Ντέλετιτς: «Χαρούμενος για όσα έζησα στην ΑΕΛ»

Ντέλετιτς: «Χαρούμενος για όσα έζησα στην ΑΕΛ»

Ο Μίλος Ντέλετιτς αποχωρεί από την ΑΕΛ με τις καλύτερες αναμνήσεις.

Παρελθόν αποτελεί ουσιαστικά από την ΑΕΛ ο Μίλος Ντέλετιτς, ο οποίος έχει μπει στο… ψυγείο ως το φινάλε της σεζόν, με απόφαση της διοίκησης. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός μίλησε στην εφημερίδα «Ελευθερία» για τα όσα έζησε στη Λάρισα, τονίζοντας πως αυτά τα τρία χρόνια τον βελτίωσαν πολύ ως ποδοσφαιριστή. Αν και δεν φεύγει με τον καλύτερο τρόπο από τους «βυσσινί», επισήμανε πως θα έχει την ομάδα και τον κόσμο της πάντα στην καρδιά του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντέλετιτς:

«Φεύγω σαν φίλος από την ΑΕΛ και δεν ήθελα αυτό να γίνει πρόωρα, ούτε δικιά μου επιλογή ήταν, αφού στόχο είχα να τελειώσω τη χρονιά με την ομάδα πανηγυρίζοντας μια ακόμα επιτυχία μαζί της, που έτσι όπως εξελίχθηκε το πρωτάθλημα, ήταν η παραμονή στην κατηγορία. Αγωνίσθηκα τρία χρόνια στην ΑΕΛ και βοήθησα την ομάδα να πετύχει όλους τους στόχους της και το μόνο που δεν κατάφερα είναι να παίξω μαζί της, στην Ευρώπη. Πιστεύω ότι βοήθησα σημαντικά την ΑΕΛ στα τρία χρόνια που έπαιξα αλλά και η ΑΕΛ με βοήθησε σημαντικά να γίνω καλύτερος ποδοσφαιριστής και πιο ολοκληρωμένος ώστε να μπορέσω να κυνηγήσω το όνειρο μου. Διαπίστωσα πόσο μεγάλη ομάδα είναι, αλλά και πόσο ο κόσμος την αγαπάει.

Εγώ θα πω κάτι... Όπου πήγαινα στη Λάρισα, όλοι με ρωτούσαν για την ομάδα, πώς πάει, τι γίνεται και αυτό με έκανε χαρούμενο. Ο κόσμος της ΑΕΛ είναι μοναδικός. Κάθε μέρα συζητάει για την ομάδα και αν γυρίσω κάποια στιγμή στην ομάδα, αυτό θα γίνει για τον κόσμο. Δεν θα ξεχάσω ότι κάποιοι φίλοι της ομάδας, κάνανε κλαμπ για μένα. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή για έναν παίκτη. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Η Λάρισα έχει γίνει πατρίδα μου. Κυνηγάω το ποδοσφαιρικό μου όνειρο, με τις κινήσεις που κάνω σαν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Και αυτό το πέτυχα, χάρη στους προπονητές που είχα και τους συμπαίκτες μου. Νομίζω ότι όλοι με βοήθησαν να κάνω ένα αποφασιστικό βήμα στην καριέρα μου και στο ευρωπαϊκό μου όραμα».

Σε ερώτηση και σε ποια ομάδα πηγαίνει, απέφυγε να απαντήσει: «Η ΑΕΛ είναι πολύ μεγάλη ομάδα, μόνο αυτό λέω...».

Για το αν είναι χαρούμενος ή λυπημένος με τα όσα συνέβησαν: «Για αυτά που πέτυχα με την ΑΕΛ, πολύ χαρούμενος, λυπημένος για το άδοξο φινάλε, αλλά και γιατί θα χάσω τον κόσμο. Όταν θα έρχομαι στη Λάρισα, θα θυμάμαι τις υπέροχες στιγμές. Ειδικά το τελευταίο γκολ με το Λεβαδειακό, όταν χτύπησα το πέναλτι που για μένα ήταν από τα πιο κρίσιμα τέρματα της φετινής περιόδου. Χαίρομαι με τις επιτυχίες των συμπαικτών μου και εύχομαι το τέλος να είναι ιδανικό. Πανηγύρισα κι εγώ την ισοπαλία στα Γιάννινα και μακάρι να μπορούσα να συμμετέχω στον αγώνα. Νιώθω τον εαυτό μου, μέλος της ομάδας μέχρι το τέλος της περιόδου. Ευχαριστώ και τα ΜΜΕ, που εκτίμησαν τις αγωνιστικές μου προσπάθειες και τις πρόβαλλαν ανάλογα».



Οι ρεβάνς των ημιτελικών των Κυπέλλων Ευρώπης με super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Οι ρεβάνς των ημιτελικών των Κυπέλλων Ευρώπης με super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
ΠΑΟΚ: Πέθανε ο Νίκος Τζαντζαράς
ΠΑΟΚ: Πέθανε ο Νίκος Τζαντζαράς
LIVE Euroleague: Ο «τελικός» για το Final Four του Παναθηναϊκού AKTOR κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ
LIVE Euroleague: Ο «τελικός» για το Final Four του Παναθηναϊκού AKTOR κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ
Παναθηναϊκός Aktor: Στο ΟΑΚΑ για τον... τελικό ο Δ. Γιαννακόπουλος
Παναθηναϊκός Aktor: Στο ΟΑΚΑ για τον... τελικό ο Δ. Γιαννακόπουλος
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved