Πανιώνιος-Άρης 1-0:  Με κεκτημένη ταχύτητα

Πανιώνιος-Άρης 1-0: Με κεκτημένη ταχύτητα

Μετά τη νίκη κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης ο Πανιώνιος πήρε τους τρεις βαθμούς και κόντρα στον Άρη καθώς επικράτησε με 1-0 εντός έδρας της ομάδας της Θεσσαλονίκης

Οι γηπεδούχοι επικράτησαν 1-0 της ομάδας της Θεσσαλονίκης με τέρμα του Ντομίνγκες στο 41΄. Ο Άρης που είχε εξαιρετική παρουσία μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, υπέστη την 2η ήττα του, αλλά με 12 βαθμούς στο ενεργητικό του παραμένει κοντά στο γκρουπ των πρωτοπόρων.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Πανιώνιος δημιούργησε τρεις καλές φάσεις και στη μία από αυτές σκόραρε σε αντίθεση με τον Άρη που δεν κατάφερε να γίνει απειλητικός. Στο 2' ο Μασούρας βρήκε στην περιοχή τον Σπιριντόνοβιτς, αλλά το πλασέ που έκανε έφυγε άουτ. Στο 14΄ και πάλι ο Σπιριντόνοβιτς έπιασε το σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά απέκρουσε εντυπωσιακά ο Κουέστα. Έτσι φθάσαμε στο 41΄, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Ντομίνγκες πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα διχτυα για να δώσει το προβάδισμα στον Πανιώνιο με 1-0.

Στο 2ο 45λεπτο ο Άρης μπήκε πιο δυνατά κι έγινε περισσότερο επιθετικός, ενώ ο Πανιώνιος έδωσε χώρο στο γήπεδο για να «χτυπήσει» στις αντεπιθέσεις. Στο 58΄ οι δύο ομάδες δημιούργησαν από μία καλή ευκαιρία, αφού πρώτα ο Ντουρμισάι για τον Πανιώνιο έκανε το σουτ πάνω από την εστία του Κουέστα και αμέσως μετά ο Γιουνές για τον Άρη έστειλε την μπάλα με σουτ επίσης άουτ. Στο 60΄ νέο σουτ του Γιουνές άουτ, ενώ ακολουθεί πλασέ του Ντορμισάι επίσης άστοχο.

Ο Άρης πίεσε για να ισοφαρίσει και στο 68΄ κεφαλιά του Γιουνές από κόρνερ του Ματίγια, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι κι έφυγε άουτ. Στο 70΄ σε εκτέλεση φάουλ του Μπρούνο Γκάμα, η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι της εστίας του Κότνικ, χωρίς να καταφέρει κάποιος επιθετικός να τη στείλει στα δίχτυα. Στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν, όταν μόνος μέσα στην περιοχή απέναντι στον Κότνικ, ο Ματέο Γκαρσία αιφνιδιάστηκε και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα πάνω από την εστία.

Πανιώνιος (Ζοζέ Ανιγκό): Κότνικ, Κούρντι, Μπανανά, Ντομίνγκες, Παπαγεωργίου, Κεΐτά, Τσιλούλης (83΄) Σταυρόπουλο, Κόρμπος (87΄ Οικονομίδης), Σπιριντόνοβιτς (75΄ Μανθάτης), Μασούρας, Ντουρμισάι.

Άρης (Πάκο Ερέρα): Κουέστα, Τζανακάκης (56΄ Κωνσταντινίδης), Δεληζήσης, Μάβραϊ, Μενέντες, Ματίγια (78΄ Μαρτίνες), Σιώπης, Μπάσα (46΄ Σόουζα), Μπρούνο Γκάμα, Γιουνές, Ματέο Γκαρσία.



Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved