Πανιώνιος: Αντέδρασαν οι «Πάνθηρες» στην ανακοίνωση της ΠΑΕ
SHARE

Πανιώνιος: Αντέδρασαν οι «Πάνθηρες» στην ανακοίνωση της ΠΑΕ

Στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος που εκδόθηκε την Τρίτη απάντησαν ουσιαστικά οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας.

Με μια μακροσκελή ανακοίνωση οι «Πάνθηρες» διαχώρισαν τη θέση τους από αυτή της ΠΑΕ Πανιώνιος και τοποθετήθηκαν για πάρα πολλά θέματα, τα οποία όπως ανέφεραν είχαν… μαζεμένα εδώ και καιρό και ήθελαν να εκφραστούν.

Η ανακοίνωση:

«Την Τρίτη 9.10.2018, η Π.Α.Ε Πανιώνιος Γ.Σ.Σ εξέδωσε μια ανακοίνωση. Αυτή έγινε η αφορμή της έκρηξης, για πολλά και διάφορα που είχαμε μαζεμένα και θέλαμε να εκφράσουμε από καιρό.

Όλοι γνωρίζουν πως μέχρι σήμερα οι Πάνθηρες έβαζαν πλάτη στις αποφάσεις της Π.Α.Ε, επί ημερών της τωρινής διοίκησης, αναγνωρίζοντας τον τιτάνιο αγώνα της για οικονομική εξυγίανση, παράλληλα με την προσπάθεια για αγωνιστική αξιοπρέπεια, την ίδια ώρα που πολλοί Πανιώνιοι χλεύαζαν και δυσανασχετούσαν.

Σε άσχημα αποτελέσματα δεν μιλήσαμε. Σε πωλήσεις παικτών, το ίδιο. Σε ψηφοφορίες που η Π.Α.Ε παραμέρισε το παρελθόν και ψήφισε τεχνοκρατικά, επίσης κάναμε σκέψεις εξορθολογισμού. Σε απόκτηση δανεικών παικτών, πράξαμε ανάλογα, σκεπτόμενοι την γενικότερη αλλαγή στα ποδοσφαιρικά δεδομένα και δρώμενα του πλανήτη. Στην μη ενημέρωση για το πόσο μειώνεται το χρέος, είπαμε πως επειδή γνωρίζουν καλύτερα (στην Π.Α.Ε), τους έχουμε εμπιστοσύνη και τους αφήνουμε να πράξουν κατά το δοκούν. Στο ότι δεν βγαίνει ανακοίνωση από μεριάς τους για σφαγιαστικές διαιτησίες, κατανοήσαμε πως τα πρόστιμα είναι μεγάλα και δεχτήκαμε την σιωπή.

Όλα αυτά, τα δεχτήκαμε με τόση δυσκολία μέσα μας, εφάμιλλη με το να κατεβαίνουν πέτρες από τον λαιμό. Τα έχουμε καταπιεί όμως γιατί αποφασίσαμε (από κοινού στις συνελεύσεις) πως έχουμε εμπιστοσύνη στην Π.Α.Ε και ταυτόχρονα πως με την ισχύουσα κατάσταση στον επαγγελματικό αθλητισμό δεν γίνεται κάτι διαφορετικό αν θέλουμε η ομάδα να είναι ανταγωνιστική.

Ξημέρωσε όμως η μέρα που οι πέτρες δεν κατέβαιναν άλλο από τον λαιμό. Η Π.Α.Ε εξέδωσε μια ανακοίνωση, το περιεχόμενο της οποίας δεν πείθει κανέναν για τις αγνές της προθέσεις και πλέον μετατρέπει τις πέτρες σε βράχους που ασφαλώς δεν καταπίνονται.

Ως εκ τούτου, δεν μας μένει κανένα περιθώριο άλλο από το να διαχωρίσουμε την θέση μας σε σχέση με την γραμμή της Π.Α.Ε και να εκφράσουμε δημόσια πως αυτού του είδους οι τακτικές μόνο το μεταξύ μας (Π.Α.Ε - Οπαδοί) χάσμα μπορούν να μεγαλώσουν και να μας ξενερώσουν τελικά τις Κυριακές στο γήπεδο.

Ο οπαδός, αποτελεί στην συνείδηση του μέσου ανθρώπου μια οντότητα δεύτερης κατηγορίας. Θα μπορούσε να πει κανείς πως ο οπαδός, θεωρείται και παρίας ανάμεσα στις υπόλοιπες κοινωνικές ομάδες.

Η αντιμετώπιση από τα μέσα είναι συχνά απαξιωτική, κακόβουλη και με το ανάθεμα , δικάζοντάς μας προκαταβολικά και με ευκολία κάθε φορά που δεν συμβιβαζόμαστε σαν τα πειθήνια ανθρωπάκια.

Τα ίδια και χειρότερα από τις διοικήσεις των Συλλόγων που υποστηρίζουμε. «Τα παιδιά» όταν πρέπει να βγει το φίδι από την τρύπα, οι αλήτες όταν εκείνοι χρησιμοποιούν την ανιδιοτελή αγάπη μας αλλά εμείς αντιδράμε.

Μόνο όσοι έχουν βιώσει εκ των έσω τι σημαίνει Σύνδεσμος, εκδρομή, γκολ της ομάδας σου (ή των αντιπάλων) στο ‘90 μπορούν να καταλάβουν τι πραγματικά είμαστε.

Κανείς άλλος παρά μόνο εμείς αντιλαμβανόμαστε την αγνότητα κάτω από το σκληρό πρόσωπο, τις αληθινές σχέσεις μιας ζωής που οικοδομούνται από τα χρόνια στο τσιμέντο και την αδερφική συμπαράσταση από το διπλανό παιδί στην κερκίδα.

Το πόσες φορές έχουμε χρησιμοποιηθεί από τις διοικήσεις με πρόσχημα την αγάπη για την ομάδα, θεωρούμε πως κανείς δεν μπορεί να το υπολογίσει.

Ξανά και ξανά και ξανά. Επαναλαμβανόμενα.

Είναι λάθος λοιπόν, εμείς οι οπαδοί των ομάδων εκτός ΠΟΚ, να κανιβαλιζόμαστε χρεώνοντας ο ένας στον άλλον την σαπίλα των παραγόντων των ομάδων μας, λες και φταίμε εμείς γι’ αυτούς. Όταν επιλέξαμε ομάδα το κάναμε συνειδητά και συνειδητά αποφασίσαμε να είμαστε εκτός των τριών της διαφθοράς που έχουν συνώνυμό τους την βρωμιά. Αν λοιπόν οι διοικήσεις των ομάδων μας επιλέγουν έναν δρόμο ασύμβατο με τους λόγους που επιλέξαμε κάποτε ομάδα, δεν θα πρέπει να κοιτάμε να βγάλουμε το μάτι του απέναντι οπαδού χλευάζοντάς τον, γιατί η διοίκηση της ομάδας του αποφάσισε να βρωμιστεί, παρά να τον βοηθήσουμε να την πολεμήσει και να την απομακρύνει.

Όταν θέλουν οι οπαδοί να συνεργαστούν, πετυχαίνουν πολλά. Το βλέπουμε στα κοινωνικά ζητήματα τα τελευταία χρόνια, το βλέπουμε και μέσα στα γήπεδα.

Πολλές φορές που ο λαϊκός κόσμος στρώνει το χαλί για επεισόδια βρίζοντας και προκαλώντας φανατικούς της αντίπαλης ομάδας, είναι ο σεβασμός μεταξύ μας που σώνει την κατάσταση και που προάγει μια διαφορετική στάση, αγνοώντας την θρασύδειλη συμπεριφορά του λαϊκού που αν δεν είχε μπάτσους και κάγκελα στην μέση θα έκανε την κότα πανηγυρικά.

Ένα σύμπλεγμα διαφθοράς μεταξύ Π.Α.Ε, πολιτικών, αρχών, δημοσιογράφων, μπάτσων και ποδοσφαιριστών, όλοι σε πλήρη αντιδιαστολή με την δική μας φάση, λοιπόν.

Αυτοί για τα λεφτά και μείς για την ιδέα. Εκεί που πάντα καταλήγουν όλα.

Η λογική του μακιγιάζ στην ασχήμια από τους βρώμικους εναντίον της αλήθειας που λάμπει και εκπέμπει από την καθαρότητα της ψυχής του οπαδού.

Κάπως έτσι, αηδιασμένοι με τον εξωραϊσμό της ασχήμιας που οι διοικήσεις επί μονίμου βάσεως κλωσούν, με την δικιά μας να μην αποτελεί εξαίρεση, φτάσαμε να γράφουμε τις γραμμές αυτές.

Κανείς ποτέ δεν ήταν με τον οπαδό. Κανείς ποτέ δεν ήθελε αυτό που θέλαμε εμείς.

Ο αγώνας μας όμως για αξιοπρέπεια, αυτονομία, ανεξαρτησία και καθαρή συνείδηση δεν θα σταματήσει ποτέ.

Αλλιώς δεν θα φτάναμε στα 35 χρόνια Σύνδεσμος. Αλλιώς δεν θα ξέραμε πως το μέλλον μας ανήκει.

Παίρνουμε απόσταση από κάθε ενέργεια που λερώνει την ιδέα που υπηρετούμε και συντασσόμαστε μαζί με όλους τους οπαδούς που πολεμάνε, ο καθένας από το δικό του μετερίζι, για ένα πιο αγνό ποδόσφαιρο (και μπάσκετ και ερασιτέχνη).

Έγκλημα τα καπνογόνα, το ότι γουστάρουμε να ρίχνουμε τα μπινελίκια μας, έγκλημα η αντίδρασή μας όταν καταλαβαίνουμε πως μας αδικούν.

Φυσιολογικά, πάνε να μας περάσουν να πιστέψουμε, είναι να κυβερνάνε οι λαθρέμποροι, οι πρεζέμποροι, τα τηλεοπτικά κανάλια και τα στημένα.

Καμία ανακωχή με καταστάσεις που μας βρίσκουν αντίθετους. Χτυπάμε το χέρι στο τραπέζι.

Αθεράπευτα ρομαντικοί και ατίθασοι, όπως τα παιδιά, αρνούμαστε να μεγαλώσουμε και να ωριμάσουμε όταν αυτό που μας προτείνεται ως πρόοδος και ωριμότητα είναι η αποδοχή της σαπίλας.

Μέχρι η αλήθεια της ψυχής του οπαδικού κινήματος να τσακίσει τον τελευταίο λεκέ.

Κι ας μας πουν πως είμαστε ρομαντικοί, πως είμαστε αδιόρθωτα ονειροπόλοι και πως κυνηγάμε το άπιαστο, εμείς χίλιες φορές θα τους πούμε, ναι είμαστε.

Υ.Γ. Στο Ο.Α.Κ.Α οι Πανιώνιοι θα βρεθούν λόγω της συνεννόησης των οπαδών. Το ίδιο και με όλες τις έδρες φέτος. Θα πρέπει λοιπόν όλοι οι υπόλοιποι να κατανοήσουν πως ο λόγος μας σε σχέση με το πως πράττουμε στο γήπεδο έχει την βαρύτητα εκείνη που έχουν οι καταστάσεις. Οι εποχές που ο καθένας κάνει ότι θέλει ανήκουν στο παρελθόν ανεπιστρεπτί».

ΠΑΟΚ: Πρόβλημα με Τέπιτς ενόψει Βενέτσια
ΠΑΟΚ: Πρόβλημα με Τέπιτς ενόψει Βενέτσια
Δώρο Χριστουγέννων: Δείτε ΕΔΩ με ένα κλικ πόσα λεφτά θα πάρετε
Δώρο Χριστουγέννων: Δείτε ΕΔΩ με ένα κλικ πόσα λεφτά θα πάρετε
Ένας Μπέρι πρωταγωνιστεί ξανά 20 χρόνια μετά – MVP μαζί με τον Γκος!
Ένας Μπέρι πρωταγωνιστεί ξανά 20 χρόνια μετά – MVP μαζί με τον Γκος!
Νέα διάκριση για Τσιτσιπά
Νέα διάκριση για Τσιτσιπά

 • Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Ανασκόπηση της Δευτέρας
  16:0016η αγωνιστική. Παρακολουθήστε την αγωνιστική δράση της Δευτέρας στο Αγγλικό Πρωτάθλημα.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E9
  16:15Αφιέρωμα.
 • RBAR 2018 - Magazine
  16:25Τέξας, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • UEFA Champions League Show 2018-19 (Ζ)
  16:30Δείτε όλη τη δράση των αγώνων του UEFA Champions League.
 • UEFA Nations League 2018-19
  16:45Ανασκόπηση φάσης ομίλων. Στιγμιότυπα.
 • Χάντμπολ: Ράιν Νέκαρ - Μαγδεβούργο
  17:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • GP Confidential 2018 E24
  17:10Στιγμιότυπα.
 • UEFA Champions League Magazine 2018-19 E14
  17:15Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • NBA Action 2018-19 E2810
  17:25H αθλητική εκπομπή μεταφέρει στους Έλληνες φιλάθλους όλα τα νέα για το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με συνεντεύξεις και αφιερώματα.
 • Sports Classics: ABC of Mountain Biking
  17:45Ο Ρομπ Γουάρνερ δίνει μαθήματα στο mountain biking και παρουσιάζει την ορολογία, τους κανόνες, την ιστορία και τους ήρωες του αθλήματος.
 • Ποδόσφαιρο: Σάλκε - Λοκομοτίβ Μόσχας (Ζ)
  17:55UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 4ος όμιλος. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Pick n' Roll (Ζ)
  18:00Δείτε την αποκλειστική συνέντευξη του σέντερ του Ολυμπιακού, Ζακ Λε Ντέι. Επίσης, ο Ναζ Μήτρου Λονγκ των Σολτ Λέικ Σίτι Σταρς μιλά για την επιθυμία του να φορέσει την φανέλα της Εθνικής Ελλάδος, αλλά και για τη συνεργασία του με τον Φώτη Κατσικάρη στους Γιούτα Τζαζ.
 • Sports Classics: ABC of Snowboarding
  18:15Μάθετε την ιστορία του snowboarding, από την ταπεινή του προέλευση μέχρι το γεμάτο αδρεναλίνη παρόν.
 • Υδάτινα Σπορ: ISA World Junior Surfing Championships
  18:45Στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: ABC of Rally Raid
  19:15Ο στόχος για τους οδηγούς απλός: να βρουν την πιο γρήγορη διαδρομή σε ανώμαλο έδαφος και να την ολοκληρώσουν πριν από τους αντιπάλους. Αυτό που χρειάζονται είναι ικανότητα στον προσανατολισμό, ομαδικότητα και εντυπωσιακές ικανότητες στην οδήγηση.
 • NBA Daily
  19:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Ποδόσφαιρο: Μονακό - Ντόρτμουντ (Ζ)
  20:00UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 1ος όμιλος. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Μπάσκετ: Γκόλντεν Στ. Γουόριορς - Μινεσότα Τίμπεργουλβς
  20:05NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • WRC 2018
  21:15Αυστραλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  22:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • RBAR 2018
  22:30Τέξας, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • Αφιέρωμα: UFC The Ultimate Fighter E2804
  23:00Παρακολουθήστε τις σημαντικότερες στιγμές του φετινού TUF μέχρι και τον μεγάλο τελικό ανάμεσα στον Rafael Dos Anjos και τον Kamaru Usman.
 • WRC 2018
  23:40SS12 Datca 2, Τουρκία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2018
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E673
  00:00Στιγμιότυπα.
 • NBA Daily
  00:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • WRC 2018
  00:55SS17 Marmaris 2 Power Stage, Τουρκία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Μπάσκετ: Χιούστον Ρόκετς - Π. Τρέιλ Μπλέιζερς (Ζ)
  01:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E49
  01:15Στιγμιότυπα.
 • Βόλεϊ: Ντιναμό Μόσχας - Φενέρμπαχτσε
  02:00CEV Champions League Γυναικών 2018-19. League Round. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Ποδόσφαιρο: Έιμπαρ - Λεβάντε
  02:25Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Ποδόσφαιρο: Αμβούργο - Πάντερμπορν
  02:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • WRC 2018
  02:45Τουρκία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: ABC of Hard Enduro
  04:00Το Hard Enduro είναι το πιο πειθαρχημένο άθλημα του μηχανοκίνητου αθλητισμού και απαιτεί μια ιδιαίτερη 'τρέλα' από τους οδηγούς. Μάθετε την ορολογία τους και τα πάντα για τους επαγγελματίες οδηγούς και βιώστε ένα άθλημα που και μόνο ο τερματισμός αποτελεί άθλο.
 • Χάντμπολ: Ράιν Νέκαρ - Βέσπρεμ
  04:15VELUX EHF Champions League 2018-19. Φάση ομίλων. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Άβες
  04:20Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 12η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  04:30Wr. Neustadt, Αυστρία. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Μπάσκετ: Γαλατάσαραϊ - Μπάνβιτ
  05:00Τουρκικό Πρωτάθλημα 2018-19. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  06:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  06:20Wr. Neustadt, Αυστρία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Λεγανές - Χετάφε
  06:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Ποδόσφαιρο: Γκλάντμπαχ - Στουτγκάρδη
  06:40Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 14η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Ποδόσφαιρο: Μπριζ - Ατλέτικο Μαδρίτης
  06:45UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 1ος όμιλος. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Pick n' Roll
  07:15Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Τένις: Fed Cup 2018 by BNP Paribas
  08:00Τα καλύτερα στιγμιότυπα του 2018.
 • WRC 2018
  08:45SS14 Dyfnant 1, Μεγάλη Βρετανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Αμβούργο - Πάντερμπορν
  08:55Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Μπάσκετ: Χιούστον Ρόκετς - Π. Τρέιλ Μπλέιζερς
  09:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Beach Volley: FIVB 2018
  09:15Βιέννη, Αυστρία. Στιγμιότυπα.
 • WRC 2018
  10:05SS23 Great Orme Llandudno 2, Μεγάλη Βρετανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Βόλεϊ: Λαρντίνι Φιλοτράνο - Σαν Μπερνάρντο Κούνεο
  10:30Ιταλικό Πρωτάθλημα Γυναικών 2018-19. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Ουέσκα - Ρεάλ Μαδρίτης
  11:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Βέρντερ Βρέμης - Φορτούνα Ντίσελντορφ
  11:10Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 14η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Ποδόσφαιρο: Ίντερ - Αϊντχόφεν
  11:15UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 2ος όμιλος. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • NBA Daily
  11:45Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • WRC 2018
  11:55Μεγάλη Βρετανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Pick n' Roll
  12:30Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  12:4510η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  13:10Μέγαρα. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Βαλένθια - Σεβίλη
  13:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Ποδόσφαιρο: Βόλφσμπουργκ - Χόφενχαϊμ
  13:25Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 14η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2018 E11
  13:30Αθλητική εκπομπή.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  14:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • NBA Daily
  14:15Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Μπάσκετ: Γκόλντεν Στ. Γουόριορς - Μινεσότα Τίμπεργουλβς
  15:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • WRC 2018
  15:25Αυστραλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • UEFA Champions League 2018-19 - Στιγμιότυπα
  15:30Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αγωνιστικής του UEFA Champions League. Στιγμές γεμάτες πάθος, δυνατές μάχες και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν ανά αγωνιστική ημέρα αφιερωμένα στην κορυφαία διοργάνωση.
 • Ποδόσφαιρο: Μπάγερν Μονάχου - Νυρεμβέργη
  15:40Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 14η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Λίβερπουλ - Νάπολι
  15:45UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 3ος όμιλος. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  16:15Resolute Cup 2018.
 • UEFA Champions League Show 2018-19 (Ζ)
  16:30Δείτε όλη τη δράση των αγώνων του UEFA Champions League.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  16:40Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  17:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - 5η Περίοδος E10
  17:45Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Βικτόρια Πλζεν - Ρόμα (Ζ)
  17:55UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 7ος όμιλος. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E674
  18:15Στιγμιότυπα.
 • NBA Daily
  18:45Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Sports Classics: ABC of Mountain Biking
  19:15Ο Ρομπ Γουάρνερ δίνει μαθήματα στο mountain biking και παρουσιάζει την ορολογία, τους κανόνες, την ιστορία και τους ήρωες του αθλήματος.
 • Μπάσκετ: Χιούστον Ρόκετς - Π. Τρέιλ Μπλέιζερς
  19:20NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • MotoGP 2018
  20:00Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Moto 2 και 3
  21:15Ανασκόπηση της σεζόν 2018. Στιγμιότυπα.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - 5η Περίοδος E10
  21:45Στιγμιότυπα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies