι ότι δεν λυγίζω όπως είπε και ο Καζατζάκης Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει. Και αντέχει όταν δεν έχει να φοβηθεί τίποτα όπως εγώ που δεν έχω σχέση με στημένες κατηγορίες».

Κλείνοντας την ομιλία του, ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού, σημείωσε πως «να είστε βέβαιοι ότι δεν θα αλλάζαμε τίποτα από αυτό το ταξίδι. Άλλωστε το αυθόρμητο χαμόγελο των φίλων μας είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή και δύναμη να ξεπερνώ κάθε εμπόδιο», καλώντας τους κατοίκους του Πειραιά να ανανεώσουν το συμβόλαιο καρδιάς που υπογράψαμε το 2014, ώστε να κερδίσουμε όλοι μαζί το μεγάλο στοίχημα να παραδώσουμε στα παιδιά μας την Ελλάδα που τους αξίζει.

«Σε αυτόν τον τίμιο αγώνα για μια ακόμα μεγάλη νίκη δηλώνω «παρών» στο ψηφοδέλτιο διπλά σε όλους εσάς, διπλά στα παιδιά του Πειραιά! Ζήτω ο Πειραιάς!» κατέληξε ο κ. Μαρινάκης.

Μώραλης: «Ο Πειραιάς δεν θα γυρίσει πίσω»

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Πειραιά και εκ νέου υποψήφιος, Γιάννης Μώραλης, στη δική του ομιλία ανέφερε: «Αποκτήσαμε τη χαμένη περηφάνια μας και αποκτούμε την αισιοδοξία μας για ένα καλύτερο μέλλον για τον Πειραιά. Το 2014 βάλαμε τον πήχη ψηλά. Βάλαμε την ψυχή μας, τη δουλειά μας, καταφέραμε πολλά. Ο Πειραιάς «δεν θα γυρίσει πίσω, ζητάμε να μεταφέρετε το μήνυμα ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί. Δεν μπορούμε να πάμε σε πειραματισμούς. Δεν είμαστε ένας κομματικός συνδυασμός, στον Πειραιά πρέπει να πάμε όλοι μαζί, μπορούμε να πάμε την πόλη μπροστά». Παράλληλα, ο Γιάννης Μώραλης αναφέρθηκε αρκετές φορές στο έργο και την προσφορά του Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και στη σημασία του Ολυμπιακού για τον Πειραιά.

Δυναμικό «παρών» από τον Ολυμπιακό

Αξίζει να σημειωθεί, τέλος, πως στην παρουσίαση του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής», το «παρών» έδωσε σύσσωμος ο Ολυμπιακός, με τους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό τιμ και τα στελέχη της ΠΑΕ να είναι εκεί στηρίζοντας την προσπάθεια του Γιάννη Μώραλη για την πόλη και φυσικά τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη…



Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θα περιμένει τον Μπερνάρ μέχρι την τελευταία στιγμή
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θα περιμένει τον Μπερνάρ μέχρι την τελευταία στιγμή
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved